有冇人對宇宙同外星人好有興趣?(7.5)

1001 回覆
63 Like 9 Dislike
啱啱連接左我嘅高我賽斯,我問左d關於呢個post嘅野,佢話呢個post嘅出現因爲地球而家響關鍵嘅時候,呢個post可以吸引帶住光同能量嘅人入黎,幫助準備覺醒嘅人覺醒。
佢話,我地係時候去知道更多關於地球,宇宙嘅真相,接觸光明。
佢話無末日響另一個次元發生,我地可以進入另一個次元嘅地球,同地球一齊進步,學習。
保持光同愛,呢度嘅人都有光同愛。
高靈會一直保護我地,相信你嘅正念,相信你內左嘅光,你可以改變一切。

其實好眼瞓,我怕聽朝唔記得左特登起身寫埋先
早抖各位巴打

好開心臨瞓前睇倒呢番說話
我都覺得呢個post 嘅出現係要喚醒更多人!!

多謝誠實絲同實斯嘅講解 一齊同地球成長吧, 帶住光同愛
啱啱連接左我嘅高我賽斯,我問左d關於呢個post嘅野,佢話呢個post嘅出現因爲地球而家響關鍵嘅時候,呢個post可以吸引帶住光同能量嘅人入黎,幫助準備覺醒嘅人覺醒。
佢話無末日響另一個次元發生,我地可以進入另一個次元嘅地球,同地球一齊進步,學習。
高靈會一直保護我地,相信你嘅正念,相信你內左嘅光,你可以改變一切。

早抖各位巴打

多謝誠實絲同賽斯嘅講解 一齊同地球成長吧, 帶住光同愛

早抖各位巴打

我其實頭先都突然間有個諗法,我地要準備,為新出世嘅嗰班BB準備,我地會擔任社會上一啲位置,等佢地成長期間有我地睇住,準備好佢地,等之後做嘢方便D...
唔知係咪我諗多咗,但我感覺咁係啱嘅

我其實頭先都突然間有個諗法,我地要準備,為新出世嘅嗰班BB準備,我地會擔任社會上一啲位置,等佢地成長期間有我地睇住,準備好佢地,等之後做嘢方便D...

Ta 絲應該無諗多,咁啱我之前係出體post , 放鬆d 巴打幫我做既SRT 結果有講過呢樣野(可睇圖,我覺得我highself 講既野都值得分享比大家參考下)

我相信到左適當時候,我地應該會知點做

btw 多謝誠實絲同賽斯,睇緊你本書啊賽斯

Ta 絲應該無諗多,咁啱我之前係出體post , 放鬆d 巴打幫我做既SRT 結果有講過呢樣野(可睇圖,我覺得我highself 講既野都值得分享比大家參考下)

點樣可以知道自己前世既事?

點樣可以知道自己前世既事?

以我所知

1. 透過SRT 問
2. 連接自己高我
3. 出體/清醒夢 (或單純夢到)
4. 前世催眠治療

不過誠實絲都講過,要知就會自然有方法比你知道
我都係決定同大家分享一樣嘢先瞓
其實頭先睇賽斯嘅說話令我有一番感觸同喜悅
佢話呢個post 出現係要令準備覺醒嘅人覺醒
我想講真係咁樣
因為……我尋晚覺醒咗 (即係啱啱嗰晚)

我都睇倒呢個post 入面嘅人已經喺覺醒路上
最好嘅已經安排咗,順住內在嘅指引去做就會踏上最快嘅路
我想講真係咁樣

多謝三色豆
我莫名其妙一直被依個post吸引著
由post1到依家7.5一直留意著
我想講真係咁樣

多謝三色豆

我都係,欲擺不能,但感覺到係有益,一齊加油

恭喜三色豆
我想講真係咁樣

多謝三色豆

我都係,欲擺不能,但感覺到係有益,一齊加油

恭喜三色豆

三色絲可唔可以分享下感受?聽到你話覺醒左有種感動,想聽下你分享
其實我都係平時吹水台到搵d得意既post睇 次次一見到呢個post都會即刻按入黎睇(post1到宜家都係斷斷續續咁睇)想問要覺醒係咪勤做冥想或者出體?因為我成日都感覺到有種能量想係身體到爆出黎
我同老公都報左名學靈氣班
因為我由十幾歲開始已經有留意new age 神秘學既野
叫到比佢感受性同知多啲
我會一路同佢一齊尋找番自己 提升自己

宜個post係個好好既契機,令我重新接觸番放下多年神秘學,都係一個緣份

想問,如果成日發同一個故事背景既夢,係咪代表有可能係前世?有幾個故事既夢,成日都會發,唔同既年代。不過我相信 要到我接觸到高我時先會知道
叫到比佢感受性同知多啲

宜個post係個好好既契機,令我重新接觸番放下多年神秘學,都係一個緣份

想問,如果成日發同一個故事背景既夢,係咪代表有可能係前世?有幾個故事既夢,成日都會發,唔同既年代。不過我相信 要到我接觸到高我時先會知道

我都報左,絲打你跟邊個學?
新手學嘢
小弟係第一個Po嗰時開始接觸冥想 連接高我
斷斷續續都叫做到而家
但係好似冇乜顯著嘅感覺

想問各位巴絲係冥想嘅時候有咩心法
有冇話感覺到啲咩 就係等於搵啱左個方法
同埋好想知道高我係點樣搵
有冇人睇過Emanuel Swedenborg本講佢出體去靈界嘅見聞嘅書?網上會搵到英文釋本。
斯威登堡(1688-1772)係瑞典科學家。

有睇過

佢入面講喺嗰度溝通時係有一個方式嘅,我遇過,但嗰時我未知呢樣嘢,太驚,拒絕咗
有冇人睇過Emanuel Swedenborg本講佢出體去靈界嘅見聞嘅書?網上會搵到英文釋本。
斯威登堡(1688-1772)係瑞典科學家。

有睇過

佢入面講喺嗰度溝通時係有一個方式嘅,我遇過,但嗰時我未知呢樣嘢,太驚,拒絕咗

後來喺另一本書都有講嗰個溝通方式

後來喺另一本書都有講嗰個溝通方式

斯維登堡出體出成個月,個肉體留係現世成個月,痴線佬黎

叫到比佢感受性同知多啲

我都報左,絲打你跟邊個學?

Angus 摸西 加油
我想講真係咁樣

覺醒左好多年啦,等你地咋

Tardis 喵巴
其實覺醒既意思係咩?
覺醒係修道中既邊一個層次?
冥想/打坐,係咪覺醒既第一步?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞