達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike

咁都叫惡過黑社會 達哥自己up 返片上youtube 冇問題架,道理係係佢度,但你認為而家搞到世界大戰好好睇 ?

大把人痴線佬都可以搞到世界大戰,洗版又得轉game又得劇透又得,如果要理哂咁多世界大戰咪要日日fifa時間回應?

洗版轉game 劇透咁都可以話世界大戰

你究竟有冇睇,之前一轉game洗撚哂版,癲到達哥焗住轉game
老老實實 個backup佬講到自己對達哥咁又愛 又咁好心幫人backup
見到達哥比狗圍都冇制止 目的係點大家心知啦

扮受害者先好笑

呢鑊我支持達哥
backup佬 del左post?
咁多人撐做咩del post啊?
我見有人係fb叫佢公開收入 backup佬DEL post
涼薄

Tatfullclipbackup 我自己係youtube有其他頻道有做收益,資訊提供就止於此,信與不信就各位判斷,抱歉。

收皮啦,玩開YOUTUBE嘅都知上面張圖只係混淆視聽
以上嘅片冇營利只係因為音樂有版權
而唔係GAME有
再者YOUTUBE係做唔到GAME嘅收益分返比遊戲廠

如果係光明正大根本唔會貼上面張圖
而係索性貼張YOUTUBE嘅營利頁面圖出嚟
如果真係冇借達哥搵錢就一早貼左出嚟啦
會用上面張音樂版權嘅圖混淆視聽,呃啲冇玩開YOUTUBE嘅人?

原來backup佬咁奸

根本個backup佬有冇收益就唔係重點,冇錢收都唔等如隨意up人地片係冇錯

終於有人get到個重點
好正常姐,淨係BACKUP下片就係屋企坐定定收幾皮一個月,我都爭住個CHANNEL啦

咁都叫惡過黑社會 達哥自己up 返片上youtube 冇問題架,道理係係佢度,但你認為而家搞到世界大戰好好睇 ?

大把人痴線佬都可以搞到世界大戰,洗版又得轉game又得劇透又得,如果要理哂咁多世界大戰咪要日日fifa時間回應?

你究竟有冇睇,之前一轉game洗撚哂版,癲到達哥焗住轉game

咁你不如講下有幾多隻game 係洗版洗到焗住要轉啦

知唔知咩叫公關

追左咁多版,樓主都唔撚化既

達哥接返黎做冇問題架,但私底下通知返聲backup佬洗死咩

而家搞到大家都估估下咁

backup佬放達哥啲片上YOUTUBE有冇問過晒達哥?
冇?
backup佬通知達哥洗死咩

所以咪話佢地惡過黑社會 痴鳩線,你唔聲唔聲偷鳩d片,呢家冇port你冇屌你,呢班人竟然咬番原創者唔通知個非授權者

睇左幾頁
我覺得係其實達哥對backup佬無意見
佢純粹都想自己搞返個
(為錢又好 為follower又好 又或者係上面講過既sega版權其它人backup會比人刪都好)
但係達哥無理由自己講清講楚話endrose左backup佬
白白斷送自己既權益
如果backup佬唔出聲大家好黎好去
佢有佢做達哥有達哥做
但係e家backup佬沖出黎柒搞到達哥諗唔到點落台 ?

你放自己片之前講2句又有幾難先

老老豆豆
你去utube搵下
十九幾人放達哥BACKUP片
鳩知佢地係邊個先?
洗唔洗拎埋果籃去探人呀

佢算係訂閱最多個個你話會唔會有人知
再唔係FB出份聲明已經得
一直都話達仔大條道理收番架喎
但家陣佢想點先
各有各做定自己做番先

老老豆豆
我都係今日先知有backup佬呢條友既存在
達哥唔知有乜奇?

你又知達仔唔知咪又係得個估字
都係個句講清楚一五一十
佢想收番自己做宣稱版權又好咩都好
清清楚楚乾乾脆脆咩事都冇
家陣分分鐘又一單公關災難

Tatfullclipbackup 我自己係youtube有其他頻道有做收益,資訊提供就止於此,信與不信就各位判斷,抱歉。

而唔係GAME有

會用上面張音樂版權嘅圖混淆視聽,呃啲冇玩開YOUTUBE嘅人?

原來backup佬咁奸

根本個backup佬有冇收益就唔係重點,冇錢收都唔等如隨意up人地片係冇錯

終於有人get到個重點

但如果佢收錢仲扮晒受害者 仆街好多喎
老老實實 個backup佬講到自己對達哥咁又愛 又咁好心幫人backup

所以backup佬del左post,算係幫左達哥
根本兩條友既公關都做得唔好
我見有人係fb叫佢公開收入 backup佬DEL post

backup更加理虧添

而唔係GAME有

原來backup佬咁奸

終於有人get到個重點

但如果佢收錢仲扮晒受害者 仆街好多喎

講真佢而家講咩都得
關左營利cap完圖再開返都冇人知

知唔知咩叫公關

追左咁多版,樓主都唔撚化既

達哥接返黎做冇問題架,但私底下通知返聲backup佬洗死咩

而家搞到大家都估估下咁

backup佬放達哥啲片上YOUTUBE有冇問過晒達哥?
冇?
backup佬通知達哥洗死咩

所以咪話佢地惡過黑社會 痴鳩線,你唔聲唔聲偷鳩d片,呢家冇port你冇屌你,呢班人竟然咬番原創者唔通知個非授權者

睇左幾頁
我覺得係其實達哥對backup佬無意見
佢純粹都想自己搞返個
(為錢又好 為follower又好 又或者係上面講過既sega版權其它人backup會比人刪都好)
但係達哥無理由自己講清講楚話endrose左backup佬
白白斷送自己既權益
如果backup佬唔出聲大家好黎好去
佢有佢做達哥有達哥做
但係e家backup佬沖出黎柒搞到達哥諗唔到點落台 ?

你想達哥講乜撚野呀點講呀
你講得出聲一係endrose人地
一係叫人地咪撚再放
有d野大家唔出聲好黎好去
一出聲大家反面
唔通達哥話你可以繼續backup但係我保留我既片既版權
有日心情唔好或者商業利益就會叫youtube一野刪鳩你個channel?

其實達哥本身自己有自己up,backup 有backup 自己up 冇問題
係backup 自己衝出黎柒,搞到自己好似受害者咁,達哥又唔出聲先搞到咁

咁你不如講下有幾多隻game 係洗版洗到焗住要轉啦

Fallout已經係,仲有連達哥自己轉game果陣都笑會有世界大戰
你而家上BACKUP 個FB PAGE都仲可以睇倒人中D片
佢只係變左私人影片冇DEL到
佢係佢YT首頁右上角放既係達哥TWITCH+佢自己個FB PAGE
古惑到呢
好多人都以為佢就係達哥

已Del

所以backup佬del左post,算係幫左達哥

通哂天啦

你想達哥講乜撚野呀點講呀
你講得出聲一係endrose人地
一係叫人地咪撚再放
有d野大家唔出聲好黎好去
一出聲大家反面
唔通達哥話你可以繼續backup但係我保留我既片既版權
有日心情唔好或者商業利益就會叫youtube一野刪鳩你個channel?

其實達哥本身自己有自己up,backup 有backup 自己up 冇問題
係backup 自己衝出黎柒,搞到自己好似受害者咁,達哥又唔出聲先搞到

全部重點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞