達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike
留意到一樣野

就係達哥17號果日冇backup到fifa 淨係有人中
有可能真係接左代言所以要自己做人中交差

係嘅話成個post都車毀人亡

佢果日去大陸遲番,叻唔切
咁我又公道講句
backup佬o係佢個channel都澄清過好多次佢唔係達哥本人
係唔知點解咁多傻鳩分唔到啫
真係唔知backup佬成功定係達哥失敗
開左咁耐台undergrounddv個youtube D like數唔夠老翻多

淨係like左 fb果個

Youtube search 達哥,第一個就已經係backup佬

根本見唔到underground_dv個channel

首先,youtube改左係比d 長片放頭,所以之前pewdiepie屌都佢反
仲有真心佢打機片好睇過自己整果d片

所以佢接返黎做絕對合理
不過我真係好驚訝原來佢本人訂閱數咁鬼低
明明成日開台半粒鐘講新片點勁點勁架

Youtube search 達哥,第一個就已經係backup佬

首先,youtube改左係比d 長片放頭,所以之前pewdiepie屌都佢反

梗係啦,依家啲自制片九成都係廣告
擺翻啲backup豐富下條channel真係好有必要
無backup佬鬼有出名既達哥
無大陸人邊有繁榮既香港
https://youtu.be/75W3El5NhVc?t=12m9s
得啦得啦 唔好呀喂 著返佢呀!!!
笑死
我覺得達哥唔公布反而俾左個最好既落台階俾backup佬喎 如果達哥話係廠商要求佢響官方channel backup番固然最好 萬一唔係既話 其實都默認左backup佬有收錢所以達哥先拎番黎做 你睇下依加達哥就算一句都無講 依度都有人屌緊backup佬 我估達哥係唔想睇到backup佬變過街老鼠先咁做 在情 backup佬無錯 而佢都醒水無再up新野 在理 達哥都無錯 佢只不過係拎番自己d野黎做 利申鳩up

如果佢唔出叫春post引到一班傻西護主犬鳩叫反咬達哥,根本呢件事可以唔多覺咁攪掂

佢早幾日開箱條片幾好笑
連發泡膠都show埋俾人睇
講講下有D擔心達哥
以前都放任政策,無啦啦收返黎做
係咪無咩job做呀
https://youtu.be/75W3El5NhVc?t=12m9s
笑死

MUV好快手
睇直播個陣笑死

拍得好睇廣告大把,同埋佢之前去LA扮GTA冇廣告,但你話超級好笑又未去到

拍得好睇廣告大把,同埋佢之前去LA扮GTA,呢條冇廣告但你話超級好笑又未去到
平時真係睇backup多,twitch個replay好lag
backup佬正仆街含家產
要用張假圖騙人
唔貼真收入
有人一問就Del post

扮弱勢 原來又搶人氣 又搶錢
一集剪2條片 又係youtube fb開live播舊片 賺到盡

拍得好睇廣告大把,同埋佢之前去LA扮GTA冇廣告,但你話超級好笑又未去到

條億里行第二季仲未找數啊
次次問佢佢就扮睇唔到
真係好憎佢呢樣野
屌你老母做backup果個真係賺撚到笑,一條片分開兩次出,每條幾個廣告,節日仲攞番d舊野黎播,做左咁耐都冇人屌 仲要有人睇完留言話辛苦晒 笑撚死我
利申冇睇垃圾好耐
笑死

MUV好快手
睇直播個陣笑死

點解MUV呢排有心機剪返片

佢對人中有感情
要用張假圖騙人
唔貼真收入

一集剪2條片 又係youtube fb開live播舊片 賺到盡

究竟要post幾多次呀
要用張假圖騙人
唔貼真收入

究竟要post幾多次呀

一頁一次 因為backup佬太狗
要用張假圖騙人
唔貼真收入

究竟要post幾多次呀

鳩硬2.0
Btw分兩條出
同出一條嘅收入有咩分別
真心求教,
斷估冇人會因為有兩條所以同一日嘅兩條都睇哂啩

平時我用電話就睇冇chatroom 用ipad就睇有chatroom 訓床到用電腦睇冇chatroom
要用張假圖騙人
唔貼真收入

究竟要post幾多次呀

鳩硬2.0

鳩硬係邊個? 佢又係成日講真話?
Btw分兩條出
同出一條嘅收入有咩分別
真心求教,
斷估冇人會因為有兩條所以同一日嘅兩條都睇哂啩

平時我用電話就睇冇chatroom 用ipad就睇有chatroom 訓床到用電腦睇冇chatroom

條片有人入就有廣告 (當然世界上有九成人係冇ADBLOCK)
有廣告就有錢收

咁假設如果一條過總共有一萬人睇
分兩條冇理由會變成每條6000 總共12000架嘛?
咁最後都係5000 5000 對收入有咩影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞