(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (3)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
就咁睇係唔錯,但我見好多都係玩日歸溫泉,唔知住落 O 唔 OK 呢…
見佢間房有番咁上下大 同埋海景露台
感覺上似河口湖Kukuna 果隻普通房
應該ok掛
去咗河口湖 湖南莊,好正!
遲下會帶老人家去箱根玩下
本身諗住去雪月花,點知追po發現房個私人露天風呂唔係溫泉,但雪月花個位置真係一流,我見佢有無料飲料,雪條個d, 到夜晚又有拉麵 個環境都好似唔錯

雪月花/早雲閣
各位會點簡 我去個期兩者價錢差2萬yen左右

本人有紋身唔入得大浴場,要搵貸切or房有溫泉
雪月花3個貸切會唔會經常冇位

黎緊年假book左上面呢兩間,同老婆去😍
有無人去過雪月花別邸 翠雲??
評價如何??
黎緊4月會同女友去
有無人住過由布院既月燈奄
前年 book 左但最後有事去唔到,剛剛十一月去由步院但就揀左其它旅館,下次如果有機會再去由步院我都會再揀返月燈奄,我有 d 客住過整體評價都唔錯。
有冇人去話阿智村個邊浸溫泉
想問下天橋立係咪無咩溫泉好浸?
點會冇。
想問下有無咩好提意?因為見jalan 都唔算好高分
我都book左這間,2月中去
好似無乜房內相睇,唔知佢房內個所謂半露天溫泉池係點
無人講湯原溫泉?
文珠莊同別館松露亭呢兩間都唔錯啦。
雪月花位置真係無得輸,我無住早雲閣,但睇落住雪月花會正好多,大D位又靚,搭左咁多種車轉到頭都暈咁入到箱根,唔洗再搭多轉車去第二度check in係好好多(尤其你有老人家),我覺得值。

我自己覺得有免費貸切既話,房內果個其實係咪温泉都無咩所謂,因為又細又無風景,都無feel,落下面浸歎好多。貸切環境好好,整得靚,雖然間旅館好多房好多客,貨切又FREE,但其實又唔會話難有位,我次次去都總有起碼一間係吉,有時全吉添,唔知D人去曬邊 可能去曬大浴場掛,因為真係大好多,個露天湯好爽。仲有一般D人係浸唔到好耐,都幾快出返黎(加上入面無得沖涼 ),如果全full 要等都唔會好耐。

雪月花整體上都幾好,多野食下玩下咁,唯一係無一對一帶房服務
下星期去 到時睇下伏唔伏
最後訂左早雲閣了
問左阿媽話麻麻地溫泉 想食好d+靜d

Btw 唔該晒絲打
咁都唔錯 雪月花早晚野食記憶中不算精彩
可能早雲閣會好食d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞