有冇人對宇宙同外星人好有興趣?(7.5)

1001 回覆
63 Like 9 Dislike
pokemon 紫苑鎮首音樂有冇特別信息?

https://youtu.be/-sOadAaGiq4
本身聽到有小小寒,試過reverse 首bgm
聽完更加不安

最記得話呢隻歌令好多小朋友自殺

聽完更加不安

點知係呢首哥令小朋友自殺?

聽完更加不安

點知係呢首歌令小朋友自殺?
咁又係
其實投巴係度傾都幾無癮
靜係得佢講

我個胸位molala有個小長三角形既深紅色痣
先諗反曾經有呢個夢

最奇唔係個痣,係我個夢之後,
我變左右胸位(個痣位胸口)入面會間唔時痛下,
反為左胸無再痛過,都有3,4年
本身我心係有D病睇開心臓科之前,不嬲左心胸位入面間唔時會小痛下
咁我就FF,會唔會佢地幫左我個心病

你地可以當我ff,不過係好古怪下

以下係個重古怪,但好Sad既夢 你地當故睇好了
幾年前發一個,夢係香港一個島,佢地飛碟落到黎有7-8個,深綠色成身蛇皮gum
類似"蟾蜍"樣但又唔係青蛙果d,樣惡/恐佈十倍既外星人,高過正常人

之後同龍打(恐龍種,會噴火 ),只有龍打得贏佢地 ,得2-4條
但龍本身係人 ,係食左支小藥水先至變龍, 而D蟾蜍野就係要果幾支藥水,周圍揾D人,又殺,D人狂逃周圍喱埋,而保管住藥水果幾個人,為左保護身邊人唯有去啪左支藥,一面周圍保人又趕殺D蟾蜍野,但變左龍就做唔返人 同愛人從此分開..

而點解我相信我某一D夢,
係我預知夢9成8已成真(唔係Uf0果D),係發完至小5年先見到,
例如個金鐘大車站好似起緊呢幾年我都唔清楚 ,
我成十幾年前就一直發,只知大約地點,我係入面轉車,激多層,度度都去到
我D夢時不時都會去反相同地方,周圍游走
搞笑係我有一年睇報紙,個草圖/地方同我夢入面既一樣,唔只1次

我知我發親果D未來地方既夢係真
不過都無乜理

呢位巴打你會唔會係有能力係時間線上遊走,好似天煞異降個女主角咁

粒三角痣右胸位先岩
無睇過
話說果時發完果個外星人夢
我上網search個D外星人種,係類似某一種,但唔係"色翼"人果D
同原來話有個龍族不過資料太小 、睇睇下都無睇
我係發左ufo野夢先留意下ufo野

聽完更加不安

做多啲資料搜集就知係fake news
投巴最後笑個下你地真係唔知點解?
其實就係一直以來佢都好似個講故佬咁係度9up, 但竟然個個都當真仲推到7.5
個下係笑9你地同埋佢已經玩夠

唔信你今晚瞓教問下你地個鳩我

對唔全鹿島巴
我所講的野全部係我認知上的真
冇9 up
只係我去番外國論壇睇同傾
大家有興趣就keep 住研究
總會有收穫

投巴喺邊個forum多?
收得埋啲嘅料點搵?
同埋你點確定啲野嘅真偽? deepweb?
Alien Voice Hijacks Television Broadcast? 2/3/17
https://www.youtube.com/watch?v=aiokvraNTZg&t=14s
Alien Voice Hijacks Television Broadcast? 2/3/17
https://www.youtube.com/watch?v=aiokvraNTZg&t=14s&t=14s

純講下最近發夢經曆

最近有幾次訓覺,之後係夢見到另一個自記(知道自記發覺夢)

諗緊如果死後個感覺係咪都係咁
做乜個post靜晒
突然間靜成咁
過年掛住食訓玩

我有問題
60億年後太陽是否真的玩完
突然間靜成咁

1. 因為投巴講太多,有人去某地點獵奇仲影相,搞到投巴廢事講太多去左外國網同人討論
2. 會出聲個班人之前講newage 野比人屌走晒,佢地另外開post 後仲加埋 telegram , 連果邊都無再出聲了
突然間靜成咁

1. 因為投巴講太多,有人去某地點獵奇仲影相,搞到投巴廢事講太多去左外國網同人討論
2. 會出聲個班人之前講newage 野比人屌走晒,佢地另外開post 後仲加埋 telegram , 連果邊都無再出聲了

啱架啦,佢地圍下爐
做下外星人,同聖靈傾下計就高興
好似邪教咁。

紅字仲戇鳩,影完仲要擺上黎
純講下最近發夢經曆

屌!冷返過newage post啦!阻撚住我睇投巴!
投巴 返黎啦
此post 已完
想問下酒精/大麻會唔會刺激到感官功能?例如第六感?心靈感應?

有一兩次飲完酒,疑似讀到身邊人嘅感覺同想法,同sense到自己嘅未來好快咁係眼前飛過(一合埋眼集中精神就有)當然最有可能係我飲醉左啦

巴打你過返newage post度問,我去果邊答你。

呢度會off topic唔適合講。
其實呢個係宇宙同外星人post,點解淨係可以講獸?呢個唔係獸post,又俾人局限哂,仲點樣交流?

講到明係宇宙有關,出體係可以去到宇宙嘅星光層,其實有興趣可以睇,無興趣可以追故mode或者skip。然後就係冥想,冥想係講緊一個人對於能量嘅吸放,同場頻率嘅提升,的確係有人可以靠冥想見到外星人,了解到外星嘅知識。仲有,冥想同出體,催眠都係可以令一個人知道前世,知道失落文明同埋其他星球嘅知識,呢幾樣野都係同個宇宙能量,地球古文明有關。

我都有興趣想知道好多地球遺跡,太陽系資訊,什至唔同嘅外星人有咩特別,有咩野同我地唔同。由post1追到而家,又有分享,又有學野,但係而家呢個post見到嘅就只有單向交流,其實都幾遺憾。最麻煩係啲自私嘅人,見唔到自己有興趣嘅野,就話其他人off topic,但就無諗深一層係咪因為自己嘅無知而誤解左。
純講下最近發夢經曆

屌!冷返過newage post啦!阻撚住我睇投巴!

收皮啦你 交流下都要比人屌 無知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞