達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike

求解冇叫有咩問題?

知唔知咩叫公關

咩公關?我出原作者出片竟然有問題?你又冇授權,你話達哥授權左你然後自己出片𠝹你view就話姐
我覺得達哥應該講番聲一係俾一係唔俾
但係叫達哥多謝番佢轉頭就on9喇
世界大戰到
本身老鼠台咪有backup囉
仲包埋chatroom
d人 仲叫backup 佬自己開台打達哥

求解冇叫有咩問題?

知唔知咩叫公關

咩公開?我出原作者出片竟然有問題?你又冇授權,你話達哥授權左你然後自己出片𠝹你view就話姐

講左好多次
達哥自己做返冇問題,亦唔洗要backup佬批准
只係講返一句,「我以後自做返backup」
成件事乾乾淨淨
你睇而家搞成咩樣
講到backup佬咁想溝通,點解佢第一日開channel唔同達哥溝通,之前已經有dvd同達哥傾好去backup,如果真係好似佢所講唔收錢,點解唔傾?
個chatroom真係好撚多小學雞同好多抹黑
根本所有人都未知backup佬有冇直接同達哥交涉過就自己出post話自己冇得撈

youtube開台直播達哥個twitch台

ON9至極
成日話咩無功都有勞,叫達哥乜乜物物

正版片商洗唔洗掉轉頭感謝啲老翻一直以黎盗錄佢啲片呀?

個邏輯係
佢係唔正當攞到條片
但客觀上達仔係有受益
咁講番一聲好來好去有咩問題
佢又唔係死攬住黎做都肯俾番你
家陣成個港女咁真係
個chatroom真係好撚多小學雞同好多抹黑
根本所有人都未知backup佬有冇直接同達哥交涉過就自己出post話自己冇得撈

咁達仔講一聲咪冇事
達哥你咪俾佢做囉
俾佢咁多條片既view有一百萬
都係收得幾皮野姐

每日一條片 一條片120分鐘 假設一條片有一萬人睇
有玩開youtube都知 佢已經唔係賺幾皮咁少

個邏輯係
佢係唔正當攞到條片
但客觀上達仔係有受益
家陣成個港女咁真係

受乜春益,增加知名度?

十足十啲人播老翻話幫正版做宣傳既論調
達哥真係好高eq
依家成班打手
十個入面點都有八個係真心
淨返果兩個好明顯係想拉達哥落黎

知唔知咩叫公關

追左咁多版,樓主都唔撚化既

達哥接返黎做冇問題架,但私底下通知返聲backup佬洗死咩

而家搞到大家都估估下咁

backup佬放達哥啲片上YOUTUBE有冇問過晒達哥?
冇?
backup佬通知達哥洗死咩

所以咪話佢地惡過黑社會 痴鳩線,你唔聲唔聲偷鳩d片,呢家冇port你冇屌你,呢班人竟然咬番原創者唔通知個非授權者

個邏輯係
佢係唔正當攞到條片
但客觀上達仔係有受益
家陣成個港女咁真係

以後d電影商拍片一定要同bt果d人down聲,唔話比佢地知有咩片偷正仆街

個邏輯係
佢係唔正當攞到條片
但客觀上達仔係有受益
家陣成個港女咁真係

我都唔明佢點解唔講 話事權係達哥度
唔知佢驚咩 可以佢收台會係chatroom打字講
而家講太多小學雞

個邏輯係
佢係唔正當攞到條片
但客觀上達仔係有受益
家陣成個港女咁真係

受乜春益,增加知名度?
十足十啲人播老翻話幫正版做宣傳既論調

個十幾萬訂閱叫唔叫
達哥活躍觀眾當佢係一萬人
呢十幾萬用戶算唔算
要注意係TTV重播睇既次數係少過BACKUP佬好多
咁叫唔叫推廣
佢放上YOUTUBE D 重播都冇廣告我理解係佢根本冇打算用黎揾錢
咁又何來斷佢米路呢
而且達仔主要收入係接JOB提高知名度咁叫唔叫幫助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞