(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (3)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
Book 咗下年2月 奧飛驒花園旅館燒岳 同 山代温泉既 琉璃光
有冇人住過
想請問巴打們別府有無溫泉旅館推介?
小弟下年一月尾同女友去,頭版果兩間其實我覺得清海莊都幾靚又望住個海,景觀好正,但可惜無私人風呂如果要有埋私人風呂Budget 1500 per head搞唔搞得掂
要$1500一個人有私人風呂好有難度......
Thanks bro,咁如果ignore budget,有咩推薦?
呢層我唔知,因為我都無去過
黎緊4月諗住去京都果邊一泊兩食
所以搵開價,起碼都要2000up/人先有私人風呂
不過如果有budget限既話
搵d有貸切溫泉既都可以諗下
因為你book左果段時間好似其他人無得浸
但有機會book唔到好時間去浸
同埋要行出去遠少少浸
好多地方都向海,麻煩先收窄範圍都仲有得同你諗。
景觀:唔需要向海
特別要求:私人風呂
北陸地區有冇推介
下年2月去
最好個温泉係户外
和倉、加賀、宇奈月都好正
有無話去北陸邊度?就咁講好難講,成個北陸咁大
ホテルうみね
呢間得一間房有溫泉,但間房有50平米,一人連稅都唔性2萬yen,就咁睇幾抵玩。不過佢1月得幾日有房,睇你撞唔撞得中
另外兩間睇得上眼:
湯元旅館 かなわ荘
絶景の宿 さくら亭
彩乃宿浮羽 <--呢間頹頹地,但真係幾平下 (per萬4另稅),所以mark埋俾你參考
間酒店好唔好?我有少少想訂依間
住過ホテルうみね
有優惠唔駛兩個唔駛4萬yen搞掂,果陣包埋夜晚鐵版燒
佢大部份房都有私人風呂 一係望沙灘一係望海
其實Book 咗下年2月 奧飛驒花園旅館燒岳 同 山代温泉既 琉璃光
想睇下有冇好啲
book 咗出年2月 別府 terrace御堂原旅館 。HKD4千頭2個人..有私人風呂..向海包食....唔知好唔好...冇見過人分享
有識中文既職員幫手check in
設施有少少舊 野食都ok既
溫泉都ok 都算幾大
室外風呂個feel幾正 私人就唔知冇book
成日都可以包場浸
我住果陣時冇乜見到強國人 主要都係日本人住多
已訂 多謝ching
巴打,不老不死溫泉真係要去
仲好記得日落時分
一邊聽住海浪聲一邊望住個太陽落山
成池7,8個佰生人都靜晒落黎望住隻咸蛋黃慢慢消失係海平線之下
個景靚到依家仲好記得
如果係房價相同其實你可以 request 。
book 左過年後去淡路島住兩晚然後落返京都住四晚,但而家又想轉地方,因為關西空港去淡路島既船打風後停航,得返機場坐巴士坐兩粒鐘去,但向淡路島落京都又好似麻麻地方便,而家諗緊好唔好轉去丹後,反正價錢差無幾。

淡路島會住呢間。
https://www.newawaji.com/sp/

如果丹後會想 book 炭平。
http://www.sumihei.com/sp/
係 send email要求就得
有冇話想住邊間房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞