有冇人對宇宙同外星人好有興趣?(7.5)

1001 回覆
63 Like 9 Dislike
投巴呢
投巴入到黎見到一大段唔知 up 乜既野
嚇走左啦

又唔好咁講 ,討論姐
而且佢地都去左另一個post講
再者你又知投巴嚇走左?
唔可以投巴多野做留唔到言?
好感動終於有番個正常post

錯post
https://www.youtube.com/watch?v=WKZUQ4K0nac
MIND-BENDING "Gateway" Inside Your Brain 1/25/17

錯post

因為講到宇宙,係同好多種靈修有關係。
應該話只準講外星生物,唔可以講有關靈魂。

但又其實,某啲外星生物同我地認知既生物(靠氧氣/水/食物)有所不同。佢地既存在係生物,定靈體?

Any肥總之所有人唔好再講有關靈魂,咁就大家高興啦
投巴去緊地底拜年?
因為講到宇宙,係同好多種靈修有關係。
應該話只準講外星生物,唔可以講有關靈魂。

但又其實,某啲外星生物同我地認知既生物(靠氧氣/水/食物)有所不同。佢地既存在係生物,定靈體?

Any肥總之所有人唔好再講有關靈魂,咁就大家高興啦

投巴入到黎見到一大段唔知 up 乜既野
嚇走左啦

又唔好咁講 ,討論姐
而且佢地都去左另一個post講
再者你又知投巴嚇走左?
唔可以投巴多野做留唔到言?

你都認同佢地離晒題呢

我唔會否定你
但係咁, 一開POST見到講黎講去又係脈論出體修靈, 講足十幾頁
仲點有心機去追落去
仲有投巴之前已經係之前啲POST都有不停解答靈性呢樣野
我估投巴講到口都臭埋, 唔會太想理呢方面既討論

我同大家一樣, 等緊投巴荷巴返黎講月球, 地底既資訊

錯post

你冇錯
召喚投巴
如果開個post 召換投巴會唔會好on9

不如推埋1001 先
https://www.youtube.com/watch?v=LJ35dBvEXs8
REMOVED From Web! UFO Fleet Over Mexico Border 1/26/17
推到投巴荷巴返嚟
我唔想個post沉呀

不如推埋1001 先

有排推

不如推埋1001 先

有排推

仲有15頁
http://9gag.com/gag/aBwDgX2?ref=fbp
Man Finds A Mystery Box In Dumpster, And What He Found Inside Still Hasn’t Been Explained
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞