達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike
兩個合作咪得囉
剪片好辛苦架

合作咪得
達哥邊識剪片 與其交比其他人攪不如比番攪開既

瞓咗冇睇
想問當年宅男邊個拍嘅?

何況你放全段兩個鐘嘅片上去
需要咩剪片技巧

自己嘢自己upload返有咩問題
依家佢係official 授權?
backup佬

佢讀左篇高登硬件台潮文,加哂粗口filter,個作者好不滿,佢先講返係邊個post既

比人捉到咪認,我不嬲都話大部份人睇過偷片bt盜版,但好心咪大大聲講到自己啱咁

咁我諗你都無謂話backup佬啦
佢放人中4 都係因為youtube會bam啫
放喺fb無得收廣告費喇掛
如果達哥都係覺得唔高興既就直接同佢講啦

我不嬲都冇話佢處理不當,係去到佢詒等緊達哥覆唔up住但係之後係fb up有古怪姐
我又想問下
Backup佬youtube d片個cover係邊個整?
我見達哥出親爆機post都用番同一張圖
係backup佬自己整定另有第三人整?

其他巴打,爆機post有落credit

佢讀左篇高登硬件台潮文,加哂粗口filter,個作者好不滿,佢先講返係邊個post既

比人捉到咪認,我不嬲都話大部份人睇過偷片bt盜版,但好心咪大大聲講到自己啱咁

我不嬲都冇話佢處理不當,係去到佢詒等緊達哥覆唔up住但係之後係fb up有古怪姐

白痴,人中4一路keep住up緊唔通停咩,呢啲倉底貨都唔知佢點搵出嚟

白痴,人中4一路keep住up緊唔通停咩,呢啲倉底貨都唔知佢點搵出嚟

On9,呢家人地就係因為攞佢片先搞成咁,你仲話未up哂up埋先,你有見過人偷野比人捉,然後同阿sir講未偷齊偷埋先拉

On9,呢家人地就係因為攞佢片先搞成咁,你仲話未up哂up埋先,你有見過人偷野比人捉,然後同阿sir講未偷齊偷埋先拉
其實backup佬繼續up可能都冇咩所謂,我見muv tatstory tatbackup都繼續up緊
其實backup佬繼續up可能都冇咩所謂,我見muv tatstory tatbackup都繼續up緊

Muv有授權嘛

所以等達哥今晚開台有乜發表,先作評論就最好

再者達哥自己up返根本冇錯

但一大班傻鳩走去屌返達哥轉頭真係好戇鳩

Agger
其實backup佬公開返YouTube嘅營利頁面
證明自己冇獲利
已經可以解決件事

冇授權就冇授權,其實好似同dvd一樣咁咪ok,有冇獲得利果d野唔重要,最重要有共識

所以等達哥今晚開台有乜發表,先作評論就最好

再者達哥自己up返根本冇錯

多數唔回應
證明自己冇獲利
已經可以解決件事

前幾頁有巴打講左佢冇收益,反而我主觀咁講backup佬怕自己台會少左人睇,怕冇左人關注少左份優越感...
達狗
證明自己冇獲利
已經可以解決件事

冇授權就冇授權,其實好似同dvd一樣咁咪ok,有冇獲得利果d野唔重要,最重要有共識

達哥講過自己好憎人利用人地嘅片搵錢
點會唔重要?

I mean 就算冇獲利都冇影響,你攞片係有可能影響click rate,所以應該base on有冇授權
證明自己冇獲利
已經可以解決件事

前幾頁有巴打講左佢冇收益,反而我主觀咁講backup佬怕自己台會少左人睇,怕冇左人關注少左份優越感...

巴打講姐
唔係佢本人講嘛

你信? 一個月只係up片有萬幾蚊收入
如果唔係怕斷財路 邊會好似依家咁咁緊張

達哥講過自己好憎人利用人地嘅片搵錢
點會唔重要?

I mean 就算冇獲利都冇影響對錯,你攞片係有可能影響click rate,所以應該base on有冇授權
唔係tatfullbk, tatstory, tatstalk

達哥一能定唔會出到名

唔聲唔聲就搶番黎做,對唔住呢班幫傳咁夠即人
唔係tatfullbk, tatstory, tatstalk

達哥一能定唔會出到名

唔聲唔聲就搶番黎做,對唔住呢班幫佢咁多既人
咁咪姐係除左backup佬仲有其他人剪既精華都冇得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞