《原來人生真係有得洗首抽》 四

1001 回覆
130 Like 21 Dislike
新po呢
仲新po
直頭又可以準備新故 reboot 啦
由冇AC睇到有AC都係咁話
樓主上上水
去緊旅行 玩完返黎寫
去暗都?
你仲未習慣咩
開定新post先啦
一日追哂 無棄故算係咁啦
lm 新post
首先講句sorry啊各位 雖然點都係衰仔㗎啦,但我都係想俾返啲交代。

經過我深思熟慮下,我決定要暫時放低呢個故了。

今次停,唔係因為無靈感,無大綱什麼的而停,而係我真係想將時間擺返係追夢到。

睇過我上個故嘅人應該都知道,我有個夢想係整一隻game。我亦為了自己想做的,年頭轉左新工,忙碌雖然是忙碌,但學到的,總算是我想學的。

所以最近,我終於開始覺得自己有些能力可以嘗試起步了,我想擺曬成份心機入去,想係空閒嘅時候諗多d點實現呢個目標,而唔係諗阿俊阿恆他們可以繼續點走落去。

我知,大家一定會話我棄故,爛尾之類的,
呢層我都明白,作為讀者,總是會渴望可以看見故事完結的最後一行字。

只是我終究不是個鐵人呢,我不可以同時編寫兩個故事,我沒有那麼多時間和意志,去堅持兩樣耗費心神的東西。

所以我決定啦,我想先背叛下大家,去實現左另一個故事先。

我知我很自私,但唯獨夢想這東西,我真的想自私少少。原諒我吧

最後多謝大家一直追到呢到,
原來開左呢個故都差不多一年了,二十萬字以上的旅程有你地陪伴真好。
雖然中途各種走數停頓,但如果俾著係我追自己呢個故,我一早棄左了。所以都唔知道你地仲留係到做乜

好啦,有機會在另一個形式的故事再見了,而呢個故就算再開返,應該都係要個孫燒俾你地嘅時候

所以就等我親自宣佈吧...

此故尾已爛

多謝支持
大家有機會再見!
雖然又爛尾
但可以有機會實現自己夢想好難得
希望樓主成功啦
加油
屌屌屌屌屌你
我唔理 追完夢要寫落去
無堅持,垃圾
唔經唔覺已經睇咗一年 樓主有夢去追係件好事 雖然未知你幾時完成夢想 希望你追夢之後仲可以返嚟再完成埋呢個故 支持你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞