達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike
幫呢樣野,都分直接對方請你幫佢,同你好心主動間接幫佢
其實未必係想打擊backup佬
之前5週年佢都有upload
人中可以話係佢代表作,最受歡迎,所以自己backup番都唔出奇
同埋twitch同backup佬都冇1080同60fps
不過第4章之後d bgm有好多版權問題畀人消音bam片,唔知到時達哥點

魯蛋D人中片都BAM左好多 如果佢拆得掂就叻仔喇

如果你話真係SEGA要求
只可以講屌你老味D日本仔真係食古不化
冇賺錢都係分到click rate
你話義務幫手但又冇比達哥授權,之前dvd夠有backup,而佢係有達哥授權
唔係一句幫人易睇d就大哂
幫呢樣野,都分直接對方請你幫佢,同你好心主動間接幫佢

所以我期待兩者溝通好,俾個下台階backup佬,件事就好來好去
如果佢12月23號果日單單打打就當係溝通左,咁就真係...

D錢都唔係佢收

D廣告費唔係落backup佬袋唔通落我袋
定你有咩見解可以講下

自己睇佢FB有講
D廣告係YOUTUBE偵測到有版權內容加落去
收入都係俾世嘉
自己睇
https://www.facebook.com/TAT.fullclip.backup/photos/p.678766175635783/678766175635783/?type=3&theater

咁達仔又唔係剩係玩人中

如果真係無水位我都唔信達仔會想立返黎做
人中可以話係佢代表作,最受歡迎,所以自己backup番都唔出奇
不過第4章之後d bgm有好多版權問題畀人消音bam片,唔知到時達哥點

當全世界既game都可以俾人cap圖、直播時
人中之龍竟然係禁止你呢樣果樣
人地GTA咁撚高製作費都俾人任播啦
真係好撚小氣

D錢都唔係佢收

定你有咩見解可以講下

自己睇佢FB有講
收入都係俾世嘉
自己睇
https://www.facebook.com/TAT.fullclip.backup/photos/p.678766175635783/678766175635783/?type=3&theater

咁達仔又唔係剩係玩人中

backup佬有十二萬follower,undergrounddv先得六萬 梗係拎返黎做啦

定你有咩見解可以講下

自己睇佢FB有講
收入都係俾世嘉
自己睇

咁達仔又唔係剩係玩人中

我click左幾次
達哥自己放嘅backup都冇彈廣告
估計冇開營利

BACKUP佬自己都好似冇開
係YOUTUBE自己加上去俾版權人
如果真係咁咁都好大可能係廠方要佢咁做
你話義務幫手但又冇比達哥授權,之前dvd夠有backup,而佢係有達哥授權

但即係咁講

人地幫你搞左咁多年backup 可以話有部分fans都係

佢幫達仔手吸返黎 你一野過橋抽板就立返檔野黎做

點都講唔過 至少會嚴重影響佢一直以黎建立既形象

所以我第一句就叫達仔同backup佬拆掂佢先好落手搞

呢單野我就咁睇大獲過window個單 希望達仔醒醒定定
Ios版d排版好垃圾

但即係咁講

人地幫你搞左咁多年backup 可以話有部分fans都係

佢幫達仔手吸返黎 你一野過橋抽板就立返檔野黎做

點都講唔過 至少會嚴重影響佢一直以黎建立既形象

所以我第一句就叫達仔同backup佬拆掂佢先好落手搞

呢單野我就咁睇大獲過window個單 希望達仔醒醒定定

俾個位佢落台大家都開心

叫backup佬放呢兩張圖出黎
證明佢無用達哥d直播收營利
只係義務幫手backup
咪唔洗再嘈囉
會唔會因為達仔接左人中廣告(之前出show)
所以要拎翻人中嚟做交數?

留名睇上面班友跟車太貼
Backup佬自己肯停其實ok,係留言果d人on99

係 都食左咁耐外快,算係咁
最重要係佢本人都識得停,留言班傻鳩真係小學雞
會唔會因為達仔接左人中廣告(之前出show)
所以要拎翻人中嚟做交數?

留名睇上面班友跟車太貼

攞番黎做本身係冇咩野
問題係分手個處理手法
家陣達仔唔到係咩原因都好都已經柒左
達哥自己做backup,柒事一定cut,講完

叫backup佬放呢兩張圖出黎
證明佢無用達哥d直播收營利
只係義務幫手backup
咪唔洗再嘈囉

有道理

佢話佢交唔到有其他channel做緊

日本廠成日都ban實況replay
過橋抽板

日本廠成日都ban實況replay

魯蛋好似係太早upload,sega日本果邊頭十五日唔出得主線片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞