(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (3)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
我book左1月去,揀左個飛驒牛set,仲要加左份量
我12月頭去
睇左好多comment都話好食
應該好食
飛驒牛堅係好食 我去高山其中一個目的都係食佢,諗起都口痕
加埋份量 揀左有私人風呂果個,4k晚,好唔捨得
同埋驚個房個溫泉兩個人浸唔到,但搵過啲相又好似幾大。
我book左普通和室10置炸 4條友迫死
¥23000/人
如果你book兩個人應該住得幾舒服 仲要有私人風呂
你有加到和牛份量。我冇。我驚食唔飽渣 到時附近又冇餐廳
個邊又真係連便利店都無間 不過你又唔洗驚食唔飽,因為到時會有一大桶飯比你,以我住過咁多間温泉旅館經驗
見到有啲旅館成隻松葉蟹好正呀
其可唔可以自己拎酒入去?
出面買既就唔好,旅館入面買就ok
拎入房飲就當然無問題
食緊飯就唔好啦
我試過一次食唔飽,連女友都覺唔夠
如果係真既松葉蟹係好貴 除非佢寫明係,唔係如果睇相,有可能係普通野

利申:太貴未食過
我book左普通和室10置炸 4條友迫死
¥23000/人
如果你book兩個人應該住得幾舒服 仲要有私人風呂[img]assets/faces/dog/wet.gif[/img]
你有加到和牛份量。我冇。我驚食唔飽渣 到時附近又冇餐廳
個邊又真係連便利店都無間 不過你又唔洗驚食唔飽,因為到時會有一大桶飯比你,以我住過咁多間温泉旅館經驗
我試過一次食唔飽,連女友都覺唔夠

我試過飽到飯都無食過 真係好慚愧,浪費曬D野食
就係諗住會夠食無入定貨
伊豆d山旮旯旅館,便利店好難揾
蟹會席唔一定用松葉蟹,用松葉蟹個住宿費會double以上
早雲閣飛襌牛set得三塊 應該唔夠飽。睇返台灣人blog都係話唔夠。可能要買啲零食入去
有冇人住過有馬御苑?
見巴打整合嘅list冇呢間 google又冇乜人評價
老母好想去住返晚但budget有限 搵哂有馬溫泉咁多間係得呢間最平 (一人$1500一晚食神戶牛)
好糾結唔知訂唔訂好
求指點下迷津
秀峰閣湖月

因為睇紅葉,秀峰閣地理位置一流,唔單止講個景,佢同紅葉迴廊只係隔住一條馬路,換件浴衣就可以出去逛祭典
但第二日天陰,成座富士山消失咗,浪費到hihi
晚餐正,房舊,打開窗啲蟲就係咁飛入嚟
溫泉水就一般般,河口湖本身係咁,無得埋怨。技術上可以睇住富士山嚟浸,但無景,唉……
早餐自助,食物就一般貨仔。富士高原牛奶一貫出色,而山梨葡萄汁係超超超好飲

計價錢嚟講秀峰閣可以好平,但佢最細隻10疊和室真係幾迫下,我自己住和洋室就每位2萬5,尺寸就ok舒服

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞