(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (3)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
柒夠未
依加係冇人想答你
問野都串77咁。
抵冇人俾意見你啦
笑撚左 你班人串人就得

俾人話兩句就吠人

網上兇狠 現實似碌撚 好行唔送
上面咬人隻癲狗係富士po出撚晒名

我又無指明要佢答 自己衝出黎唔知做咩鳩

邊撚忽得罪你阿
黨指揮娼不嬲都串77。可以唔使理佢。
暫時覺得手勢最舒服既係白川溫泉既竹ふえ,我兩次都 book last appointment,按完返房特別好訓。
我最 buy 你呢個 reply,伸手黨之中你都算兇狠,俾人話兩句就吠人,你都係好行夾唔送啦碌撚。
你而家係同人討論咩
剩係見你一入嚟就做伸手黨咋喎

人地開po整理晒啲資料
你又唔睇

我自己直頭有包膠過河口湖邊間酒店睇煙花
但你伸手都咁冇品
自己慢慢搵啦下
上連登都咁認真
邊撚到係伸手阿

你出面見到問咩手機好用 咩耳機好用 咩產品XXXX又係伸手阿?

問左一次 又無叫你餵埋我食都叫伸手?

我依家真係想伸手屌撚埋你老母阿 真係ON撚柒鳩

你地咁撚樣又叫討論阿? 有你講無人講 你地討論飽佢地啦
希望到時影啲靚相整個包膠

箱根lunch有咩野食推介?如果箱根湯本落車
你自己唔想晒時間睇post,咁就唯有係死聲下氣地問架啦
仲有 你地班垃圾又知我無睇到第一頁既?

唔講以為係我自己眼殘 見唔到全部都係講河口湖

真係好撚笑

成堆神探 推理學家 高地法官走出黎咬人
算啦。上連登開開心心上咪算,人地又唔係老憑答你,咪自己搵囉。我都明未去好難揀邊間,自己揀就算唔好都抵呀
條傻鳩成撚日係富士PO扮大佬 態度差到仆街 已經無人想理佢

我上面個留言同佢講開D垃圾說話已經好客氣

你地垃圾鍾意一齊圍爐自己圍撚飽佢

唔知真係以為D溫泉旅館係你地開 惡撚到呢
河口湖 KUKUNA(PO1 #94/PO2 #869)

河口湖 秀峰閣 湖月(PO1 #121,#257,#992/PO2 #115,#199,#393,#407)

河口湖 湖山亭うぶや(PO1 #746,#949/PO2 #407)

河口湖 La Vista(PO2 #86)

做資料整合位巴打真係慘,向之前兩個 post 度續間包膠旅館向邊個 post 邊一頁邊一段清清楚楚咁列哂出黎都會有條眼殘話睇唔到,PO1 #94/PO2 #869 PO1 #121,#257,#992/PO2 #115,#199,#393,#407呢 d 唔撚係密碼唔駛推理咖,餵到埋咀邊都唔撚識食廢成咁你都係少 d 出門罷啦。
咁你講既野又真係好難令人覺得你唔係伸手啵
如果真係有睇過第一頁既,都係咁易講1/2間你覺得唔錯,咁先有得討論落去呀
收皮啦on9仔,你有睇會咁問?你有睇會問有咩推介?第一頁果D有哂整合唔係推介?

就算條友點串柒柒都影響唔到你個on9乜都唔睇就出黎伸手啦
其實唔係話唔想答伸手
早幾版先啱啱答完河口湖一堆旅館,唔過萬到幾萬一位都有,全部房對正河口湖想睇唔到煙花都唔得
幾版之後又係問河口湖,咁好難唔認為閣下係無睇前面post
同理有馬、京都、登別、湯布院etc呢啲區都真係答過好多次
如果就咁問推介,又唔講下點解巴打好有心機整理嘅包膠,同大家寫咗好多字同影咗好多相嘅評論唔符合閣下嘅期望(eg太貴、唔就腳),咁係好難幫到你
當我問得衰 唔洗答 打搞晒

唔阻大家討論了
經我非正式統計 夜更比較多中女嬸嬸出沒
去啲靚旅館
要按摩book時間真係要一check in就book定
我幾次都full

唔該你睇返自己個po啲規矩啦
咪一樣要追po先發問
仲好意思話人圍爐小圈子唔討論

有巴打講嘢係串呀
但佢講嘅嘢冇錯啵

之前都有巴打伸手
但人地起碼知自己伸手
俾人串都唔會屌返轉頭囉
之後一樣有人答佢呀
一樣有討論落去啵
事實係冇人答你
屌柒你就有份 好行唔送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞