達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike
Btw分兩條出
同出一條嘅收入有咩分別
真心求教,
斷估冇人會因為有兩條所以同一日嘅兩條都睇哂啩

平時我用電話就睇冇chatroom 用ipad就睇有chatroom 訓床到用電腦睇冇chatroom

條片有人入就有廣告 (當然世界上有九成人係冇ADBLOCK)
有廣告就有錢收

佢嘅意思係睇chatroom version就唔會睇冇chatroom version
如果達哥真係自己做返Back up,咁Backup 佬嘅存在已經冇需要,但個Channel 可以Keep 嘅,始終舊片嘅存檔算係最齊
如果達哥真係自己做返Back up,咁Backup 佬嘅存在已經冇需要,但個Channel 可以Keep 嘅,始終舊片嘅存檔算係最齊

但如果佢channel係賺錢既,咁佢keep舊片都係繼續賺架喎
btw達哥backup人中6張key圖都係同backup佬同一張
其實啲key圖邊個整
btw達哥backup人中6張key圖都係同backup佬同一張
其實啲key圖邊個整

其他兄弟整

但如果佢channel係賺錢既,咁佢keep舊片都係繼續賺架喎

之前既唔計較喇,如果達哥真係介意就唔會咁耐都唔同backup兄弟溝通
其實啲key圖邊個整

NGO LING,觀眾
其實件事同係戲院戲同一個講法
達哥係部戲既出品人
Backup佬就係係戲院偷拍放翻版上網賺錢
直播內容就達哥自己出既
Backup佬做既就係錄低+剪片+upload
依家達哥想話收返嚟做
人地平時都無做咩行動嚟搞你
講真達哥已經算好人
依家Backup佬唔見好就收就先發難博同情
咁backup 佬理應公開哂呢幾年d backup幫佢搵咗幾多球
以示公正
https://youtu.be/75W3El5NhVc?t=12m9s
得啦得啦 唔好呀喂 著返佢呀!!!
笑死

MUV好快手
睇直播個陣笑死

精華好笑
留名
達哥係部戲既出品人
直播內容就達哥自己出既
依家達哥想話收返嚟做
講真達哥已經算好人
咁backup 佬理應公開哂呢幾年d backup幫佢搵咗幾多球
以示公正

咁公開左之後呢?
而家有人話唔俾達哥自己backup咩
好似淨係想達哥答覆俾唔俾其他兄弟backup佢直播

好多人係咁講錢既問題 我覺得根本就唔係重點
達哥自己放番冇問題,但可唔可以早少少 次次都要第二朝先upload
支持達哥
達哥係部戲既出品人
直播內容就達哥自己出既
依家達哥想話收返嚟做
講真達哥已經算好人
以示公正

咁公開左之後呢?

起碼道歉先啦
自己借人搵錢又講大話話冇開營利
正解
其實佢地都係互惠互利
backup佬宜家都自動摺埋唔做
達哥又冇出過一句聲
其實唔洗理啲人煽風點火

相傳concert yy 係youtube果d片係咁多唱片公司為左炒起呢隻碟放水比人播,你有冇見過up果d片嘅人去唱片公司門口要求解釋傳言係咪真同比唔比繼續up?
請問達哥幾時講自己做番?想睇吓
其實佢地都係互惠互利
達哥又冇出過一句聲
其實唔洗理啲人煽風點火

就係backup佬唔甘心 想繼續賺 搞大佢
其實佢地都係互惠互利
達哥又冇出過一句聲
其實唔洗理啲人煽風點火

哦 摺到話達哥唔俾佢做 唔覆佢
仲del post?
請問達哥幾時講自己做番?想睇吓

冇,係佢自己up尋晚(17號)嘅片,然後tatfullbackup 出post話可能唔再出片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞