達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike
世界大戰洗版
話佢2011年開始backup真係笑死人
真係好憎佢扮睇唔到
真係好憎佢扮睇唔到

成個女人咁
呢D野出個POST話唔希望有其他人做希望自己做番
大條道理係你到
家陣又無話要人唔好做(佢有呢個權)
就咁出條片
大佬講幾句既搞掂既野都唔知搞咩要搞到咁

又唔係話幫上位
但至少都係錦上添花啦
咁多洗皮個D全部係打手咩
達仔學下黎天王咁正面回應下啦

你去backup佬個post睇下啦
錦上添花?咁翻版加字幕咪一樣

你眼中係得非黑則白就算鳩數啦

笑左,你原片直cap加chatroom就錦上添花,然後一個推手推個責任比達哥,咁都叫非黑即白,咁所有野都非黑即白
睇得簡單小小啦,點解會係揀人中時自己做backup,反而唔係屌偷片字幕組個時有返backup。

似係SEGA呢間小氣鬼問題,可能達哥同SEGA傾掂數俾佢放人中6上YouTube ,加上達哥都有出席過人中6宣傳,個陣時講掂數都好合理。

Backup佬對上個次放中心上YouTube 即刻俾SEGA警告同封左ac ,之後一班人提出要求最後要去Bilibili 睇達哥。

同埋唔好放大達哥屌YouTube 字幕單野啦,細心睇真係兩回事都唔似會係屌backup佬。

的確係咁SEGA係YOUTUBE會警告/BAM/封一段時間, 係TWITCH會無左聲
如果達哥同SONY/SEGA傾好數就唔會有呢啲問題

好大機會係達哥同sega 傾掂數, 但衰就衰在冇同backup 佬講返聲, 搞到好似無啦啦接返黎做咁
如果真係咁對達哥好失望
睇backup都係睇backup佬 特別係舊個d game片
而且佢係好有心做 次次第二日就up到上去
就算達哥自己做返都唔會咁準時啦
完全無視個chatroom自己講
真係好憎佢扮睇唔到

成個女人咁
大條道理係你到
就咁出條片

其實佢事前同backup佬講話自己做返
咁backup佬就唔會一方面講
件事就唔會咁
真係好憎佢扮睇唔到

成個女人咁
大條道理係你到
就咁出條片

呢家有叫佢del片叫佢唔好再cap?達哥只係係自己channel backup,從來冇提過backup佬
真係好憎佢扮睇唔到

成個女人咁
大條道理係你到
就咁出條片

呢家有叫佢del片叫佢唔好再cap?達哥只係係自己channel backup,從來冇提過backup佬

有叫反而冇咁燘
如果真係咁對達哥好失望
睇backup都係睇backup佬 特別係舊個d game片
而且佢係好有心做 次次第二日就up到上去
就算達哥自己做返都唔會咁準時啦

都係個句達仔大條道理收番黎做
交代清楚咪得

成個女人咁
大條道理係你到
就咁出條片

有叫反而冇咁燘

求解冇叫有咩問題?
達哥你咪俾佢做囉
俾佢咁多條片既view有一百萬
都係收得幾皮野姐
叫佢del又仆街,唔叫佢del又仆街,惡過黑社會

成個女人咁
大條道理係你到
就咁出條片

有叫反而冇咁燘

求解冇叫有咩問題?

知唔知咩叫公關
達哥你咪俾佢做囉
都係收得幾皮野姐

佢幾時冇唔俾佢做?
重點係達哥而家唔嗲唔吊咁
你睇成個直播幾尷尬就知
好似佢直播自high咁
達哥你咪俾佢做囉
都係收得幾皮野姐

佢幾時唔俾佢做?
個chatroom真係好on9
我肯定個backup狗見到依家咁一定好開心
搶晒道德高地

成個女人咁
大條道理係你到
就咁出條片

有叫反而冇咁燘

求解冇叫有咩問題?

知唔知咩叫公關

追左咁多版,樓主都唔撚化既

達哥接返黎做冇問題架,但私底下通知返聲backup佬洗死咩

而家搞到大家都估估下咁

有叫反而冇咁燘

求解冇叫有咩問題?

知唔知咩叫公關

咩公開?我出原作者出片竟然有問題?你又冇授權,你話達哥授權左你然後自己出片𠝹你view就話姐
個chatroom真係好on9
我肯定個backup狗見到依家咁一定好開心
搶晒道德高地

咁達仔幾時都係高地到
不過家陣做縮頭烏龜算點先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞