召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲

964 回覆
17 Like 4 Dislike
考完忠義街肥左
一開波泊位扭遲左軚都知死硬
結果救唔到車尾掂白邊
已經都半頹狀態開車
之後唔知係咪考官想盡快KO我
路試要我行難個條 未去試場時師傳入去都見到勁多死車
到我考既時候半路彈兩部車半路做倒後掉頭
打算爬死車時無啦啦對面線彈架車出黎
結果俾考官踩停

又要俾學費 撚有咁多錢

Sor for 1999想呻下者

呢句好中 巴打考棍van?

就係自動波都肥 唉好7睇唔起自己
考完忠義街肥左
一開波泊位扭遲左軚都知死硬
結果救唔到車尾掂白邊
已經都半頹狀態開車
之後唔知係咪考官想盡快KO我
路試要我行難個條 未去試場時師傳入去都見到勁多死車
到我考既時候半路彈兩部車半路做倒後掉頭
打算爬死車時無啦啦對面線彈架車出黎
結果俾考官踩停

又要俾學費 撚有咁多錢

Sor for 1999想呻下者

呢句好中 巴打考棍van?

就係自動波都肥 唉好7睇唔起自己

有咩所謂 十個肥有九個都係因為突然情況/無擰頭姐
不過我考棍多樣野控制覺得緊張d
今日肥左

比好多的士狗搞

考考下有個貨車佬碌底窗大聲屌搞我果個的士佬

覺得好感動

雖然都係肥左
今日肥左

比好多的士狗搞

覺得好感動

雖然都係肥左

笑死
不如教下我點搶快期啦
幾日都搶唔到
不如教下我點搶快期啦
幾日都搶唔到

7:28am要ready定啦
7:30am開始搶
第一次油塘
轉彎位置唔正確
太接近物體 因為最後轉入直路果陣左邊有車停係度比考官踩停

第二次澤安
因為太接近左邊駁位 又比考官踩停

第三次葵涌
應該無望鏡 左線有的士 然後又比考官踩停先見到架的士係左邊(呢個真係唔明點解要踩停我)

真係考到好灰 師傅都話其實我揸得唔錯但係次次都好似食左屎咁 又要繼續比錢
第一次油塘
轉彎位置唔正確
太接近物體 因為最後轉入直路果陣左邊有車停係度比考官踩停

第二次澤安
因為太接近左邊駁位 又比考官踩停

第三次葵涌
應該無望鏡 左線有的士 然後又比考官踩停先見到架的士係左邊(呢個真係唔明點解要踩停我)

真係考到好灰 師傅都話其實我揸得唔錯但係次次都好似食左屎咁 又要繼續比錢

考試制度係咁架啦

首先要滿足個官先

利申油塘一take pass

第三次葵涌

學左咁耐,真係得的士狗先興唔打燈cut線

其他搵食車好多都有打燈
今日肥左

比好多的士狗搞

覺得好感動

雖然都係肥左

笑死

我諗貨車佬學個陣都領過好多野
不如教下我點搶快期啦
幾日都搶唔到

用網上慢慢㩒定打電話?
不如教下我點搶快期啦
幾日都搶唔到

用網上慢慢㩒定打電話?

上網啦,你仲要print張紙出黎去運輸處抽地點
(網上只睇到港島/新界九龍)
Ching搶唔搶到期
我搶到情人節個期
班考官肯定掛住諗放工啪啪啪
一定會比我pass

用網上慢慢㩒定打電話?

上網啦,你仲要print張紙出黎去運輸處抽地點
(網上只睇到港島/新界九龍)

唉屌
打左入去
㩒㩒下由有位變左無位
Ching搶唔搶到期
我搶到情人節個期
一定會比我pass

遇著毒撚考官冇女
心情差肥鳩你就好笑
一次過冇難度
考車講運姐
考唔到代表技術廢
只係肯比錢課金就有牌既考試
我個師傅都只係教我過死車前/後都要望盲點 無教我要望鏡
利申 棍van
我聽人講都市傳說
d考官見你後生就會要你考多次
死都話你無擰頭
然後係report話見唔到你擰
appeal都無用

大把十八至廿歲嘅人都1take 啦,根本睇佢心情同整體表現而定,你成程車如果都係揸得好似好熟手(一岩時機就上三波同轉線過死車做齊打燈睇鏡望盲區),就算可能chok到一兩次都唔會肥,考車俾個官睇到你有自信唔驚青,都會體諒你果啲小錯誤,但大錯就一個都唔可以犯,例如冇望盲區因為係好危險嘅事

我考果陣(19歲)chok 左個官兩次之後冇驚過,一心同自己講其他做返足佢,當帶佢遊車河,肥左咪再考過冇咩大不了,最後1take

點先可以完全唔chok

吊極力子揾到磨刷點之後吊多一陣先慢慢鬆,果陣我鬆得太快先chok,同埋就算chok到都唔好打定輸數住,盡能力後尾做足返啲野,認真如果條路暢通就盡量輕鬆咁上三波,唔清楚就二波睇定啲先上,果時我考元駕轉波轉到成個小巴佬咁輕輕鬆鬆

小巴佬成日都好chok
Ching搶唔搶到期
我搶到情人節個期
一定會比我pass

遇著毒撚考官冇女
心情差肥鳩你就好笑

唔撚係掛
我聽人講都市傳說
d考官見你後生就會要你考多次
死都話你無擰頭
然後係report話見唔到你擰
appeal都無用

大把十八至廿歲嘅人都1take 啦,根本睇佢心情同整體表現而定,你成程車如果都係揸得好似好熟手(一岩時機就上三波同轉線過死車做齊打燈睇鏡望盲區),就算可能chok到一兩次都唔會肥,考車俾個官睇到你有自信唔驚青,都會體諒你果啲小錯誤,但大錯就一個都唔可以犯,例如冇望盲區因為係好危險嘅事

我考果陣(19歲)chok 左個官兩次之後冇驚過,一心同自己講其他做返足佢,當帶佢遊車河,肥左咪再考過冇咩大不了,最後1take

點先可以完全唔chok

吊極力子揾到磨刷點之後吊多一陣先慢慢鬆,果陣我鬆得太快先chok,同埋就算chok到都唔好打定輸數住,盡能力後尾做足返啲野,認真如果條路暢通就盡量輕鬆咁上三波,唔清楚就二波睇定啲先上,果時我考元駕轉波轉到成個小巴佬咁輕輕鬆鬆

小巴佬成日都好chok

揸到攰就吊得冇咁好嫁啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞