達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike

Tatfullclipbackup 我自己係youtube有其他頻道有做收益,資訊提供就止於此,信與不信就各位判斷,抱歉。

收皮啦,玩開YOUTUBE嘅都知上面張圖只係混淆視聽
以上嘅片冇營利只係因為音樂有版權
而唔係GAME有
再者YOUTUBE係做唔到GAME嘅收益分返比遊戲廠

如果係光明正大根本唔會貼上面張圖
而係索性貼張YOUTUBE嘅營利頁面圖出嚟
如果真係冇借達哥搵錢就一早貼左出嚟啦
會用上面張音樂版權嘅圖混淆視聽,呃啲冇玩開YOUTUBE嘅人?

原來backup佬咁奸

根本個backup佬有冇收益就唔係重點,冇錢收都唔等如隨意up人地片係冇錯
老老實實 個backup佬講到自己對達哥咁又愛 又咁好心幫人backup
見到達哥比狗圍都冇制止 目的係點大家心知啦

所以backup佬del左post,算係幫左達哥

del左咪令到本身撐backup佬既人更加覺得佢俾人逼害

洗版轉game 劇透咁都可以話世界大戰

你究竟有冇睇,之前一轉game洗撚哂版,癲到達哥焗住轉game

咁你不如講下有幾多隻game 係洗版洗到焗住要轉啦

Fallout已經係,仲有連達哥自己轉game果陣都笑會有世界大戰

fallout 已經係15 年年尾啦,之後揀既game 都好高質,係有班on9 係唔係都話悶話要轉game
老老實實 個backup佬講到自己對達哥咁又愛 又咁好心幫人backup

一定係打壓啦

咁講都得 你地唔駛玩非黑即白喎,我兩個都想佢地好來好去,點解要搞到咁對立呢
我見有人係fb叫佢公開收入 backup佬DEL post

好巧合

Fallout已經係,仲有連達哥自己轉game果陣都笑會有世界大戰

fallout 已經係15 年年尾啦,之後揀既game 都好高質,係有班on9 係唔係都話悶話要轉game

Then?我上面咪話好多on9搞世界大戰

瞬間變成受害者亦得 得左
一直以為達哥同個backup佬有合作關係點知原來係冇既 達哥真係好傻
以前youtube search “達哥”兩個字就睇到muv放達哥玩forza 既精華,而家search“達哥”凈係睇到堆兩粒鐘既backup片,backup佬點撚樣捧紅達哥法
比我見到兩個鐘都唔想入去睇啦
我唔係最初期開始睇達哥
係睇到muv精華賽車片覺得好笑先follow
如果有錢自己袋backup條友 要捉佢出黎屌佢老母添啦
達仔咁撚辛苦晚晚開台兩粒鐘唔開訂閱收兄弟,反而backup輕輕鬆鬆落袋就真係發達大計

Tatfullclipbackup 我自己係youtube有其他頻道有做收益,資訊提供就止於此,信與不信就各位判斷,抱歉。

收皮啦,玩開YOUTUBE嘅都知上面張圖只係混淆視聽
以上嘅片冇營利只係因為音樂有版權
而唔係GAME有
再者YOUTUBE係做唔到GAME嘅收益分返比遊戲廠

如果係光明正大根本唔會貼上面張圖
而係索性貼張YOUTUBE嘅營利頁面圖出嚟
如果真係冇借達哥搵錢就一早貼左出嚟啦
會用上面張音樂版權嘅圖混淆視聽,呃啲冇玩開YOUTUBE嘅人?

原來backup佬咁奸

根本個backup佬有冇收益就唔係重點,冇錢收都唔等如隨意up人地片係冇錯

終於有人get到個重點

但如果佢收錢仲扮晒受害者 仆街好多喎

講真佢而家講咩都得
關左營利cap完圖再開返都冇人知

叫佢貼張YOUTUBE嘅營利頁面圖出嚟就一天都光晒啦

佢個樣點會貼,有人叫佢post收入之後就del post

好巧合

咁講都得 你地唔駛玩非黑即白喎,我兩個都想佢地好來好去,點解要搞到咁對立呢

衰就衰左backup 佬自己衝出黎柒啦 而家達哥應又死唔應又死,比我都收台慢慢諗點應/當睇唔到算
個chatroom有人打backup佬早登極樂,笑左

好巧合

起碼都幾皮野一個月,緊係拿拿臨啦

唔一定係對立既,但達哥而家做起左,同好多廣告或廠商合作,當中牽涉既利益可能好複雜

Then?我上面咪話好多on9搞世界大戰

咁之後仲邊有世界大戰?

好巧合

巧鬼,一早有人講啦
以前youtube search “達哥”兩個字就睇到muv放達哥玩forza 既精華,而家search“達哥”凈係睇到堆兩粒鐘既backup片,backup佬點撚樣捧紅達哥法
比我見到兩個鐘都唔想入去睇啦
我唔係最初期開始睇達哥
係睇到muv精華賽車片覺得好笑先follow

算啦,係果班「一直睇達哥」嘅fans根本未見過muv dvd時代

好巧合

襯仲拎住光環就急急腳del

衰就衰左backup 佬自己衝出黎柒啦 而家達哥應又死唔應又死,比我都收台慢慢諗點應/當睇唔到算

咁唔應實死得慘過應
應起碼自己可以控制
唔應真係讓子彈飛一會兒咩

好巧合

襯仲拎住光環就急急腳del

呢幾年收收埋埋樓都供到啦
講緊淨係剪下片BACKUP加個CHATROOM就坐定定袋4,5皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞