(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (3)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
岡山係咪得湯原溫泉
有無咩推介
應該無伏,有時agent book 有房之餘仲平d
有冇人去過松本附近個淺間溫泉
有冇旅館推介
想問一個人去浸溫泉
可唔可以自己帶毛巾入去定係要係果度租
好想再去。
雄琴湯元館
唔好意思 搭單一問
黎緊會去東京 近郊都會去
搵左好耐 都搵唔到 有d咩正既露天既溫泉
Google既結果通常都係出溫泉旅館
我地一班人已經book好曬酒店 同埋溫泉旅館小貴

所以想搵d 唔係旅館既露天溫泉感受下
東京近近地或者箱根既都ok
函館湯之川溫泉揀望樓定平成館花月
你搵東京近郊日歸
你係日歸定住旅館嗰隻
日本東北
兩個人budget 4至5千
靚房最好有埋私人溫泉有無咩好介紹
我見好多都好似好殘舊咁
點為之殘舊呢?同埋東北咁大你不如收窄範圍先啦。
有個問題想請教下
想book小野川溫泉河鹿莊,Japanican 有個offer係和室附房內溫泉
但佢呢個房型我上官網又好 樂天又好都係冇呢種房型
淨係得japanican 有.....
我想問咁樣照book 會唔會有伏
網頁第一間離 れ咪係半露天風呂付和洋室囉。
http://www.kajikaso.com/rooms/
望樓
野食好食, 房靚
望樓係玩型、潮,花月係傳統feel,睇你鍾意邊款

係呀...網頁我都見到呢間
但睇japanican 個網 呢間冇講係邊座樓,價錢仲平官網成千銀...直頭連圖都同其他網唔同
所以我先好疑惑係咪另一樣野黎

定其實係同一樣野黎
官網通常都影得靚的,japanican 最後收錢個頁先收埋的稅,到比錢個下可能重貴過官網
Japanican 38318*1.08 = 41383
官網(◆【公式HP限定】◆早割30日1500円引&山形県産ステーキ付!●選べる米沢牛・季節の会席膳 !) 19980*2 = 39960
都係爭幾十姐
請問各位巴打河口湖嘅湖南莊依兩個房型係唔係真溫泉水 ?
日歸
第一次去浸
係咪沖身
跟住要放毛巾係頭上來浸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞