達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike
搞到咁我覺得backup佬最大責任

係兄弟有睇開都知達仔一向都唔會直接講(起碼係開枱果時冇)呢啲場外紛爭,
所以佢公開係自己page講呢單野除左帶火頭之外基本冇咩用(有意無意都好)

不過其實backup佬除左公開叫春之外都做得幾好,
一係發現達哥有自己backup之後就即刻停止up片,睇左達哥意向先;
二嚟係已經講明如果達哥自己想搞翻嘅話,佢upload完人中4就會停止backup,比翻達哥搞。

以backup佬 follow量同用家習慣嚟講,
佢大可以繼續照upload,繼續賺錢(如有),
除非到時達哥真係report 佢,
不過如果report左就肯定有更大單暴動。
但佢都冇咁做,可以睇到佢就算有賺錢,
都係有良心咁賺,何必要係賺錢呢點咬住唔放?

利申:平時冇時間睇直播,九成九時間都係睇backup佬

偷人片叫有良心
佢搵幾多有冇分畀達哥呀?

達哥自己本身冇係youtube backup ,
但有觀眾想係youtube 睇嘅需求,
一供一求,
而且達哥一backup佢就冇再up住,反而其他冇出聲嘅backup就繼續up,單係呢點已經夠講良心兩個字下嘛?

不過一講到搵錢呢到啲人就會癲狗咁咬,由高登時代咬到嚟連登都係咁

講真我覺得佢本身up片無乜問題 甚至我當佢有錢賺
我都唔覺得無乜大不了
但當達哥自己開始up backup片個陣
你憑乜叫春先 而家佢dfans仲覺得要達哥交代
妹仔大過主人婆

咁唔少人係覺得BACKUP佬方便左唔少人
無功都有勞
有番個交代有咩問題

你想達哥點交代? 講聲唔該哂 自己拎番黎做?
backup佬自己有賺錢架
達哥對backup佬賺錢既默許唔係已經夠咩
仲要達哥同講聲thank you? 達哥俾佢搵左幾多錢仲唔夠?
根本成件事係backup佬衝出黎柒

咁咪已經夠一句清楚
對方完成歷史任務自己又維持到自己利益
點解講到交代就係認低威

唔該哂點解要係達哥口中講? 佢從來都冇要求backup佬搞backup片呢d野
達哥對backup佬賺錢既默許我覺得已經係回應啦
偽善者,屌,特登唔打真係好嬲
btw 三上悠亞好正
點解 TATfullclipbackup delete 左兩條 status 既?

好好笑
chatroom由屌backup佬事件變左屌佢唔玩三上

三上悠亞救世界
點解 TATfullclipbackup delete 左兩條 status 既?

有人叫佢公開收入 佢就del左
偽善者,屌,特登唔打真係好嬲
btw 三上悠亞好正

利申:有玩睇過
真心 如果冇backup佬 我根本唔會睇達哥。
雖然copy right係達哥,不過冇backup佬,佢都冇今日咁做到咁大,希望好黎好去啦

根本達哥就無屌又無告佢 只係自己up翻
已經叫係咁啦 但你而家班友仲反屌佢轉頭

有人叫佢公開收入 佢就del左

好撚柒 好在cap左圖先

身有屎
好好笑
chatroom由屌backup佬事件變左屌佢唔玩三上

三上悠亞救世界

其實一玩人中開始已經無人再講
backup佬正仆街含家產
要用張假圖騙人
唔貼真收入
有人一問就Del post

扮弱勢 原來又搶人氣 又搶錢
唔講唔知,backup佬會live舊片
偽撚善到,狗也不屌

fb開live好似有錢收
其實full clip backup 同偷片真係冇乜分別

如果話剪接左精華出黎 然後叫人去undergrounddv睇完整片段都話好d
搞到咁我覺得backup佬最大責任

係兄弟有睇開都知達仔一向都唔會直接講(起碼係開枱果時冇)呢啲場外紛爭,
所以佢公開係自己page講呢單野除左帶火頭之外基本冇咩用(有意無意都好)

不過其實backup佬除左公開叫春之外都做得幾好,
一係發現達哥有自己backup之後就即刻停止up片,睇左達哥意向先;
二嚟係已經講明如果達哥自己想搞翻嘅話,佢upload完人中4就會停止backup,比翻達哥搞。

以backup佬 follow量同用家習慣嚟講,
佢大可以繼續照upload,繼續賺錢(如有),
除非到時達哥真係report 佢,
不過如果report左就肯定有更大單暴動。
但佢都冇咁做,可以睇到佢就算有賺錢,
都係有良心咁賺,何必要係賺錢呢點咬住唔放?

利申:平時冇時間睇直播,九成九時間都係睇backup佬

偷人片叫有良心
佢搵幾多有冇分畀達哥呀?

達哥自己本身冇係youtube backup ,
但有觀眾想係youtube 睇嘅需求,
一供一求,
而且達哥一backup佢就冇再up住,反而其他冇出聲嘅backup就繼續up,單係呢點已經夠講良心兩個字下嘛?

不過一講到搵錢呢到啲人就會癲狗咁咬,由高登時代咬到嚟連登都係咁

講真我覺得佢本身up片無乜問題 甚至我當佢有錢賺
我都唔覺得無乜大不了
但當達哥自己開始up backup片個陣
你憑乜叫春先 而家佢dfans仲覺得要達哥交代
妹仔大過主人婆

咁唔少人係覺得BACKUP佬方便左唔少人
無功都有勞
有番個交代有咩問題

你想達哥點交代? 講聲唔該哂 自己拎番黎做?
backup佬自己有賺錢架
達哥對backup佬賺錢既默許唔係已經夠咩
仲要達哥同講聲thank you? 達哥俾佢搵左幾多錢仲唔夠?
根本成件事係backup佬衝出黎柒

咁咪已經夠一句清楚
對方完成歷史任務自己又維持到自己利益
點解講到交代就係認低威

唔該哂點解要係達哥口中講? 佢從來都冇要求backup佬搞backup片呢d野
達哥對backup佬賺錢既默許我覺得已經係回應啦

家陣拍拖咩屌默許
話咩冇backup佬達叔唔會紅嘅真係cls
明明最吸引到fans嘅一開始剪精華,剪笑點位哥堆兄弟 muv
加上冇授權就係冇受權,而家達仔又冇開聲叫你唔好再up, 仲想點? 定係要達仔開聲多謝你一路以來backup? 係嘅係咪代表以後個個都可以唔洗問佢授權up 佢啲片?

Outlast, Dark soul 斬npc, 賽車比兄弟輪大米,sleeping dogs戴綠帽,GTA 野比達雄。。。。。 我相信呢堆片先係真正吸引左大家睇達叔。
隨時backup 達哥d片賺左個首期番黎

fb開live好似有錢收

你等比狗咬啦
一間又有班垃圾仔又話我地眼紅人地搵錢發顛

backup佬唔好咬我呀

我真係好撚驚呀
backup佬正仆街含家產
要用張假圖騙人
唔貼真收入
有人一問就Del post

扮弱勢 原來又搶人氣 又搶錢
一集剪2條片 又係youtube fb開live播舊片 賺到盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞