達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike
話咩冇backup佬達叔唔會紅嘅真係cls
明明最吸引到fans嘅一開始剪精華,剪笑點位哥堆兄弟 muv
加上冇授權就係冇受權,而家達仔又冇開聲叫你唔好再up, 仲想點? 定係要達仔開聲多謝你一路以來backup? 係嘅係咪代表以後個個都可以唔洗問佢授權up 佢啲片?

Outlast, Dark soul 斬npc, 賽車比兄弟輪大米,sleeping dogs戴綠帽,GTA 野比達雄。。。。。 我相信呢堆片先係真正吸引左大家睇達叔。

muv tatstory個堆就真係吸引 幫達哥拉觀眾個堆
backup最多只係方便達哥ge觀眾miss左直播可以重睇翻 但其實twitch都有得睇翻 只係方便d
backup佬正仆街含家產
要用張假圖騙人
唔貼真收入
有人一問就Del post

扮弱勢 原來又搶人氣 又搶錢
一集剪2條片 又係youtube fb開live播舊片 賺到盡
唔講唔知,backup佬會live舊片

fb開live好似有錢收

你等比狗咬啦
一間又有班垃圾仔又話我地眼紅人地搵錢發顛

如果賺錢係唔傷害人地利益或者侵權,even係大J啲垃圾片,我覺得都無得話屌佢賺錢

但係佢用達哥啲片黎賺錢係兩樣野黎
老實講如果backup佬有錢收
達哥默許咗咁多年都唔話得
依家收返黎自己搞有咩問題
唔講唔知,backup佬會live舊片

fb開live好似有錢收

你等比狗咬啦
一間又有班垃圾仔又話我地眼紅人地搵錢發顛

如果賺錢係唔傷害人地利益或者侵權,even係大J啲垃圾片,我覺得都無得話屌佢賺錢

但係佢用達哥啲片黎賺錢係兩樣野黎

同埋點解d人覺得偷圖夾帶偷idea就錯
backup佬拎達哥嘅片就冇問題?

層樓未供曬 點肯收手

班人話達哥同backup佬交代wo

成班人都弱智
要用張假圖騙人
唔貼真收入

一集剪2條片 又係youtube fb開live播舊片 賺到盡
要用張假圖騙人
唔貼真收入

其實發生多啲呢種事都好,等班垃圾fans走,不過香港人又要屌又要....

冇BACKUP佬達哥點會紅呀
達哥咁都唔識知恩圖報

其實發生多啲呢種事都好,等班垃圾fans走,不過香港人又要屌又要....

唔睇點洗版
支持backup佬開台
打倒不識感恩嘅達哥

好!直播達哥舊片

冇BACKUP佬達哥點會紅呀
達哥咁都唔識知恩圖報

痴線我諗達哥多人睇除左果時陳近南自己推post之外就係muv1668既片
關backup片咩事
其實係調返轉達哥紅左啲人冇時間先睇返backup
Backup班人好心分下莊閒啦 用人地啲content賺錢(當冇錢都賺左個人崇拜)宜家仲咬返人轉頭 係咪傻呀
Backup班人好心分下莊閒啦 用人地啲content賺錢(當冇錢都賺左個人崇拜)宜家仲咬返人轉頭 係咪傻呀

之前睇d cm 有d邪教feel
偷圖夾帶偷idea就錯,backup佬拎達哥嘅片就冇問題?

快d答我啦,特別係backup佬堆fans

之前睇d cm 有d邪教feel

chatroom班小學雞
支持backup佬開台
打倒不識感恩嘅達哥

好!直播達哥舊片

直播達哥台
順便光明正大做backup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞