達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike

忽然諗起,以前鳩硬(好似係)有個達哥團體論,
話達哥係由backup 精華都係1team人嚟run,
依家係咪不攻自破左

痴線佬講既野咁記住都有

真係有人信架嘛
你去backup個fb睇都好多人當佢係達哥本人
睇翻backup佬個fb訪客留言真係有一大堆人以為佢就係達哥

依家係咪不攻自破左

痴線佬講既野咁記住都有

真係有人信架嘛
你去backup個fb睇都好多人當佢係達哥本人

達哥屌達哥
睇翻backup佬個fb訪客留言真係有一大堆人以為佢就係達哥

唔撚係呀
而家達哥剩係upload返人中之龍,有無可能係人中之龍有版權,backup唔到,所以達哥先同嗰邊傾完再自己backup

有呢個可能,但冇人知真偽

淨係知有個backup佬見到達哥自己出backup就起晒鋼

公道d,佢冇起鋼,係d護主犬辣辣下辣到d人插埋佢

sor講錯野,fans唔好咬我咁大力
咁我又公道講句
backup佬o係佢個channel都澄清過好多次佢唔係達哥本人
係唔知點解咁多傻鳩分唔到啫
真係唔知backup佬成功定係達哥失敗
開左咁耐台undergrounddv個youtube D like數唔夠老翻多
睇達哥d人不嬲一堆on9,輕則作生日名,重則冇無啦啦劇透

依家係咪不攻自破左

果條柒頭都有人信既咩
睇達哥d人不嬲有一堆on9,輕則作生日名,重則冇無啦啦劇透
咁我又公道講句
backup佬o係佢個channel都澄清過好多次佢唔係達哥本人
開左咁耐台undergrounddv個youtube D like數唔夠老翻多

淨係like左 fb果個
咁我又公道講句

Youtube search 達哥,第一個就已經係backup佬

根本見唔到underground_dv個channel
咁我又公道講句

可能係之前佢用達哥個頭做icon
請假個陣佢又forward個post
D人咪以為佢係達哥
點解backup佬唔即刻del晒所有backup,唔通仲賺緊錢
留意到一樣野

就係達哥17號果日冇backup到fifa 淨係有人中
有可能真係接左代言所以要自己做人中交差

係嘅話成個post都車毀人亡
留意到一樣野

undergroundDV
1月17日 21:23 ·
由於出差工幹,達叔現正趕路途中,原定21:30之爆機兄弟直播節目,改為22:30開始。敬請留意。

留意到一樣野

補翻圖
留意到一樣野

17個日達哥有事做,2230先開台
冇踢fifa,直接玩人中
留意到一樣野

17號都冇踢FIFA 梗係冇得backup啦
點解backup佬唔即刻del晒所有backup,唔通仲賺緊錢

呢樣野又係想達哥出黎講
如果我想睇哂以前D片
唔知達哥本人有無留底
如果要backup佬摺左個channel,咁D舊片都要搵位放
咁大工程不如真係傾分帳好過啦
留意到一樣野

由於出差工幹,達叔現正趕路途中,原定21:30之爆機兄弟直播節目,改為22:30開始。敬請留意。

自呑一打 各位繼續
留意到一樣野

你就第一個衝出黎自炒
我覺得達哥唔公布反而俾左個最好既落台階俾backup佬喎 如果達哥話係廠商要求佢響官方channel backup番固然最好 萬一唔係既話 其實都默認左backup佬有收錢所以達哥先拎番黎做 你睇下依加達哥就算一句都無講 依度都有人屌緊backup佬 我估達哥係唔想睇到backup佬變過街老鼠先咁做 在情 backup佬無錯 而佢都醒水無再up新野 在理 達哥都無錯 佢只不過係拎番自己d野黎做 利申鳩up
留意到一樣野

你就第一個衝出黎自炒

炒得好嚴重
咁我又公道講句

Youtube search 達哥,第一個就已經係backup佬

根本見唔到underground_dv個channel

首先,youtube改左係比d 長片放頭,所以之前pewdiepie屌都佢反
仲有真心佢打機片好睇過自己整果d片
留意到一樣野

自呑一打 各位繼續

衝出黎柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞