有冇人對宇宙同外星人好有興趣?(7.5)

1001 回覆
63 Like 9 Dislike
其實有時有少少唔太明
一啲識身心靈治療或者靈修既人唔係應該希望呢件事多啲人知多啲人接觸既咩
偏偏啲課程真係好撚貴
搞到想接觸想搵人學都無門路
利申學生

我相信好多致力提升大眾靈性嘅人都係真心想做呢樣嘢嘅
奈何呢個物質世界咩都講錢, 如果唔係就生存唔倒

btw 巴打你想學啲咩?

絲打我最近想學連接人地高我果種通靈,有無邊度推介?
想問投機巴係凡人?定外星人靈魂?定你所知既野只係聽番黎?有冇催眠過搵自己上幾世係咩人?
真心想勸喻一啲ff自己係外星靈魂既巴絲唔好ff太多
當你ff得愈多,你會偏離事實愈遠
事實可能你上一世係豬,係馬

宜個都係一般人類接觸到超自然事物時既反應

會幻想自己係非一般既人類

利申:我信投巴,荷巴,誠實巴

正,最鐘意厚書。睇完一齊交流下

阿米上網好似搵到

啱啱度過大約4cm 厚,應該滿足倒你睇厚書嘅願望
我啱啱先睇完序,淨係個序都好長
Upload 幾頁賽斯自述本書嘅大綱俾你睇吓,淨係睇大綱都已經「未出發先興奮」,你睇完大綱應該即刻想買

佢本夢與意識投射就係講出體

請問巴打有無睇過佢本靈界的訊息?
我想問下刺客教條同陰謀論有冇關係

多到啪啪聲啦

多到啪啪聲啦

佢哋個look都抄足投巴之前講嘅「某個上地面扮先知嘅種族」。

多到啪啪聲啦

佢哋個look都抄足投巴之前講嘅「某個上地面扮先知嘅種族」。

「蘋果」應該係不斷出現係唔同時代壁畫石刻既果舊外星物品

多到啪啪聲啦

之前係百度睇過篇文話其實育碧係曲線地用共濟會logo黎人研究
https://tieba.baidu.com/p/3719586141?pn=0&

之前係百度睇過篇文話其實育碧係曲線地用共濟會logo黎人研究
https://tieba.baidu.com/p/3719586141?pn=0&

即係點?篇文無講結果

即係點?篇文無講結果

好似係類似用個蘋果比喻new world order?我都唔明,所以先上黎問下

多到啪啪聲啦

(人)+人=半人
(第一文明)+人=刺客
同埋嗰個最強占卜師係咪用天使牌?

佢係基督徒,佢試過發左3個預知夢。分別係考試分數,兩次拍拖既長度。完全係夢所講既嘢。

想問下究竟點解會咁

過去、現在、未來同時存在,而直覺力較強既人可以預知未來,我都有朋友係經常發預知夢,佢係藝術家
利申:9up

之前巴打講嘅最強占卜大約係3字頭左右嘅女性
但我係去左天使占卜的
因為太夜去搵唔到,唔知係咪收左工,然後我去左睇king(因為見好多人排隊)之後聽到對面狂傳出笑聲,所以好奇就去左睇

但我係去左天使占卜的

我都去左,比到正面能量我
posh
想問投機巴係凡人?定外星人靈魂?定你所知既野只係聽番黎?有冇催眠過搵自己上幾世係咩人?

我一定係普通人,我知的野全部搵,睇,聽回來,主要由聚會度聽同睇回來
我比較鐘意簡簡單單去了解下真相
屍,同儲糧是否不能說
無咩人想講

但我係去左天使占卜的

去廟街𥄫過,好多3字頭嘅女占卜師

但我係去左天使占卜的

我都去左,比到正面能量我

同感
其實有時有少少唔太明
一啲識身心靈治療或者靈修既人唔係應該希望呢件事多啲人知多啲人接觸既咩
偏偏啲課程真係好撚貴
搞到想接觸想搵人學都無門路
利申學生

我相信好多致力提升大眾靈性嘅人都係真心想做呢樣嘢嘅
奈何呢個物質世界咩都講錢, 如果唔係就生存唔倒

btw 巴打你想學啲咩?

絲打我最近想學連接人地高我果種通靈,有無邊度推介?

我做緊嘅通靈係睇書學返嚟, 唔知係咪你指嗰隻通靈 ?
定係你講緊連結其他人嘅靈魂之類嘅嘢
(因為我估我哋對"高我" 嘅定義有唔同, 所以想問清楚啲)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞