(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (3)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
10月尾去關西 求有馬 溫泉推介 4千到5千
如果有四人大房更好
It’s a good bet that you visit japan this year as the yen 💴 has fallen
Your best bet would be to vacation in japan this summer since the yen 💴 has fallen quickly over the past four months.
想問下有無人book 過 黑川帆山亭? 我見佢要日本電話no, address, post code, 但我無一樣有
請教下大家
想問下一個人獨遊想住銀山溫泉係咪無可能?
試過email問瀧見館,回覆話唔侵毒撚玩
留名
岩岩4月去過
間野好撚正 晚餐真心一流 有馬肉刺身
好似都係經官網book
e 間好似冇單人
睇過好多間都無
Book左伊東陽氣館毒遊
天台混浴正呀喂
巴打識野
住呢間都係貪佢個露天風呂姐
瀧見館單人住過呀!我果陣都係send email book。你book幾時?
12月28
佢咁樣覆我
お問い合わせを頂きましてありがとうございます。
大変申し訳ございませんが、冬季期間は大変混み合う為2名様からのご案内のみとなっております。
恐れ入りますが、再度ご検討の程宜しくお願い致します
旺季唔會放房比單人喇,早兩個禮拜去可能有機。我果陣係12月9號去
Thx ching
試下二月睇下點先
9月去東京 想抽一至兩日 去近郊 住溫泉旅館
有無巴打介紹下?
草律? 鬼怒川?
那須?
2日1夜近近地箱根/河口湖算啦
我見9月 伊香保溫泉 有個祭典
撞正我去既日子 諗住去試下 唔知有無巴打去過
同女女12月尾 去秋田果面 想住番幾日 一泊二食 有無平平地推介
乳頭温泉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞