(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (3)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
你覺得係既咁就係啦。
自膠
用japanican睇搵滝乃家剩係搵到玉乃湯
原來果間已經冇晒房
想問下有無人住過炭平?
非自駕 箱根雪月花係咪算唔錯?
有冇人住過伊豆新井旅館?河口湖搭火車去難唔難?
房的風呂係熱水
jalan有
火車咪要撘番出東京 ,緊係坐巴士去三島先轉伊豆鐵路啦
呢間方便 不過覺得野食同服務都一般
check in out、等入去早晚餐都好慢
我係未打風地震之前睇過jalan 無房 得agoda有
下星期去龜岡既龜峰庵 返黎report比大家
點解唔揀翠泉?佢𠴱兩食好得。
下年三月去大阪諗緊去和歌山/白濱住兩晚溫泉旅館
本身諗住去好多人都話海舟好就住海舟
點知越睇就越見到多人話D野食唔好食 又話好多蝗or香港人...

而家睇緊三樂莊好唔好,又或者各位巴絲有無D咩recommendation
共立系列100%多香港台灣人,個人經驗反而少見蝗
三樂莊公眾池無露天風呂喎,單計呢點海舟已經碾壓佢。但兩邊都有房內嘅露天風呂,如果淨比呢個房型,我就比較鐘意三樂莊佢用琉球tatami
個人覺得海舟係兩餐麻麻地,其他都係白濱最好咁濟
有無男女同浸o既溫泉?
因為我係櫻花季去,所以去海舟四個人兩間房兩晚埋單要192,000Yen (波之抄)
不過錢都唔係咩問題,我係最怕D野唔好食.......巴打你覺得海舟D野食如何?
櫻花期邊間都貴啦,我就覺得要住就要搵間可以浸住賞櫻嘅,唔係俾多嗰30-50%就真係不知所謂
但白濱邊間可以咁做我就幫唔到你啦
海舟晚餐賣相是ok的,但海鮮同牛嘅質素就對唔住個房價嘅。早餐半自助,4星水準啦。
明白,多謝巴打幫忙
係關西要浸住賞櫻既酒店真係要再google下先,真係唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞