達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike

魯蛋D人中片都BAM左好多 如果佢拆得掂就叻仔喇

如果你話真係SEGA要求
只可以講屌你老味D日本仔真係食古不化

日本廠成日都ban實況replay

日廠有d地方係好黑人憎

老任鎖區 sega禁錄片 etc.
會唔會因為達仔接左人中廣告(之前出show)
所以要拎翻人中嚟做交數?

留名睇上面班友跟車太貼

攞番黎做本身係冇咩野
問題係分手個處理手法
家陣達仔唔到係咩原因都好都已經柒左

我好開心見到佢up今集人中片上自己channel,仲整得靚

咁達仔又唔係剩係玩人中

如果真係無水位我都唔信達仔會想立返黎做

我click左幾次
達哥自己放嘅backup都冇彈廣告
估計冇開營利

BACKUP佬自己都好似冇開
係YOUTUBE自己加上去俾版權人
如果真係咁咁都好大可能係廠方要佢咁做

Youtube暫時未神通廣大到可以每隻game都分到咩廠
更何況唔係所有廠都有係YouTube搞copyright

呢樣野就唔知
但我略略睇過
屌好似又真係得2隻人中係有廣告
再前個D就冇睇
過橋抽板

一定係
冇咗backup邊個識達哥

冇人授權過佢咁做都叫過橋抽板
依家係咪香港小學生都當侵權係老奉?
我覺得達哥同backup佬暫時方向,做嘅野,處事方法都無錯,但唔同意無backup佬無達哥,backup佬片>undergrounddv片,過橋抽板etc
過橋抽板

一定係

Backup都侵權?
有冇賺錢都係冇授權咁攞片,之前冇搞唔代表你啱
仲有話帶紅左達哥d人,第一dvd係係未紅至紅果段時間幫達哥backup,而佢係有達哥授權。第二唔係你幫佢r到d fans就代表啱,唔通你話翻版令到多左人睇就啱
過橋抽板

一定係

Backup都侵權?

最主要係廣告問題
咁Backup佬佢交待番清楚咪得

一定係

Backup都侵權?

咁你去戲院concert拍片都係幫人backup姐

叫backup佬放呢兩張圖出黎
證明佢無用達哥d直播收營利
只係義務幫手backup
咪唔洗再嘈囉

巴打都有睇vexxed 啲RuneScape片好正
成件事有啲似高登同hkg+事件
你高登有好既內容都要靠hkg+呢個平台先多人睇
希望達哥千奇唔好學早洩咁處理,最好就達哥同backup果邊傾好收益點分就最好
其實睇達哥都係因為有youtube片知佢玩屍人自己又有玩過所以先開始接觸
成件事有啲似高登同hkg+事件
你高登有好既內容都要靠hkg+呢個平台先多人睇
希望達哥千奇唔好學早洩咁處理,最好就達哥同backup果邊傾好收益點分就最好
其實睇達哥都係因為有youtube片知佢玩屍人自己又有玩過所以先開始接觸

點可以類比,一個係作品,一個係討論區
見話達哥d片有加水印,係邊度加左,搵唔到?
見話達哥d片有加水印,係邊度加左,搵唔到?

尋晚右上角
仲有話帶紅左達哥d人,第一dvd係係未紅至紅果段時間幫達哥backup,而佢係有達哥授權。第二唔係你幫佢r到d fans就代表啱,唔通你話翻版令到多左人睇就啱

咁達哥以後咪撚讀潮文讀新聞呀
仲有轉game圖送野走左咁耐數,而家提親佢都扮唔知呀

佢要自己做返backup無問題
我淨係想佢處理返好件事咋

佢讀潮文俾人話過偷文讀啦
之後先加返話邊個兄弟send
假設有人send份唔係佢作既潮文
人地都可以話你侵權架
你話d鬼佬youtuber比人加字幕就話stop唔到je 大家都香港人 其實自己做翻有咩問題

佢讀潮文俾人話過偷文讀啦
之後先加返話邊個兄弟send
假設有人send份唔係佢作既潮文
人地都可以話你侵權架

之後果d係人地pm或者po 係pg,咁點解以後咪讀
提一提再做會好好多
你話d鬼佬youtuber比人加字幕就話stop唔到je 大家都香港人 其實自己做翻有咩問題

呢家PewDiePie 都有人加cc sub
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞