達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike
backup佬 貪心到賺咁多都唔夠
上fb公審達哥
當正自己正版咁
正仆街含家產
達哥up條片交差 又話唔比其他人up咩
如果無 咁有咩爭議
最on9係竟然有人唔少人撐backup佬 走去chatroom洗頻屌達哥打完齋唔要和尚
可見真係好多小學雞睇達哥
最on9係竟然有人唔少人撐backup佬 走去chatroom洗頻屌達哥打完齋唔要和尚

其實來得幾個 但係咁洗
其中一個叫bigjfan
錢銀野達仔最好同backup佬傾清傾楚佢
無任何拗撬先好落手做
咪撚搞到好似林祖舜咁醜怪
利申睇開backup佬

D錢都唔係佢收

D廣告費唔係落backup佬袋唔通落我袋

定你有咩見解可以講下

你唔好撚on9啦屌

成班小學雞完全唔知咩撚野叫做版權
達仔靠backup佬出名
咩邏輯
今晚睇到嬲嬲地
達仔不嬲知有backup佬存在
佢有時ot太夜 都叫人睇番youtube
唔理其他因素 咩收益 sega版權問題
達仔又冇停你 其他達page又繼續upload
屌你backup佬自己係到停手唔開工
一野搶撚咗道德高地扮哂可憐引成班人支持你
各有各upload咪算 無任何衝突
鍾意既就睇你 鍾意就睇達哥
依加仲要達哥chatroom開戰都講多句野

利伸:有時miss咗都會睇backup佬
今晚睇到嬲嬲地
依加仲要達哥chatroom開戰都唔講多句野停戰

其實有咩好屌呀 backup佬俾返達哥backup返就得啦
Backup佬依家發脾氣唔俾咩?咁屌乜野?
今晚睇到嬲嬲地

我都會睇backup
不過今日起我會unsubscribe 同唔再睇
睇都返twitch 睇

唔好話咩小唔小學雞,事實上係好多白痴睇達哥
唔係tatfullbk, tatstory, tatstalk

達哥一能定唔會出到名

唔聲唔聲就搶番黎做,對唔住呢班幫傳咁夠即人

波多野結衣如果唔係因為上網bt流行
根本唔會係華人圈接到咁多job
我地應該多謝bt

咁我真係多謝有bt嘅
屌你老母做backup果個真係賺撚到笑,一條片分開兩次出,每條幾個廣告,節日仲攞番d舊野黎播,做左咁耐都冇人屌 仲要有人睇完留言話辛苦晒 笑撚死我
利申冇睇垃圾好耐

SAME,幫人賺錢仲要多謝人,ON鳩到震,真心笑撚死
達哥自己做返backup故然係最好
但我覺得佢唔會追究backup佬賺左幾多
你知佢份人最怕麻煩
搞到件事咁大對佢既形象都有影響
依家達哥唔覆佢都係打signal比佢叫佢好收手
而現有既channel有存在既必要性因為舊片都係哂到
overall來講依家既發展已經係對方都最好
Btw分兩條出
同出一條嘅收入有咩分別
真心求教,
斷估冇人會因為有兩條所以同一日嘅兩條都睇哂啩

平時我用電話就睇冇chatroom 用ipad就睇有chatroom 訓床到用電腦睇冇chatroom

條片有人入就有廣告 (當然世界上有九成人係冇ADBLOCK)
有廣告就有錢收

咁假設如果一條過總共有一萬人睇
分兩條冇理由會變成每條6000 總共12000架嘛?
咁最後都係5000 5000 對收入有咩影響

點會係5000 5000
大把人兩條都睇晒,而家係一條片收DOUBLE錢,仲要每條兩個錢鐘
賺撚死條友
上fb公審達哥
當正自己正版咁
正仆街含家產

。。。邊到有公審?
上fb公審達哥
當正自己正版咁
正仆街含家產

。。。邊到有公審?

「咁我歷史係咪要完?」「 達哥仲未回覆」
咁唔係公審係咩 賺夠錢 有心讓會唔會係公海咁講?
咁擺達哥上枱 係真心兄弟?

賺左咁多 仲想坐正 正仆街含家產
上fb公審達哥
當正自己正版咁
正仆街含家產

。。。邊到有公審?

「咁我歷史係任務咪要完?」「 達哥仲未回覆」
咁唔係公審係咩 賺夠錢 有心讓會唔會係公海咁講?
咁擺達哥上枱 係真心兄弟?

賺左咁多 仲想坐正 正仆街含家產
如果backup 佬要落廣告
成兩個鐘嘅片就應該唔會得開頭果個廣告
手機版更加係無廣告

Lng嘅自己做嘅backup 都有兩三個鐘
最少都有3個廣告
佢地就真係有收廣告錢嘅
囧星人有段片都有講youtuber係點賺廣告錢

利申兩邊都支持
但認為最少是但一邊都同大家講下發生咩事同將來會點做
之前有個YouTube 台直播個呢隻game 見cutscenes 即ban
所以tat哥收返呢做唔係無原因
backup佬冇收益想笑死人咩
話因為有版權啲廣告錢會比game廠
係咁既話youtube一條打機片都冇啦
班gaming youtube餓死左啦
今晚睇到嬲嬲地

我都會睇backup
不過今日起我會unsubscribe 同唔再睇
睇都返twitch 睇

Unsubscribed +1

屌你地真係見利忘義,飛上枝頭變人中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞