有冇人對宇宙同外星人好有興趣?(7.5)

1001 回覆
63 Like 9 Dislike
其實呢個係宇宙同外星人post,點解淨係可以講獸?呢個唔係獸post,又俾人局限哂,仲點樣交流?

講到明係宇宙有關,出體係可以去到宇宙嘅星光層,其實有興趣可以睇,無興趣可以追故mode或者skip。然後就係冥想,冥想係講緊一個人對於能量嘅吸放,同場頻率嘅提升,的確係有人可以靠冥想見到外星人,了解到外星嘅知識。仲有,冥想同出體,催眠都係可以令一個人知道前世,知道失落文明同埋其他星球嘅知識,呢幾樣野都係同個宇宙能量,地球古文明有關。

我都有興趣想知道好多地球遺跡,太陽系資訊,什至唔同嘅外星人有咩特別,有咩野同我地唔同。由post1追到而家,又有分享,又有學野,但係而家呢個post見到嘅就只有單向交流,其實都幾遺憾。最麻煩係啲自私嘅人,見唔到自己有興趣嘅野,就話其他人off topic,但就無諗深一層係咪因為自己嘅無知而誤解左。

撐你
其實呢個係宇宙同外星人post,點解淨係可以講獸?呢個唔係獸post,又俾人局限哂,仲點樣交流?

講到明係宇宙有關,出體係可以去到宇宙嘅星光層,其實有興趣可以睇,無興趣可以追故mode或者skip。然後就係冥想,冥想係講緊一個人對於能量嘅吸放,同場頻率嘅提升,的確係有人可以靠冥想見到外星人,了解到外星嘅知識。仲有,冥想同出體,催眠都係可以令一個人知道前世,知道失落文明同埋其他星球嘅知識,呢幾樣野都係同個宇宙能量,地球古文明有關。

我都有興趣想知道好多地球遺跡,太陽系資訊,什至唔同嘅外星人有咩特別,有咩野同我地唔同。由post1追到而家,又有分享,又有學野,但係而家呢個post見到嘅就只有單向交流,其實都幾遺憾。最麻煩係啲自私嘅人,見唔到自己有興趣嘅野,就話其他人off topic,但就無諗深一層係咪因為自己嘅無知而誤解左。

撐你

冇錯,其實投巴係前幾個post都有講話當你知得越多,會發現好多嘢都係可以連結埋一齊,我覺得d人話其他人講d嘢off topic嘅時候,會唔會人哋講嘅嘢係整個砌圖入面嘅其中一塊,只係你未搵到可以連接嘅地方。

撐你

冇錯,其實投巴係前幾個post都有講話當你知得越多,會發現好多嘢都係可以連結埋一齊,我覺得d人話其他人講d嘢off topic嘅時候,會唔會人哋講嘅嘢係整個砌圖入面嘅其中一塊,只係你未搵到可以連接嘅地方。

我都認同有關, 但事實, 有d又真係無咩關係, 係咁講夢又係好煩
搞到我都無心機追post

撐你

我都認同有關, 但事實, 有d又真係無咩關係, 係咁講夢又係好煩
搞到我都無心機追post

我會覺得係有啲人認為自己好特別
其他講咩都唔啱 唔係自己有興趣嘅就屌屌屌
其實係連登常態嚟

喂,阿哥

你搞清楚小小野先
喵巴果時都講得津津樂道(我都覺好正)
但佢自知會引起好大既迴響
佢自己另起爐灶,脈輪出體耳嗚果到就過晒去

到咗而家,newage果班當正chatroom咁
影響到其他人問野或討論
果個時候問唔係newage既野分分鐘被無視
仲點討論落去?

預左被抽插

喂,阿哥

你搞清楚小小野先

影響到其他人問野或討論
仲點討論落去?

預左被抽插

又咁講,個post係講宇宙同外星人,點都會關聯到啲new age野嘅,而且一開始投巴都有同大家一齊講下new age,咁我都唔覺係off topic 嘅,當然話有耳鳴個啲係誇張左
咁後來都開左個new age post啦
而且用討論呢個字都唔夠貼切,好多時都係投巴講,
講話有興趣個班人自己做小小research 都唔願,一味問投巴攞料,比著我都冇癮啦,而且最過份我覺得係有人去深水埗影人相
我對外星人同宇宙都有興趣,但我對獸冇乜興趣,咁唔通你地一路講獸我唔岩聽又屌咩,我覺得呢個post係集合左好多得意野嘅地方,應該自由討論,岩睇咪睇,唔岩嘅咪由佢囉
最後,投巴一走個post就靜哂,係咪真係關off topic 事?定係班人根本等緊投巴返黎講故事先?咁點解你地唔可以自己再討論落去?

喂,阿哥

你搞清楚小小野先

影響到其他人問野或討論
仲點討論落去?

預左被抽插

你本末倒置啦
點解唔係講newage野會比人無視左
因為外星野從來都係得投巴答到你 單一個訊息來源 佢一潛就靜曬
反而newage多資料搵到來源多人討論
不如問下自己 點解信曬一個人講野先
信自己感覺自己直覺最真
pish

咁絲打睇人會唔會都有呢個能力

發光嘅BB見過

周圍咁多能量,有啲環境有啲人又唔係話避就避倒
會唔會練吓保持自己嘅正能量好啲

我正正係做緊呢樣嘢
我離遠會知有D地方唔好行埋去
我諗起有D音樂都有能量的~~

睇相睇到嗎?

咁絲打睇人會唔會都有呢個能力

發光嘅BB見過

周圍咁多能量,有啲環境有啲人又唔係話避就避倒
會唔會練吓保持自己嘅正能量好啲

我正正係做緊呢樣嘢
我離遠會知有D地方唔好行埋去
我諗起有D音樂都有能量的~~

睇相睇到嗎?

請移玉步去newage post
唔知仲有無人答
我有個fd 一行近啲電子野
e.g. 電視, 收音機, 喇叭
就會干擾到
電視會lag 機,停
收音機會sa sa 聲
喇叭又會lag 機, 停

咩現像
唔知仲有無人答
我有個fd 一行近啲電子野
e.g. 電視, 收音機, 喇叭
就會干擾到
電視會lag 機,停
收音機會sa sa 聲
喇叭又會lag 機, 停

咩現像

為免off topic, 請移玉步去newage post,我答。
有冇人有睇過billy Meier
點解佢一直同外星人接觸,發佈某些資訊
但都冇受過攻擊,例如投巴之前講既 shadow being
岩岩係深水埗同個好怪既伯伯買左隻托錶
yuk唔到的 但好精緻
我frd話咁耐歷史可能有邪野先咁平
個月亮好撚恐怖
EXPLOSIVE CIA Document Reveals Truth About Mars 2/14/17 - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=uCpD65wmh90
CIA近掛RELEASE左一堆外星文件

乜平時有兩粒星喺月球隔離嘅咩?

換咗位都仲喺道,明明平時收夜都冇㗎
定係我發雞盲發咗廿幾年
好似係

乜平時有兩粒星喺月球隔離嘅咩?

換咗位都仲喺道,明明平時收夜都冇㗎
定係我發雞盲發咗廿幾年
好似係

用stellarium睇下
有冇人聽過Mr. New beginning 隻碟?
裡面隻歌第五類接觸講得好白

作詞:Mr.
作曲:Mr.
編曲:Mr.

天空忽爾 迷住視線
棉棉浮雲 內裡蔓延
霧裡飛船 落到這一片天

彷彿小說 雷同情節
猶如迷霧 幻化的人
踏上飛船 夢似畫的片段

漫天的煙霞 沒逃離辦法吧
離開這喧嘩

來飛向未來 飛過大時代
逃離萬變 與黑暗的世代
回想到地球以外
不再爭鬥 爭鬥再不用存在
融合那星海 劃世代

歪曲的 那時代核心
發大偉論 卻又似呻吟
俗世放任 是妄想定疑問

迷彩般煙霞 在埋沒著愛吧
離開這虛假

來飛向未來 飛過大時代
逃離萬變 與黑暗的世代
回想到地球以外
不再爭鬥 爭鬥再不用存在
融合那星海 在腦海

( Burning in the west
What you dream of a kind
I dream of the Sun
The Sun always sets
But never seen it rise
The Sun carries my dreams
Carries our dreams )

來飛向未來 飛過大時代
逃離萬變 與黑暗的世代
飛出了地球以外
一再俯瞰再歸來 其實愛
存在了幾千百載
不朽千秋的世代

明白了只要 放開
如果我漫遊星海
捨棄一切爭鬥到天外 大概現在
Our life is changing
New life is coming
Our life is changing
New life is coming

Is coming
Is coming
Is coming

因為Mr都有留意呢個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞