有冇人對宇宙同外星人好有興趣?(7.5)

1001 回覆
63 Like 9 Dislike
無追一排 呢個post由一開始好精彩去到後面無交流
/一係唔岩睇就屌人off topic
好可惜
估唔到去到7.5 完左
lm
完全插唔到咀

離撚晒題
同之前耳嗚出體果班一樣

是咪AI想擾亂?
冥想、提高靈性、出體係幾神奇,不過都係關於人,唔係外星人、ufo、獸呢d非人類,好想大家講返地球既神秘現象、陰謀、遺跡…

話靈性 提昇唔關事
其實你先最似ai
唉好可惜
有無可能死灰復燃呀
有無可能死灰復燃呀

我過newage算
追緊post
之前唔係話city有ufo堂? 有冇詳情
之前唔係話city有ufo堂? 有冇詳情

教d野完全唔關事 仲好悶
好似話轉左個prof
由1追到而家
想問你地成日講的冥想,出體等
其實係咪同DMT/ LSD差不多
因為我見你地影容的反應好似
由1追到而家
想問你地成日講的冥想,出體等
其實係咪同DMT/ LSD差不多
因為我見你地影容的反應好似

所以個post巳經死死地
前幾日先開始追
睇到post 4定5話今年第一季好似會有大事發生
宜家都成2月尾 太遲追post啦我 得太少時間俾我改變現況 有啲sad㖭
前幾日先開始追
宜家都成2月尾 太遲追post啦我 得太少時間俾我改變現況 有啲sad㖭

有乜大事?
前幾日先開始追

有乜大事?

我睇完唔記得左
前幾日先開始追

有乜大事?

我睇完唔記得左

sor 我個意思係我地會存在於係有定無天災嘅時間線係今年第一季完結時已經會被決定

如果呢個消息仲係正確嘅話 我得太少時間去改變
sor 我個意思係我地會存在於係有定無天災嘅時間線係今年第一季完結時已經會被決定

改變永遠不會遲,時間只是假象
好似話會有大規模外星人事件啊嘛

好似

改變永遠不會遲,時間只是假象

又跳時間線
投巴荷巴係咪唔再返嚟
我估佢只係話第一季會決定脫唔脫離到時間線,真實發生未必係第一季
投巴荷巴係咪唔再返嚟
我估佢只係話第一季會決定脫唔脫離到時間線,真實發生未必係第一季

係啊 但係個重要性同真實發生係一樣架嘛 但係聽到另一位巴打咁講之後 我釋懷咗 只要盡力追求靈性增長就得啦 但係我都係好驚黑同冥想瀨嘢 現階段係咪應該睇下書先
你哋仲有mon住個post 實在太好喇 可以解答到啲新人問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞