有冇人對宇宙同外星人好有興趣?(7.5)

1001 回覆
63 Like 9 Dislike
其實好有興趣❤
想問樣嘢
聽過啲説法話冥想/靈修嗰啲
有機會啲怨親債主會搞鳩你

想問吓連接高我同冥思靈修之類係咪實質一樣
而所謂怨親債主妨礙 係連接高我嗰陣
又會唔會有呢?

用愛去面對 知道所有野已經被安排到最好的後果
過程係比你學習
btw怨親債主我未聽過 lm學野
投巴講嗰啲外星人好似同我概念既外星人有啲唔同
以我接觸new age之後 我一路覺得外星人係愛既存在
用張繼聰講過既例子:
「一個大人由好遠黎探個小朋友,佢唔會用拳腳同個小朋友打交」
而投巴所講既外星人就好似電影啲要侵略地球既外星人
究竟邊樣係真

newage講果啲太遠景,太理想,太離地
所以未必岩現世用

咁既話都幾sad
其他野我唔知真定假,但啲咩人獸混合真係好on9
唔同既物種有唔同染色體數目,單係呢一點,已經令到冇可能有生命產生,因為即係卵子受精都係會因為胚胎缺少必要基因或者多左基因而令到生命產生唔到
基因係一樣好嚴謹,好複雜既野,人獸混合係冇可能,就算同星猩猩有99%基因相似既都唔會有混種
獅虎呢啲少數例子係萬中無一既巧合,兩者基因極度相似
但獅虎唔能夠稱為正常生物,因為佢地係冇生育能力
另外,唔同動物既血液都有唔同抗體,唔同既血型系統,大多數情況之下就算乜野換頭手術,好多情況下都係冇可能

人嘅智慧未去到呢個境界就叫on9?唔好話人on9,怪自己蠢吧

GM FOOD

我睇到頭都大灑
人類歷史上大把呢d 人體實驗
正規好或者非正規
軍方或醫學去研究都有
俾小小時間搵下資料睇下先

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2017818/Embryos-involving-genes-animals-mixed-humans-produced-secretively-past-years.html

http://www.timetw.com/15718.html

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Human–animal_hybrid

http://www.choiceandtruth.com/2016/06/secret-genetic-experiments-human-animal-hybrids.html
用張繼聰講過既例子:
究竟邊樣係真

所以未必岩現世用

咁既話都幾sad

咁所謂"好"同"壞"都係對比嚟啫
其實點樣為止接觸new age? 因為資訊太多太亂,我對呢方面係有興趣,好想知多啲,但奈何連new age好實質既概念都未係好了解 有冇巴絲可以解答到我
如果新手入門係咪由睇你地介紹既書去了解?
用張繼聰講過既例子:
究竟邊樣係真

所以未必岩現世用

咁既話都幾sad

好壞只適用於二元世界,正邪外星人根本唔係咁睇

咁係點睇
其實點樣為止接觸new age? 因為資訊太多太亂,我對呢方面係有興趣,好想知多啲,但奈何連new age好實質既概念都未係好了解 有冇巴絲可以解答到我
如果新手入門係咪由睇你地介紹既書去了解?

入門睇與神對話,中級睇唐望,高級睇賽斯

Thanks 喵巴
用張繼聰講過既例子:
究竟邊樣係真

所以未必岩現世用

咁既話都幾sad

咁係點睇

點為之好?點為之壞?心中嘅好喺生活上可能係壞,心中嘅壞喺生活上可以係好,好壞就如光暗,同源同宗,又何需比較?如果比較,就會出現主觀,當主觀dominate左自己,就會分唔清好壞。
用張繼聰講過既例子:
究竟邊樣係真

所以未必岩現世用

咁既話都幾sad

咁係點睇

點為之好?點為之壞?心中嘅好喺生活上可能係壞,心中嘅壞喺生活上可以係好,好壞就如光暗,同源同宗,又何需比較?如果比較,就會出現主觀,當主觀dominate左自己,就會分唔清好壞。

可能我表達得唔好, 但係我嘅睇法係同你一樣, 所有嘢都係比較, 係相對, 同時都係一體兩面
但係咁樣係二元性嘅話, 唔係二元性又會點睇
用張繼聰講過既例子:
究竟邊樣係真

所以未必岩現世用

咁既話都幾sad

咁係點睇

可能我表達得唔好, 但係我嘅睇法係同你一樣, 所有嘢都係比較, 係相對, 同時都係一體兩面

所以我會好奇,如果做任何事都無對錯,純粹只著重事情嘅本質,咁咪即係在乎自己,信任自己直覺就已經可以了?繼續伸延落去,係咪即係要相信自己直覺?
用張繼聰講過既例子:
究竟邊樣係真

所以未必岩現世用

咁既話都幾sad

咁係點睇

所以我會好奇,如果做任何事都無對錯,純粹只著重事情嘅本質,咁咪即係在乎自己,信任自己直覺就已經可以了?繼續伸延落去,係咪即係要相信自己直覺?

你條問題嘅背景係啲咩
用張繼聰講過既例子:
究竟邊樣係真

所以未必岩現世用

咁既話都幾sad

咁係點睇

你條問題嘅背景係啲咩

如果無二元性,係咪即係用直覺行事?
用張繼聰講過既例子:
究竟邊樣係真

所以未必岩現世用

咁既話都幾sad

咁係點睇

你條問題嘅背景係啲咩

如果無二元性,係咪即係用直覺行事?

我理解係, 無論有冇所謂二元性, 佢影響倒嘅都只係外在
無論有冇二元性, 內在都唔會受影響
而直覺嚟講, 當我哋能夠真正運用直覺生活嘅時候, 應該唔會再考慮二元性係咪存在嘅問題喇

我做緊嘅通靈係睇書學返嚟, 唔知係咪你指嗰隻通靈 ?
定係你講緊連結其他人嘅靈魂之類嘅嘢
(因為我估我哋對"高我" 嘅定義有唔同, 所以想問清楚啲)

睇咩書呀?我想學果種唔係連接人地靈魂果種,係高次元果種能量,例如賽斯以外果d,因為我淨係連接同賽斯同埋試過一次連接到地球嘅靈,其他無試過,想認真學多d

我係睇 <<開放通靈:如何連結你的指導靈>>, 內容主要係兩位指導靈透過兩位作者嘅口講出嚟嘅
佢哋喺美國有開通靈班, 後來指導靈建議將課程內容寫成書, 所以就有呢本書
http://www.books.com.tw/products/0010733590

本書好詳細咁講指導靈係咩嚟, 仲有好多練習一步步咁連結自己嘅指導靈
佢冇特別提到點樣連結不同嘅高次元靈體, 不過話唔定可以幫倒你連結其他高靈
我月頭喺三聯見過有呢本書賣, 可以去睇吓

分享吓,我兩星期前都只係cd rom 默默咁追開post
有日放假去圖書館唔知點解誤打誤撞就睇到絲打介紹嘅呢本書...畀本書吸引借咗嚟睇
而家追到呢度真係覺得好似有嘢引導緊我咁
雖然我都只係啱啱接觸,仲唔係好睇得明啲內容
我係一開始開post既巴打
我突然消失左 係因為我發覺身邊越黎越多奇怪野發生 詳情唔講 不過都有提過部電腦訓訓下會半夜自動開著 所以我覺得我都係應該唔好再插手 亦都無再追post 我講既係咁多
我突然消失左 係因為我發覺身邊越黎越多奇怪野發生 詳情唔講 不過都有提過部電腦訓訓下會半夜自動開著 所以我覺得我都係應該唔好再插手 亦都無再追post 我講既係咁多

記住要保持光要愛呀

我仲係度諗你去左邊

巴打保重

我仲以為你開始接受唔到添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞