(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (3)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
要send email去問,淡季多數得,旺季通常要俾double
我見都可以網上book, 好難book咩?
我出年3月先去,可以捕住
銀山要展望風呂得瀧見館同銀山莊
問題要得有景,就唔近溫泉街,間房望唔到街係爭緊d
我見樂天全部都要兩個人
你去官網都唔會book到的,所以要send email去問
淡季多數肯留房俾你 (長期爆滿既能登屋除外)
嘩巴打, 差d 同你相遇, 我住豐洲亭
唔該巴打
窮遊住唔起,雖然唔係窮遊好似都住唔起
不過今次道東都專登留低帶廣同阿寒湖唔玩,下次豪住,下次啦下次…
巴打 想問email係咪要日文?
諗緊book 10月河口湖 富士吟景(得番和洋室,係咪一定冇tatami?) or美富士園(好似舊少少)
見係差唔多地方,預算有限,同2老去,又要方便少少。
想問住過意見
搵朋友幫手問左了 係咪有巴打想3月去?能登2月嘅房 要8月1再sd email做booking 3月可能要再遲多1個月?
本來book 左鄙之座, 但去阿寒湖真係太遠。。。
下次啦。。。
鄙之座官網睇圖都丁出血
想問下D溫泉旅館接唔接受單身狗一條友BOOK一間房
10月尾去關西 求城崎/有馬 溫泉推介
有D可以,包一泊兩食,但可能貴少少
亦都有D純住,無包早晚餐
要睇ching你想book邊度

利申:經常毒撚自己一個住
幾錢budget 又唔講
城崎我住過好幾間,有平有貴,同埋城崎溫泉主打係出面7個外湯,D人好鐘意著住浴衣去巡湯,建議早少少去慢慢浸
西村屋招月庭,呢間最貴,但自家個溫泉好靚,野食超正
喜樂不過不失,算中等,對面係御所の湯,呢個外場最正
山本屋係正大街,隔離就係一の湯,對面亦有便利店
唔記得打budget
1家人 4個去 1間rm住到 4千-5千 兩間就希望3千左右1間
Thx 巴打
喜樂
4個人一間房都夠,4個加埋都係$4千附近,有但馬牛、鮑魚食
山本屋我未見有房,我都係求其揀10月某一日
應該可以
我想一條友住秋保 佐勘見到一人價28000yen
可以的, 試過
穿長袖衫就無人知啦

老老實實, e 幾年我都見唔少炸曬手同成身都係紋身既鬼佬去浸
但把呎真係唔知點set
I’m going on a trip to Kagoshima and Fukuoka soon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞