達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike

fallout 已經係15 年年尾啦,之後揀既game 都好高質,係有班on9 係唔係都話悶話要轉game

Then?我上面咪話好多on9搞世界大戰

咁之後仲邊有世界大戰?

九唔搭八,我話之前達哥夠要對住咁多世界大戰,如果要個個理咪唔得閒
以前youtube search “達哥”兩個字就睇到muv放達哥玩forza 既精華,而家search“達哥”凈係睇到堆兩粒鐘既backup片,backup佬點撚樣捧紅達哥法
比我見到兩個鐘都唔想入去睇啦
我唔係最初期開始睇達哥
係睇到muv精華賽車片覺得好笑先follow

我都係 初頭邊知邊個達哥
如果有錢自己袋backup條友 要捉佢出黎屌佢老母添啦
達仔咁撚辛苦晚晚開台兩粒鐘唔開訂閱收兄弟,反而backup輕輕鬆鬆落袋就真係發達大計

達哥都未出聲叫佢收檔 佢就扮到被逼害咁 on9

咁講都得 你地唔駛玩非黑即白喎,我兩個都想佢地好來好去,點解要搞到咁對立呢

衰就衰左backup 佬自己衝出黎柒啦 而家達哥應又死唔應又死,比我都收台慢慢諗點應/當睇唔到算

咁唔應實死得慘過應
應起碼自己可以控制
唔應真係讓子彈飛一會兒咩

但係達哥咁扮睇唔到我真係唔係幾like
如果有錢自己袋backup條友 要捉佢出黎屌佢老母添啦
達仔咁撚辛苦晚晚開台兩粒鐘唔開訂閱收兄弟,反而backup輕輕鬆鬆落袋就真係發達大計

達哥都未出聲叫佢收檔 佢就扮到被逼害咁 on9

日日有條傻仔開台比個SOURCE佢出片靜靜雞袋幾雞
去邊度搵

fallout 已經係15 年年尾啦,之後揀既game 都好高質,係有班on9 係唔係都話悶話要轉game

Then?我上面咪話好多on9搞世界大戰

咁之後仲邊有世界大戰?

九唔搭八,我話之前達哥夠要對住咁多世界大戰,如果要個個理咪唔得閒

低能,你都唔知咩叫世界大戰
以前youtube search “達哥”兩個字就睇到muv放達哥玩forza 既精華,而家search“達哥”凈係睇到堆兩粒鐘既backup片,backup佬點撚樣捧紅達哥法
我唔係最初期開始睇達哥

算啦,係果班「一直睇達哥」嘅fans根本未見過muv dvd時代

老實講,精華我都唔會條條片睇.....一氣呵成更唔會囉..
我唔係最初期開始睇達哥

我都係 初頭邊知邊個達哥

我都係follow開muv

知唔知咩叫公關

追左咁多版,樓主都唔撚化既

達哥接返黎做冇問題架,但私底下通知返聲backup佬洗死咩

而家搞到大家都估估下咁

backup佬放達哥啲片上YOUTUBE有冇問過晒達哥?
冇?
backup佬通知達哥洗死咩

所以咪話佢地惡過黑社會 痴鳩線,你唔聲唔聲偷鳩d片,呢家冇port你冇屌你,呢班人竟然咬番原創者唔通知個非授權者

睇左幾頁
我覺得係其實達哥對backup佬無意見
佢純粹都想自己搞返個
(為錢又好 為follower又好 又或者係上面講過既sega版權其它人backup會比人刪都好)
但係達哥無理由自己講清講楚話endrose左backup佬
白白斷送自己既權益
如果backup佬唔出聲大家好黎好去
佢有佢做達哥有達哥做
但係e家backup佬沖出黎柒搞到達哥諗唔到點落台 ?

你放自己片之前講2句又有幾難先

老老豆豆
你去utube搵下
十九幾人放達哥BACKUP片
鳩知佢地係邊個先?
洗唔洗拎埋果籃去探人呀

佢算係訂閱最多個個你話會唔會有人知
再唔係FB出份聲明已經得
一直都話達仔大條道理收番架喎
但家陣佢想點先
各有各做定自己做番先

老老豆豆
我都係今日先知有backup佬呢條友既存在
達哥唔知有乜奇?

你又知達仔唔知咪又係得個估字
都係個句講清楚一五一十
佢想收番自己做宣稱版權又好咩都好
清清楚楚乾乾脆脆咩事都冇
家陣分分鐘又一單公關災難

如果達哥自己做返backup又想出聲既
我剩係諗到兩個可能
1.接受哂所有現有及以後backup既人
2.係就叫所有backup人收皮佢大哂
3.同大家講唔介意所有人backup,但係保留所有版權追究權利,

1既話斷送左自己既權益,我諗聖人先會咁做
2既你見e度已經咁多人話乜backup佬5年努力幫左達哥好多用完即棄&*^*(,就知咁講一定出事
3既講出黎成個on9咁,言下之意係第日商業利益或者心情唔好就會叫youtube一野刪鳩你channel,到時一定大把人嘈,e d野心照就好邊有人講出黎

如果達哥背後原意係想同youtube其它backup既人共存
但又唔想斷送自己權益既話
我覺得唔出聲係幾好
e件事如果backup佬唔沖出黎柒
達哥開台果陣up幾句話自己youtube channel有得睇人中開始打後既backup
之後又叫人follow佢個channel
同埋係like單雙數果度同chatroom又例牌鳩up返五分鍾
我覺得成件事會正常合理好多
我見有人係fb叫佢公開收入 backup佬DEL post

好巧合

起碼都幾皮野一個月,緊係拿拿臨啦

襯仲拎住光環就急急腳del

呢幾年收收埋埋樓都供到啦
講緊淨係剪下片BACKUP加個CHATROOM就坐定定袋4,5皮

講佢有剪片都好勉強
大時大節先將D片GROUP埋一條姐

好巧合

講緊淨係剪下片BACKUP加個CHATROOM就坐定定袋4,5皮

我一直奇怪點解佢 要一條有chatroom 一條無 1集分2條

好巧合

我一直奇怪點解佢 要一條有chatroom 一條無 1集分2條

View數多D又搵多D
條撚樣好識搵錢
利申:識Fd係做youtuber搵錢

好巧合

講佢有剪片都好勉強
大時大節先將D片GROUP埋一條姐

依家直情唔洗Group啦
Twitch有埋replay連chatroom,佢根本就咁Download再upload又執幾皮
達哥有咩義務要回應,如果你係授權左達哥又出片𠝹你view,達哥咪過橋抽板,唔回應正仆街
呢家你一開始就唔傾,到達哥出片就出post自封,當你唔係專登出post炒花生,但都冇理由要達哥因為你單方面出post搞到咁而幫你執屎
我唔係最初期開始睇達哥

算啦,係果班「一直睇達哥」嘅fans根本未見過muv dvd時代

其實一氣呵成都好無謂,就算miss左嘅人都唔會睇足2個鐘,反而MUV嘅精華好好多
我唔係最初期開始睇達哥

backup佬我有時都睇,尤其之前twitch未有chatroom,佢backup有chatroom係幾正.同埋最重要backup佬d 片會有條友mark得幾分至幾分講d咩話題同新聞.雖然呢樣唔關backup佬事

咁之後仲邊有世界大戰?

低能,你都唔知咩叫世界大戰

你地話洗版世界大戰唔睇好唔啱,果d咪咁

其實一氣呵成都好無謂,就算miss左嘅人都唔會睇足2個鐘,反而MUV嘅精華好好多

我都係飛番去未睇嘅位置開始睇番

好巧合

有人鍾意睇chatroom,有人唔睇,咁咪整兩條囉
做咩啫而家?駛唔駛愈講愈衰呀

好巧合

View數多D又搵多D
條撚樣好識搵錢
利申:識Fd係做youtuber搵錢

越來越覺backup佬好恐怖

百貨應百客,係有人全部睇
我唔係最初期開始睇達哥

同意
達哥大概喺sleeping dog嗰期開始多人睇
嗰陣我都係睇muv啲片先睇達哥
Backup佬啲片咁長
本來唔識達哥嘅人有幾多真係因爲啲backup而開始睇佢呀
講到達哥因為佢而紅真係搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞