有冇人對宇宙同外星人好有興趣?(7.5)

1001 回覆
63 Like 9 Dislike
我前一排去了找Dolores Cannon的學生了解高我同埋尋找前世,想同大家分享少少。有d長,但我想大家明白多一點過程。

自己本身是一個logic好強, 直到接觸呢個post, 我由post 1 追到現在,由唔信變開始想相信和了解,所以去了個section。

一開始說會先介紹自己同生命中一些重要的事,自己的想法等等。同時導師會同時分享佢的事情和經歷等等,呢一part,講下講下,已經傾左4小時。不過有一樣野我好shock,佢俾左過suggestion 我,叫我係某一段時間去某一個地方體驗,但是我見佢前一星期已經訂了機票,時間地點都一樣。

第二part,催眠去找前世和連接高我。我一直以為催眠係會失去意識,但原來不是,我係有意識。我不明白如何連接高我,佢話我放鬆後跟住佢説話做,回答佢的問題,不用思考,腦中浮現第一個答案就係高我俾你的感覺。呢個體驗係需要想像力,進入狀態後就見到好多今世的畫面。其中一個係向我初戀情人表白的畫面,最後被reject,之後全身突然覺得好凍,凍到震,心好痛。之後去另一個畫面,係我小學的班房,去到之後我就不停流淚,流得好利害,一個好開心同快樂的畫面,點解會流淚?(凍同流淚不是畫面,是現實,因為你是有意識,所以你會知而同時你亦會知道自己講過d乜,但唔知點解會講。)
之後去找前世,去之前叫我想像被白光保護,告訴自己是安全,之後全身覺得好溫暖,不再覺得凍。
我見到自己兩個前世:一個係探驗家,在沙漠中一個森林入面有一個湖,湖水係甜,我在湖中找到一條key,之後去金字塔其中一格開門,開門後就全身被金光覆蓋,不過我冇入去,因為覺得怕,同時感覺入面的東西我不能碰,而key和金字塔的位置是幾個穿制服,動物頭的外星人告訴我。另一世是宇宙人,但唔知是什麼星球,畫面係一個會議入面有一大班人討論我接下來做什麼任務。我focus 在一個冇乜頭髮和八字鬍鬚的老人身上,我見佢好擔心,但我完全係感覺不論是什麼任務都會冇問題的強大和自信。全部人穿灰銀色制服,老人同少數人心口有閃電形狀的章。我自己全身都係黑色衣服,得我一個係咁。之後佢地開完會,老人同我講結論,我聽唔到佢講乜,我只知佢好擔心,而我的態度是覺得佢多餘。
最後導師問高我點解俾呢d畫面我睇,分手畫面係想我放手同唔好留戀過去,而小學畫面之所以流淚係因為我已經忘記快樂同埋好耐冇快樂過。外星人畫面是說明今世的任務,前世因為得天獨厚,強大,自負而令到自己目空一切,從來只有成功不會失敗,而今世的任務是在一個平庸的身體和環境中學習如何面對逆境。老人擔心從未經歷失敗的我一面對失敗會崩潰。
而今世的確係好多逆境。
全程你都會有知覺,答案都係你自己答,你會知道你答左d乜,但唔會明白點解。

巴打解釋得好清楚,你個左腦有無岀黎干擾你

有,中間有幾次叫佢走開,同佢講我係安全
完全插唔到咀

離撚晒題
同之前耳嗚出體果班一樣

是咪AI想擾亂?
冥想、提高靈性、出體係幾神奇,不過都係關於人,唔係外星人、ufo、獸呢d非人類,好想大家講返地球既神秘現象、陰謀、遺跡…
一講外星人慢慢就會變晒newage撚
所以有必要分清楚

個界線好模糊
又話人係有外星靈魂 咁係地球嘅人又係咪外星人
然後用冥想修練又好似關連接外星人事

係度學到好多嘢 好多謝咁多巴打傾囊相授
投巴可能會唔會唔再上黎
好靜
完全插唔到咀

離撚晒題
同之前耳嗚出體果班一樣

是咪AI想擾亂?
冥想、提高靈性、出體係幾神奇,不過都係關於人,唔係外星人、ufo、獸呢d非人類,好想大家講返地球既神秘現象、陰謀、遺跡…

係撚
擺明成班騎劫撚搞到投巴都懶得上黎
前日追post飛左十頁都係newage撚
完全插唔到咀

離撚晒題
同之前耳嗚出體果班一樣

是咪AI想擾亂?

係撚
擺明成班騎劫撚搞到投巴都懶得上黎
前日追post飛左十頁都係newage撚

agger
投巴可唔可以再講下中國搞亂地底 依家個情況點
同埋月球果度有咩進展
同埋月球果度有咩進展

同好
Pish
CIA 公開 1300萬頁有關ufo 外星人文件,有興趣可以睇吓
https://www.cia.gov/library/readingroom/collection/crest-25-year-program-archive
CIA 公開 1300萬頁有關ufo 外星人文件,有興趣可以睇吓
https://www.cia.gov/library/readingroom/collection/crest-25-year-program-archive

巴打可唔可以睇完之後俾個總結

巴打可唔可以睇完之後俾個總結

sorry,唔係好識英文,應該仲有d咩超能力/高科技/內幕野,我都想有人總結/節錄
貼返新聞來源
http://hssszn.com/archives/21567
http://www.cnn.co.jp/m/tech/35095177.html
太多NEWAGE 撚
咩前世今生, 咩高我同自己講野
太多啦, 睇到唔想睇
同埋月球果度有咩進展

同好

投巴深潛咗
同埋月球果度有咩進展

同好

投巴深潛咗

可惜
Pish

同好

投巴深潛咗

可惜

係咪要拋西瓜搵返投巴
幾個爆料之人都走晒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞