達哥傳自己做番YouTube backup

1001 回覆
46 Like 34 Dislike
其實都唔出聲比你賺左咁耐
仲想點?
冇片你搵條春BACKUP
我識好多人以為佢呢個係達哥自己黎
講得難聽d,達哥冇port佢冇屌佢,佢就即刻自己出post話可能自己冇得做。
佢究竟care個channel冇得做定care兄弟有冇得方便睇已經畫哂出腸

咁自己日日UP片
做CHATROOM版
整理舊片
剪合輯版
呢D佢都係有做野有付出過
咁樣CARE都唔得
實際上都俾左唔少觀眾方便

當然如果係證實左佢係有牟利當我冇講過
講得難聽d,達哥冇port佢冇屌佢,佢就即刻自己出post話可能自己冇得做。
佢究竟care個channel冇得做定care兄弟有冇得方便睇已經畫哂出腸

咁自己日日UP片
做CHATROOM版
整理舊片
剪合輯版
咁樣CARE都唔得

但唔代表你依家可以反咬返達哥

差成倍

咁自己日日UP片
做CHATROOM版
整理舊片
剪合輯版
咁樣CARE都唔得

你收住份糧 老細叫你做野你都有機會唔做啦
有冇人會咁好心先

咁自己日日UP片
做CHATROOM版
整理舊片
剪合輯版
咁樣CARE都唔得

有無賺廣告好簡單分到啦
你去youtube睇佢條片 版面係咪有廣告就知

咁自己日日UP片
做CHATROOM版
整理舊片
剪合輯版
咁樣CARE都唔得

盜版夠係人地買飛偷拍調光燒碟,咁係咪可以將佢做嘅野正當化同反咬原創?
唔知內幕
就咁睇達哥冇同backup佬溝通好
事前講返句"以後我自己backup返"
成件事會好睇好多

咁自己日日UP片
做CHATROOM版
整理舊片
剪合輯版
咁樣CARE都唔得

但唔代表你依家可以反咬返達哥

其實條友仲要係fb扮慘想點?佢到依家都證明唔到自己無收錢 仲要扮晒為兄弟
唔係tatfullbk, tatstory, tatstalk

達哥一能定唔會出到名

唔聲唔聲就搶番黎做,對唔住呢班幫佢咁多既人

你第日設計左一樣野
我拎返啦大量製造 係咁宣傳
好多人買我個產品

到最後你自己生產返
人地屌你 如果唔係有人幫你生產
你件產品根本唔會咁出名

好多人買,即係你有賺啦,你分左我應該有既利益啦
但bk佬賺左乜?

我重點係唔聲唔聲,即係達哥出句聲多謝人咪ok
大家所講嘅唔好睇係以「達哥port哂tatfullbackup d片,然後自己出片」,但事實係達哥自己都出片,而tatfullbackup自己單方面決定停backup

咁自己日日UP片
做CHATROOM版
整理舊片
剪合輯版
咁樣CARE都唔得

有無賺廣告好簡單分到啦

你有冇玩過youtube架
影片有第三方內容就有機會被強制加廣告

咁自己日日UP片
做CHATROOM版
整理舊片
剪合輯版
咁樣CARE都唔得

盜版夠係人地買飛偷拍調光燒碟,咁係咪可以將佢做嘅野正當化同反咬原創?

咁就真係睇你點睇
佢係唔正當但客觀上未必係壞事
達哥都唔係話冇好處
老實講達仔正正式式俾一個MSG佢(唔係咩暗示個D)
好來好去咪算
當然家陣睇埋達仔點講先
廢事又炒車
唔係tatfullbk, tatstory, tatstalk

達哥一能定唔會出到名

唔聲唔聲就搶番黎做,對唔住呢班幫佢咁多既人

你第日設計左一樣野
好多人買我個產品

到最後你自己生產返
你件產品根本唔會咁出名

但bk佬賺左乜?

冇授權攞片仲要多謝人,咁我係你屋企攞件樣但唔賺錢,你係咪要多謝我?
第一你唔攞黎賺錢唔代表你果d唔係叫偷
第二達哥從來冇打壓佢係佢自己選擇收皮

你第日設計左一樣野
好多人買我個產品

到最後你自己生產返
你件產品根本唔會咁出名

但bk佬賺左乜?

冇授權攞片仲要多謝人,咁我係你屋企攞件野但唔賺錢,你係咪要多謝我?
backup佬肯停手做乜仲要屌佢
backup佬肯停手做乜仲要屌佢

不嬲屌d護主犬

有無賺廣告好簡單分到啦

你有冇玩過youtube架
影片有第三方內容就有機會被強制加廣告

BACKUP佬公開營利頁面就知有冇搵錢啦

唔好轉去討論有冇錢賺
一直以為back up佬係official
日日返工都睇back up佬,back埋chat room 依下真心正
留名
睇得簡單小小啦,點解會係揀人中時自己做backup,反而唔係屌偷片字幕組個時有返backup。

似係SEGA呢間小氣鬼問題,可能達哥同SEGA傾掂數俾佢放人中6上YouTube ,加上達哥都有出席過人中6宣傳,個陣時講掂數都好合理。

Backup佬對上個次放中心上YouTube 即刻俾SEGA警告同封左ac ,之後一班人提出要求最後要去Bilibili 睇達哥。

同埋唔好放大達哥屌YouTube 字幕單野啦,細心睇真係兩回事都唔似會係屌backup佬。
睇得簡單小小啦,點解會係揀人中時自己做backup,反而唔係屌偷片字幕組個時有返backup。

似係SEGA呢間小氣鬼問題,可能達哥同SEGA傾掂數俾佢放人中6上YouTube ,加上達哥都有出席過人中6宣傳,個陣時講掂數都好合理。

Backup佬對上個次放中心上YouTube 即刻俾SEGA警告同封左ac ,之後一班人提出要求最後要去Bilibili 睇達哥。

同埋唔好放大達哥屌YouTube 字幕單野啦,細心睇真係兩回事都唔似會係屌backup佬。

的確係咁SEGA係YOUTUBE會警告/BAM/封一段時間, 係TWITCH會無左聲
如果達哥同SONY/SEGA傾好數就唔會有呢啲問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞