(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (3)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
住溫泉旅館
一check in得就即刻去嘆
超爽
只要你唔係成6,7點先去到
就唔會晒時間
點解無乜人揀伊豆溫泉
當然 最多係東京早啲出發
我想。但車程遠左啲。係一個問題
車程遠就唔算好遠嘅,同箱根差唔多啦
主要都係景點同溫泉區隔得太遠,唔自駕好難plan行程,然後山長水遠淨係入去浸溫泉又好似好浪費時間,加上附近有富土五湖同箱根呢啲配套齊全嘅溫泉區,遊客係比較少選擇伊豆作為落腳點
決定咗book福田屋
應該會揀早雲閣。

唔想煩咁多。試左先講
有啲想12月去試試界 熱海
三朝, 皆生, 夕日浦果D 更加無講.
前兩日住完三朝溫泉依山樓岩崎,埋單4個人71888,抵到爛
有無人知 日光有邊間溫泉係正 1月9-11 會係果到留兩日
share下詳細俾大家參考下
乜要求都唔講嘅話,界日光、界鬼怒啦
要求係 方便dd去文化遺果幾個景點 同想有露天溫泉 因為想落住雪浸
伸手仲要有要求真係唔知點 serve 你。
2月想去河口湖睇富士山夜花火 有無住宿推介?

未去過東京
係咪想等人向第一頁度幫你揀?
問下有咩選擇姐 又唔係叫你幫我俾埋錢

唔鍾意可以唔答既
幫你比埋錢?!你會唔會諗得太多呀?第一頁剩係河口湖已經有好多選擇,已經比埋係邊一頁邊一段 post 有巴絲包過膠,又有埋個官網你方便搵,想要乜野類型乜野 budget 你自已先最清楚,已經有咁多資訊你要伸手問人有乜選擇人地都係回帶咁答返你,答左你你又嫌貴嫌三嫌四咁又之後又點呢?
唔該晒巴打。book 左早雲閣有私人風呂果個。價錢係貴左啲。希望值啦
住過翠松園 野食幾有心機 最有印象係食過一個香草蜂蜜鵝肝焗山薯 唔似一般懷石咁悶

環境都唔錯 唔算古色古香 係有錢佬別墅feel
仲有樣好係佢d沐浴露洗髮水超香 個massage又幾好手勢 我都果次都係同屋企人去,去到車站落車有送迎
試過向溫泉旅館做 massage 後真係好難返轉頭,浸完溫泉已經好 relax,嘆埋個 massage 真係夫復何求。
係咪靚架妹按呀?
依加咪冇人答你囉柒頭
又衝出黎

開PO唔係俾人討論 淨係小圈子圍爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞