達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike
一句講哂,要人點做,交代清楚咪得
又唔係叫你去天安門大叫平反六四
成件事有啲似高登同hkg+事件
你高登有好既內容都要靠hkg+呢個平台先多人睇
希望達哥千奇唔好學早洩咁處理,最好就達哥同backup果邊傾好收益點分就最好
其實睇達哥都係因為有youtube片知佢玩屍人自己又有玩過所以先開始接觸

點可以類比,一個係作品,一個係討論區

其實都係另一方"非法"(諗唔到其他用詞)用一方某D財產去做其他野
事實上又係唔多合道理但客觀上對原生方係有幫助
咁其實共係達仔可以做好小小好黎好去著
不過都係睇下達仔今晚點講先
有d失望

咁達哥以後咪撚讀潮文讀新聞呀
仲有轉game圖送野走左咁耐數,而家提親佢都扮唔知呀

佢要自己做返backup無問題
我淨係想佢處理返好件事咋

佢讀潮文俾人話過偷文讀啦
之後先加返話邊個兄弟send
假設有人send份唔係佢作既潮文
人地都可以話你侵權架

之後果d係人地pm或者po 係pg,咁點解以後咪讀

都未必係send文者創作
定係打算推個波俾send果個就算?

人地都可以話你侵權架

其實潮文呢樣野又幾時係咁強調作者
成件事有啲似高登同hkg+事件
你高登有好既內容都要靠hkg+呢個平台先多人睇
希望達哥千奇唔好學早洩咁處理,最好就達哥同backup果邊傾好收益點分就最好
其實睇達哥都係因為有youtube片知佢玩屍人自己又有玩過所以先開始接觸

點可以類比,一個係作品,一個係討論區

其實都係另一方"非法"(諗唔到其他用詞)用一方某D財產去做其他野
事實上又係唔多合道理但客觀上對原生方係有幫助
咁其實係達仔可以做好小小好黎好去啫
不過都係睇下達仔今晚點講先

人地都可以話你侵權架

佢讀左篇高登硬件台潮文,加哂粗口filter,個作者好不滿,佢先講返係邊個post既
乜都唔講
好聽就叫比落台階
唔好聽就係驚講多錯多, 驚多左人認知事件出黎評論

好香港人既做法
因住俾狗咬呀
我對達哥係好寬容,佢用老翻win 10 我都理鬼得佢,希望佢對其他人都寬容d
唔係叫佢接受其他人既做法,都係果句,大家可以落到台咪好
等達哥今晚有乜發表先

家下得佢一方面講
賺左咁耐錢自己做返好正路姐

佢讀左篇高登硬件台潮文,加哂粗口filter,個作者好不滿,佢先講返係邊個post既

比人捉到咪認,我不嬲都話大部份人睇過偷片bt盜版,但好心咪大大聲講到自己啱咁
我對達哥係好寬容,佢用老翻win 10 我都理鬼得佢,希望佢對其他人都寬容d
唔係叫佢接受其他人既做法,都係果句,大家可以落到台咪好

據聞件事上佢無辜
muv1668先係真兄弟
其他全部都比唔上佢

Yes
佢果啲仲要係最精華最好笑果part

綠帽達 慢鏡達

人地都可以話你侵權架

我記憶中好似係有條撚樣(只係記得呢位會員風評好唔掂但唔記得佢做左D咩)
開POST屌鳩達仔偷文佢先加番作者
喂喂達哥當人condom呀?

比人捉到咪認,我不嬲都話大部份人睇過偷片bt盜版,但好心咪大大聲講到自己啱咁

咁我諗你都無謂話backup佬啦
佢放人中4 都係因為youtube會bam啫
放喺fb無得收廣告費喇掛
如果達哥都係覺得唔高興既就直接同佢講啦
兩個合作咪得囉
剪片好辛苦架

合作咪得
達哥邊識剪片 與其交比其他人攪不如比番攪開既
唔好玩啦咁多年backup佬真係賺唔少起碼100k以上
就算達哥要拎番黎做backup佬都冇得嘈
但老實講冇youtube精華我都唔會識達哥
一早好自己做翻backup啦
我覺得backup都係鐘意達哥先會幫大家backup一齊俾其他人/唔得閒睇既兄弟重溫翻。
Backup佬應該都會尊重翻達哥決定,之後點要睇下達叔同佢會唔會溝通下。
點都好,好感謝backup佬多年黎既工作
我又想問下
Backup佬youtube d片個cover係邊個整?
我見達哥出親爆機post都用番同一張圖
係backup佬自己整定另有第三人整?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞