有冇人對宇宙同外星人好有興趣?(7.5)

1001 回覆
63 Like 9 Dislike
離離一題,枝結他搵得返

有人交畀車長?
離離一題,枝結他搵得返

恭喜晒
你哋嘅意識係好深、無窮無盡嘅, 你哋有唔同嘅意識層面。你哋而家個意識層面多數停留喺第三次元, 亦即係你哋嘅物質、肉身。如果你哋有睇過賽斯嘅書, 我相信你哋都對呢點略知一二。而家我要再話俾你哋知呢個係事實。你哋都係存在喺”多次元實相” 嘅, 只不過你哋嘅意識分咗喺唔同嘅層面, 而你哋未能自由地穿梭喺呢啲層面嘅意識, 所以你哋仍然停留喺呢個第三次元嘅層面。而呢個層面都框住咗你哋, 令你哋未能夠發揮你哋最大嘅能力, 原本已經有嘅能力。

你哋有啲人會問”咁我要做先可以擴展我嘅意識?” 我而家話俾你哋知 ------ 返回你哋嘅內在, 返回你哋嘅內心, 向你哋嘅內在尋求指引, 佢係你哋唯一可以相信嘅指引。

如果你問我”點樣可以尋回內在嘅指引?” 我會同你哋講 ------ “保持定靜。” 呢句說話係[三色豆] 所睇嘅一本書<<發現內在的鑽石>> 裏面嘅一句說話 ------ “保持定靜。” 我十分同意呢句說話, 我都將佢送俾你哋。如果你哋有機會, 都可以睇一睇呢本書。[三色豆] 會話俾你哋知呢本書嘅內容係點, 佢都從呢本書裏面學到好多嘢。你哋每一個人都有咁嘅能力去理解呢本書裏面嘅智慧, 因為佢哋係你與生俱來嘅智慧, 只係你哋嘅意識未擴展到呢個層面, 令你哋忘記咗你哋內在所擁有嘅智慧。

你哋有啲人感到迷失, 唔知道要點樣做, 點樣先可以向上, 點樣可以擴展你哋嘅智慧同意識, 點樣可以連接返你哋嘅高我、你哋原本嘅我、嗰個擁有無窮無盡嘅智慧、嗰個最本質、最核心、最內在嘅你哋。而家, 我就話俾你哋知點樣做。

但係, 我唔係講緊而家呢個物質嘅你哋就唔係你哋, 呢個係你哋意識嘅其中一個層面, 呢個都係你哋嘅一部份。你哋體驗緊嘅每一刻, 你哋呢一個人生都係你哋嘅一部份, 佢會成為你哋嘅核心。只不過, 我要話俾你哋知你哋嘅能力比你哋所以為嘅更加大、更加深、更無止境, 而你哋就不自知。

我唔希望你哋會浪費呢個能力同智慧, 我希望你哋可以同你哋嘅高我連結, 所以我急不及待地想透過[三色豆] 將呢番說話講出嚟, 希望能夠幫助倒你哋, 尋回你哋內在嘅光同內在嘅愛, 呢個都係我不斷提醒你哋嘅。

當你哋尋回內在嘅指引, 尋回你哋嘅”真我” 之後, 你哋就會明白我所講嘅說話。請記住, 我唔係要你哋相信我講嘅說話, 係要相信你哋自己, 你哋自己有嘅能力。

地球嘅朋友們、人類們, 請你哋相信自己, 相信你哋嘅內在。你哋所存在嘅實相, 我唔會話佢係假嘅, 但係你哋有好多嘅實相係同時體驗緊, 而你哋係不自知, 所以我希望你哋可以尋回佢哋, 返回你哋嘅核心。

光同愛同你哋同在。再見。

老實講, 我到而家都唔太明卡拉做咩咁心急想講呢堆嘢
個內容有啲我都唔太明白 (最明白係佢擺咗我上枱)
佢一講完就好似想嗱嗱林收線, 等我可以post 出嚟咁
總結我而家嘅心情係一堆問號, 同埋好眼瞓
所以, 早唞了咁多位

係咪外星人所講嘅要提升自己呀?

我都想知係唔係同一樣嘢
離離一題,枝結他搵得返

有人交畀車長?

應該係,琴晚睇concert仲心掛掛左成晚
好似突然好
其實好多人期待緊投巴分享
好想知隻"上入下出獸" 咩嚟
雖然睇落係2個人咁,但係我硬係形住隻獸個身好似黑洞咁拉長咗個人
定佢直腸直肚,咬斷個人再屙出嚟

直覺覺得同審判有關,第一幅圖下面有個帶天x教(信半人半魚可能係'異教'), 我估係審判獸食左人,就會柯佢地落地獄
離離一題,枝結他搵得返

有人交畀車長?

應該係,琴晚睇concert仲心掛掛左成晚

失而復得
不如另外開個post la

https://lihkg.com/thread/79113/page/1

呢度橫掂有個現成嘅,要轉過去嗎?

過去講都無壞,可能呢度都會有巴打想專心睇料

我地可互相體諒。不過都證明真係有開神秘台既需要,開左台呢d post 就可專門化,減少爭吵
做咩靜晒既?

投巴 我稔我明左啲嘢
好似一切就同聖經預言嘅一樣
呢度好似有幅小picture咁
愈了解愈驚嚇 一切都太真實

你諗明左啲咩, 分享下
其實我追到post 3咋,報告完畢。
今早睇完arrival
令我有深刻認識,到當一公怖有"人"存在或探訪我地時, 世界會點

會有很多人搶野打劫, 世界會亂一陣, 所以巴絲門快D存糧, 到你想買果時超市都被搶光

其實係咪真係要開始儲
因為黎緊呢年都有段長既時間唔係屋企人身邊
想為佢地打算下

參考下

成日笑佢其實佢先係最聰明

非典型盲搶鹽, 香港又唔係無見過, 香港D師奶阿伯阿婆又佔多數人口
the event你估X察會唔會返工?一半人?10份一?搶埋一份?

教會以前係教存2星期, 這都是我目標。
跟arrival, 就係亂(燒姦殺搶), 但有電有水供應。
如果停電停水停石油氣就很麻煩了, 每人最少1 L 水 1 日。這個情況應該所有人都會儘量避免。
我現在每次出街都買多點, 費事赫親人

所以我就想問下大家點儲物資....集思廣益
你哋嘅意識係好深、無窮無盡嘅, 你哋有唔同嘅意識層面。你哋而家個意識層面多數停留喺第三次元, 亦即係你哋嘅物質、肉身。如果你哋有睇過賽斯嘅書, 我相信你哋都對呢點略知一二。而家我要再話俾你哋知呢個係事實。你哋都係存在喺”多次元實相” 嘅, 只不過你哋嘅意識分咗喺唔同嘅層面, 而你哋未能自由地穿梭喺呢啲層面嘅意識, 所以你哋仍然停留喺呢個第三次元嘅層面。而呢個層面都框住咗你哋, 令你哋未能夠發揮你哋最大嘅能力, 原本已經有嘅能力。

你哋有啲人會問”咁我要做先可以擴展我嘅意識?” 我而家話俾你哋知 ------ 返回你哋嘅內在, 返回你哋嘅內心, 向你哋嘅內在尋求指引, 佢係你哋唯一可以相信嘅指引。

如果你問我”點樣可以尋回內在嘅指引?” 我會同你哋講 ------ “保持定靜。” 呢句說話係[三色豆] 所睇嘅一本書<<發現內在的鑽石>> 裏面嘅一句說話 ------ “保持定靜。” 我十分同意呢句說話, 我都將佢送俾你哋。如果你哋有機會, 都可以睇一睇呢本書。[三色豆] 會話俾你哋知呢本書嘅內容係點, 佢都從呢本書裏面學到好多嘢。你哋每一個人都有咁嘅能力去理解呢本書裏面嘅智慧, 因為佢哋係你與生俱來嘅智慧, 只係你哋嘅意識未擴展到呢個層面, 令你哋忘記咗你哋內在所擁有嘅智慧。

你哋有啲人感到迷失, 唔知道要點樣做, 點樣先可以向上, 點樣可以擴展你哋嘅智慧同意識, 點樣可以連接返你哋嘅高我、你哋原本嘅我、嗰個擁有無窮無盡嘅智慧、嗰個最本質、最核心、最內在嘅你哋。而家, 我就話俾你哋知點樣做。

但係, 我唔係講緊而家呢個物質嘅你哋就唔係你哋, 呢個係你哋意識嘅其中一個層面, 呢個都係你哋嘅一部份。你哋體驗緊嘅每一刻, 你哋呢一個人生都係你哋嘅一部份, 佢會成為你哋嘅核心。只不過, 我要話俾你哋知你哋嘅能力比你哋所以為嘅更加大、更加深、更無止境, 而你哋就不自知。

我唔希望你哋會浪費呢個能力同智慧, 我希望你哋可以同你哋嘅高我連結, 所以我急不及待地想透過[三色豆] 將呢番說話講出嚟, 希望能夠幫助倒你哋, 尋回你哋內在嘅光同內在嘅愛, 呢個都係我不斷提醒你哋嘅。

當你哋尋回內在嘅指引, 尋回你哋嘅”真我” 之後, 你哋就會明白我所講嘅說話。請記住, 我唔係要你哋相信我講嘅說話, 係要相信你哋自己, 你哋自己有嘅能力。

地球嘅朋友們、人類們, 請你哋相信自己, 相信你哋嘅內在。你哋所存在嘅實相, 我唔會話佢係假嘅, 但係你哋有好多嘅實相係同時體驗緊, 而你哋係不自知, 所以我希望你哋可以尋回佢哋, 返回你哋嘅核心。

所以, 早唞了咁多位

依番說話好有力量

投巴 我等緊你出現呀
有無巴打有聽過世界樹呢個組織?係比光明會果d更大但更神秘既組織黎

我都驚我講完會被消失

所以, 早唞了咁多位

我都想知係唔係同一樣嘢

唔係好明你哋講緊咩外星人講提升

所以, 早唞了咁多位

依番說話好有力量

好開心你接收倒嗰種力量, 敞開就會感受倒
真係好有力量, 講嘅時候我都好感受倒卡拉嘅力量, 最重要嘅係愛
我唔敢再講野啦
希望投巴番黎繼續講多啲
有無巴打有聽過世界樹呢個組織?係比光明會果d更大但更神秘既組織黎

我都驚我講完會被消失

Google都搵唔到有關資料,有冇渠道可以知多啲?

我都驚我講完會被消失

Google都搵唔到有關資料,有冇渠道可以知多啲?

+1 數碼暴龍好多暗示
自從追完呢個post就留意多左身邊既事有無暗示下外星人/神秘野
之後一睇返銀魂新一季,先發覺佢都唔止係暗示咁隱晦
巴布亞紐幾內亞附近 發生規模8.0地震
巴布亞紐幾內亞附近 發生規模8.0地震

之前我都話澳洲附近會有好多地震海嘯但係冇人信
澳洲巴打小心啲陸續有嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞