達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike
點講達仔都係d片擁有人同受害者
為左backup佬屌達仔真係...
首先預左比人屌但都要屌你地班飛上枝頭變鳳凰既忘本撚,前幾頁有講,根本backup 就好似達哥戰友好早期已經不計達哥名氣做backup片,其實都係為眾兄弟服務,你估真係以為博多人睇?up左咁多年有d片根本都少人睇,都有理冇理照up又加埋chat room 版,屌你地估真係唔撚洗剪接呀,downloads upload 都麻撚煩啦兩個鐘既片呀!你試下整呀屌你!
首先預左比人屌但都要屌你地班飛上枝頭變鳳凰既忘本撚,前幾頁有講,根本backup 就好似達哥戰友好早期已經不計達哥名氣做backup片,其實都係為眾兄弟服務,你估真係以為博多人睇?up左咁多年有d片根本都少人睇,都有理冇理照up又加埋chat room 版,屌你地估真係唔撚洗剪接呀,downloads upload 都麻撚煩啦兩個鐘既片呀!你試下整呀屌你!

喂阿哥,佢條條片都係照dup有咩要剪呀?
達哥直播幾耐backup佬條片咪幾耐
睇唔到有咩特別野要剪
真係有剪既係其他剪精華既channel

再講,依家達哥有無同backup佬話到明唔可以再up佢d片?

唔講佢有無賺錢
backup佬係為兄弟服務,係好既
咁又點呢?
達哥有無屌backup佬?

加上上面巴打推論人中ban個問題
你唔信都無所謂

自己做返有咩問題?
話人忘本,自己up返自己直播既片叫忘本?
你連個"本" 係邊個都分唔清

未打完又禁錯,仲有,你地肯撚定冇睇過其他同長度既片有十鳩幾個廣告,backup d片先得一兩個廣告,佢係要賺錢佢仲同你班on9仔留情仲唔猛撚咁落!?根本都只係賺少少諗住回報下自己既努力

一佢當年唔會知將來咁多人睇諗住可能攞番幾十蚊就算,更加唔好講好耐之前d片得千幾二千view 之前903頒獎典禮森美都有講,一千views 等於6蚊,咁早期d片咪最多收十幾蚊!?屌你地功夫時間錢啦係咪呀?

二其實佢都係比多過方法大定睇達哥,大家一定知鬼婆d back up屎咁又冇字幕同步,之前係我宜家唔知,back up 個時已經加chat rooms 版,以當時達哥未出名其實係一種幫手宣傳,我利申睇達哥都係睇backup 起,又有chat room幾撚正,達哥紅得起我敢講backup 一撚定有貢獻,就好似d日本youtuber 有中文youtuber 幫佢加字幕先有中港台人識佢地,咁佢地其實都係一樣幫手宣傳增加播放渠道,幫製作人擴大去到既客户,屌你唔好話backup 唔撚同呀,提高影片質素如加chat room 都話製作人增加宣傳效果啦至少。加上達哥一直又冇親口唔比,咁一路都做開有感情咪一路做囉,而家達哥紅左,你地班撚樣就一野就踢開backup 咁多年努力加貢獻我真係睇唔撚過眼你地班忘本撚呀屌!

利申因為backup 先開始睇達哥真係估唔到你地班仆街咁忘本搞到我認真左

睇唔到有咩特別野要剪

再講,依家達哥有無同backup佬話到明唔可以再up佢d片?

唔講佢有無賺錢
咁又點呢?

你唔信都無所謂

自己做返有咩問題?

得!你老母閪你以後日日幫達哥做,到時到候就幫達哥錄片,斷左線都要cut 番好完整一條片過呀,聲畫chat room 唔同步都要tune 撚番好呀,仲要日撚日分開up兩條片第二朝要有呀!仲要唔撚好收錢呀屌你!你做到既我就一定請埋你呀任勞任怨仲唔收錢

睇唔到有咩特別野要剪

唔講佢有無賺錢
咁又點呢?

你唔信都無所謂

自己做返有咩問題?

得!你老母閪你以後日日幫達哥做,到時到候就幫達哥錄片,斷左線都要cut 番好完整一條片過呀,聲畫chat room 唔同步都要tune 撚番好呀,仲要日撚日分開up兩條片第二朝要有呀!仲要唔撚好收錢呀屌你!你做到既我就一定請埋你呀任勞任怨仲唔收錢

達哥出到聲我每日都可以幫手backup
可以唔收錢
可以tune片
前提係達哥授權我咁做
(backup真係好輕鬆)
咁達哥而家自己up
Backup佬唔洗再努力啦
至於之前努力左嗰d 佢都收左回報啦

睇唔到有咩特別野要剪

唔講佢有無賺錢
咁又點呢?

你唔信都無所謂

自己做返有咩問題?

係呀係呀好辛苦啊
咁依家達哥自己做返有咩問題?
所有達哥FANS都係睇BACKUP佬啲片而迷達哥
你地唔好咁忘本啦

睇個訂閱數字都知邊個大貢獻d啦下嗎
好彩達哥都冇fb公開屌,可能私下講都算係咁,backup 都好似del 左po定冇野講,兩位都係君子之交,係你班撚樣係到屌鳩backup
你地唔好咁忘本啦

好彩達哥都冇fb公開屌,可能私下講都算係咁,backup 都好似del 左po定冇野講,兩位都係君子之交,係你班撚樣係到屌鳩backup

落場打機個位貢獻細啲 back up 果位大啲
長智識了
咁達哥而家自己up
Backup佬唔洗再努力啦
至於之前努力左嗰d 佢都收左回報啦

佢嘅回報係以萬計
好心佢就唔好再貪得無厭啦

呀屌你個撚樣貪得無壓??
而家係咪冇撚再up呀?
你係咪唔撚明我話有d片有十鳩幾個廣告係咩撚野意思呀?
話說backup佬既然可以捧紅達哥,咁幾時可以捧紅其他人呀,大把人收要你幫手呀,留名睇表演

利申我自己識達哥就係睇一條叫玩屎達既片識既,之後開始間中睇達哥,至於backup就係twitch睇,太遲無得睇咪算,無咩大不了
你地唔好咁忘本啦

長智識了

你呢d撚樣咪就係tvb新聞個d cut d佔中友打警察個d仆街囉,中學有冇學撚過段落大意呀?cut我二隻字就黎入鳩我?

佢嘅回報係以萬計
好心佢就唔好再貪得無厭啦

呀屌你個撚樣貪得無壓??
而家係咪冇撚再up呀?
你係咪唔撚明我話有d片有十鳩幾個廣告係咩撚野意思呀?

你偶像話冇開營利啵
你做咩爭住幫佢認姐

屌你老母你好撚小學雞屌鳩咪你呢個就唔撚理你,我認同達哥當然本身先係主角,backup 係輔助,backup而家唔up就解決左,佢地都好有君子之風私下解決,係你地班撚樣抹殺backup 功勞就睇唔過眼
其實我覺得 先唔講佢有無借達仔賺錢
但點佢都叫做幫達哥backup咗兩至三年
就算宜家達仔自己拎番嚟做 當然係無問題

但我覺得都要私下同backup佬講番聲 如果唔係呢件事就會發酵落去
至少唔會搞到家陣兩邊都比人插緊 兩頭唔到岸
話說backup佬既然可以捧紅達哥,咁幾時可以捧紅其他人呀,大把人[b]需[b]要你幫手呀,留名睇表演

利申我自己識達哥就係睇一條叫玩屎達既片識既,之後開始間中睇達哥,至於backup就係twitch睇,太遲無得睇咪算,無咩大不了
你地唔好咁忘本啦

長智識了

你呢d撚樣咪就係tvb新聞個d cut d佔中友打警察個d仆街囉,中學有冇學撚過段落大意呀?cut我二隻字就黎入鳩我?

是旦啦 段落大意咪就係達哥係你偶像捧出黎囉 總知就係冇backup 冇今日既達哥咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞