達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike
唔係tatfullbk, tatstory, tatstalk

達哥一能定唔會出到名

唔聲唔聲就搶番黎做,對唔住呢班幫傳咁夠即人

自己啲片自己upload講到有問題咁
真好笑
咁咪姐係除左backup佬仲有其他人剪既精華都冇得睇

只係落左水印同開始自己backup
唔係tatfullbk, tatstory, tatstalk

達哥一能定唔會出到名

唔聲唔聲就搶番黎做,對唔住呢班幫佢咁多既人

又黎捧紅論
本身twitch 都有backup
其實唔明點解要youtube

因為達叔無同twitch鬼婆申請
twitch淨係會保留前三個月既片

開2倍速
咁咪姐係除左backup佬仲有其他人剪既精華都冇得睇

其他人繼續up緊

達哥一能定唔會出到名

唔聲唔聲就搶番黎做,對唔住呢班幫傳咁夠即人

你第日設計左一樣野
我拎返啦大量製造 係咁宣傳
好多人買我個產品

到最後你自己生產返
人地屌你 如果唔係有人幫你生產
你件產品根本唔會咁出名
自己upload番片 冇問題 你咪自己upload番 不過成件事可以圓滑啲
Backup 佬啲舊片整理好齊,我諗tatbackup(分abcd 嗰個)同佢先有咁齊

不過依家達哥係想點都未知,真係今後全部自己做定只係人中6都唔知,不過Backup 佬服務咗咁耐冇功都有勞,希望可以好嚟好去
自己upload番片 冇問題 你咪自己upload番 不過成件事可以圓滑啲

有幾唔圓滑 我自己upload自己嘢要問你批准?
同埋 好似係佢單方面話要溝通
如果各有各up有咩問題
佢冇block冇屌,自己出條片就唔圓滑,洗唔洗道歉賠錢先叫好
佢冇block冇屌,自己出條片就唔圓滑,洗唔洗道歉賠錢先叫好

咪就係 backup佬講到好似自己先係版權持有人咁

暗示都比晒
係咪要大大聲講要封殺晒先叫夠圓滑
賺咁多年乜都夠啦 醒目就要自己停啦

咪就係 backup佬講到好似自己先係版權持有人咁

連人中4之後係fb up埋都冇搞你,咁都叫仆街,你地真係惡過攞盆桔去人地鋪頭果d人
成個邏輯都錯晒
唔明點解要屌達哥
成個邏輯都錯晒
唔明點解要屌達哥

同啲大陸蝗無分別
第一達哥冇port你
第二你真係冇授權攞片
第三你自己話唔up

班護主犬講到backup佬受害者咁
第一達哥冇port你
第二你真係冇授權攞片
第三你自己話唔up

班護主犬講到backup佬受害者咁

仲要係好多護主
人地靠upload達啲片無本生利 一個月賺萬幾蚊
咁都唔做嘢只係自己upload返
算俾面啦
笑左 back up佬係有功勞 但講到冇back up佬 達哥就一定唔會紅就真係吹大左啦
咁鐘意出口術, 不如上yt 告鳩佢侵權刪哂佢
講得難聽d,達哥冇port佢冇屌佢,佢就即刻自己出post話可能自己冇得做。
佢究竟care個channel冇得做定care兄弟有冇得方便睇已經畫哂出腸
冇利益既野你會唔會做?
我就唔會啦
洗唔洗人地開晒聲屌鳩柒你 話你地係偷片狗先識收皮?
自動自覺咪幾好
講得難聽d,達哥冇port佢冇屌佢,佢就即刻自己出post話可能自己冇得做。
佢究竟care個channel冇得做定care兄弟有冇得方便睇已經畫哂出腸

呢招勁呀 人地主人都未正式出過聲 即刻扮定受害者先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞