達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike
老老實實 個backup佬講到自己對達哥咁又愛 又咁好心幫人backup
見到達哥比狗圍都冇制止 目的係點大家心知啦
我覺得達哥應該講番聲一係俾一係唔俾
但係叫達哥多謝番佢轉頭就on9喇

個邏輯係
佢係唔正當攞到條片
但客觀上達仔係有受益
咁講番一聲好來好去有咩問題
佢又唔係死攬住黎做都肯俾番你
家陣成個港女咁真係

受乜春益,增加知名度?
十足十啲人播老翻話幫正版做宣傳既論調

個十幾萬訂閱叫唔叫
達哥活躍觀眾當佢係一萬人
呢十幾萬用戶算唔算
要注意係TTV重播睇既次數係少過BACKUP佬好多
咁叫唔叫推廣
佢放上YOUTUBE D 重播都冇廣告我理解係佢根本冇打算用黎揾錢
咁又何來斷佢米路呢
而且達仔主要收入係接JOB提高知名度咁叫唔叫幫助

講緊達仔放個D

知唔知咩叫公關

追左咁多版,樓主都唔撚化既

達哥接返黎做冇問題架,但私底下通知返聲backup佬洗死咩

而家搞到大家都估估下咁

backup佬放達哥啲片上YOUTUBE有冇問過晒達哥?
冇?
backup佬通知達哥洗死咩

所以咪話佢地惡過黑社會 痴鳩線,你唔聲唔聲偷鳩d片,呢家冇port你冇屌你,呢班人竟然咬番原創者唔通知個非授權者

咁都叫惡過黑社會 達哥自己up 返片上youtube 冇問題架,道理係係佢度,但你認為而家搞到世界大戰好好睇 ?

知唔知咩叫公關

而家搞到大家都估估下咁

冇?

所以咪話佢地惡過黑社會 痴鳩線,你唔聲唔聲偷鳩d片,呢家冇port你冇屌你,呢班人竟然咬番原創者唔通知個非授權者

睇左幾頁
我覺得係其實達哥對backup佬無意見
佢純粹都想自己搞返個
(為錢又好 為follower又好 又或者係上面講過既sega版權其它人backup會比人刪都好)
但係達哥無理由自己講清講楚話endrose左backup佬
白白斷送自己既權益
如果backup佬唔出聲大家好黎好去
佢有佢做達哥有達哥做
但係e家backup佬沖出黎柒搞到達哥諗唔到點落台 ?

咩公開?我出原作者出片竟然有問題?你又冇授權,你話達哥授權左你然後自己出片𠝹你view就話姐

講左好多次
達哥自己做返冇問題,亦唔洗要backup佬批准
只係講返一句,「我以後自做返backup」
成件事乾乾淨淨
你睇而家搞成咩樣

backup佬擅自偷人片先
有冇問過達哥呀?
你地睇慣左BACKUP竟然可以反客為主屌返人唔通知

公關問題
backup佬點解要公開 唔同達哥密針
我覺得達哥應該講番聲一係俾一係唔俾
但係叫達哥多謝番佢轉頭就on9喇

個邏輯係
佢係唔正當攞到條片
但客觀上達仔係有受益
咁講番一聲好來好去有咩問題
佢又唔係死攬住黎做都肯俾番你
家陣成個港女咁真係

受乜春益,增加知名度?
十足十啲人播老翻話幫正版做宣傳既論調

個十幾萬訂閱叫唔叫
達哥活躍觀眾當佢係一萬人
呢十幾萬用戶算唔算
要注意係TTV重播睇既次數係少過BACKUP佬好多
咁叫唔叫推廣
佢放上YOUTUBE D 重播都冇廣告我理解係佢根本冇打算用黎揾錢
咁又何來斷佢米路呢
而且達仔主要收入係接JOB提高知名度咁叫唔叫幫助

有人叫佢推廣?

知唔知咩叫公關

而家搞到大家都估估下咁

冇?

睇左幾頁
佢純粹都想自己搞返個
(為錢又好 為follower又好 又或者係上面講過既sega版權其它人backup會比人刪都好)
白白斷送自己既權益
佢有佢做達哥有達哥做

你放自己片之前講2句又有幾難先
backup佬最錯就係有答案之前就係到叫春

知唔知咩叫公關

而家搞到大家都估估下咁

冇?

睇左幾頁
佢純粹都想自己搞返個
白白斷送自己既權益
佢有佢做達哥有達哥做

放自己片要同老翻講聲唔好意思
好撚多on9仔不分事非
而家達哥backup返自己既片有咩問題
又無話唔比人做
你鍾意既咪睇 唔鍾意咪唔睇囉

利申 講因為backup佬達哥先紅既人好小學雞

知唔知咩叫公關

而家搞到大家都估估下咁

冇?

睇左幾頁
佢純粹都想自己搞返個
白白斷送自己既權益
佢有佢做達哥有達哥做

老老豆豆
你去utube搵下
十九幾人放達哥BACKUP片
鳩知佢地係邊個先?
洗唔洗拎埋果籃去探人呀

冇?

咁都叫惡過黑社會 達哥自己up 返片上youtube 冇問題架,道理係係佢度,但你認為而家搞到世界大戰好好睇 ?

大把人痴線佬都可以搞到世界大戰,洗版又得轉game又得劇透又得,如果要理哂咁多世界大戰咪要日日fifa時間回應?

Tatfullclipbackup 我自己係youtube有其他頻道有做收益,資訊提供就止於此,信與不信就各位判斷,抱歉。

收皮啦,玩開YOUTUBE嘅都知上面張圖只係混淆視聽
以上嘅片冇營利只係因為音樂有版權
而唔係GAME有
再者YOUTUBE係做唔到GAME嘅收益分返比遊戲廠

如果係光明正大根本唔會貼上面張圖
而係索性貼張YOUTUBE嘅營利頁面圖出嚟
如果真係冇借達哥搵錢就一早貼左出嚟啦
會用上面張音樂版權嘅圖混淆視聽,呃啲冇玩開YOUTUBE嘅人?

原來backup佬咁奸

睇左幾頁
佢純粹都想自己搞返個
白白斷送自己既權益
佢有佢做達哥有達哥做

放自己片要同老翻講聲唔好意思

賠錢呀!say咩sorry,你識唔識公關!
好撚多on9仔不分事非
又無話唔比人做

我第一次接觸達哥係muv1668嘅sleeping dogs跳樓大法

知唔知咩叫公關

而家搞到大家都估估下咁

冇?

睇左幾頁
佢純粹都想自己搞返個
白白斷送自己既權益
佢有佢做達哥有達哥做

老老豆豆
你去utube搵下
鳩知佢地係邊個先?
洗唔洗拎埋果籃去探人呀

佢算係訂閱最多個個你話會唔會有人知
再唔係FB出份聲明已經得
一直都話達仔大條道理收番架喎
但家陣佢想點先
各有各做定自己做番先

冇?

大把人痴線佬都可以搞到世界大戰,洗版又得轉game又得劇透又得,如果要理哂咁多世界大戰咪要日日fifa時間回應?

洗版轉game 劇透咁都可以話世界大戰

Tatfullclipbackup 我自己係youtube有其他頻道有做收益,資訊提供就止於此,信與不信就各位判斷,抱歉。

收皮啦,玩開YOUTUBE嘅都知上面張圖只係混淆視聽
以上嘅片冇營利只係因為音樂有版權
而唔係GAME有
再者YOUTUBE係做唔到GAME嘅收益分返比遊戲廠

如果係光明正大根本唔會貼上面張圖
而係索性貼張YOUTUBE嘅營利頁面圖出嚟
如果真係冇借達哥搵錢就一早貼左出嚟啦
會用上面張音樂版權嘅圖混淆視聽,呃啲冇玩開YOUTUBE嘅人?

原來backup佬咁奸

根本個backup佬有冇收益就唔係重點,冇錢收都唔等如隨意up人地片係冇錯
好撚多on9仔不分事非
又無話唔比人做

話backup佬未紅就幫佢backup
心諗佢地連達哥以前係高登宣傳叫咩名都唔知啦
老老實實 個backup佬講到自己對達哥咁又愛 又咁好心幫人backup
見到達哥比狗圍都冇制止 目的係點大家心知啦

扮受害者先好笑

知唔知咩叫公關

而家搞到大家都估估下咁

冇?

睇左幾頁
佢純粹都想自己搞返個
白白斷送自己既權益
佢有佢做達哥有達哥做

老老豆豆
你去utube搵下
鳩知佢地係邊個先?
洗唔洗拎埋果籃去探人呀

佢算係訂閱最多個個你話會唔會有人知
再唔係FB出份聲明已經得
一直都話達仔大條道理收番架喎
但家陣佢想點先
各有各做定自己做番先

老老豆豆
我都係今日先知有backup佬呢條友既存在
達哥唔知有乜奇?

知唔知咩叫公關

而家搞到大家都估估下咁

冇?

睇左幾頁
佢純粹都想自己搞返個
白白斷送自己既權益
佢有佢做達哥有達哥做

你想達哥講乜撚野呀點講呀
你講得出聲一係endrose人地
一係叫人地咪撚再放
有d野大家唔出聲好黎好去
一出聲大家反面
唔通達哥話你可以繼續backup但係我保留我既片既版權
有日心情唔好或者商業利益就會叫youtube一野刪鳩你個channel?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞