有冇人對宇宙同外星人好有興趣?(7.5)

1001 回覆
63 Like 9 Dislike
大家好,小弟仲追緊post,但係見到呢個忍唔住開account入嚟問:

究竟呢個係真料定假料,記得之前投巴話過Billy Meier啲料有假嘢

同埋我記得中學生物科阿sir話過唔同物種冇可能受精,咁我想問係咪唔係唔得,只係依家科學未做到,做到嘅話係咩原理?

Btw 投巴荷巴快啲返嚟,個post好正,唔想佢沉
大家好,小弟仲追緊post,但係見到呢個忍唔住開account入嚟問:

究竟呢個係真料定假料,記得之前投巴話過Billy Meier啲料有假嘢

同埋我記得中學生物科阿sir話過唔同物種冇可能受精,咁我想問係咪唔係唔得,只係依家科學未做到,做到嘅話係咩原理?

人類未做到姐
投巴講過古埃及有一大堆基因實驗品,e.g.阿努比斯
其實好想知下scp 裏面有無啲嘢係真
成日覺得話就話係作但覺得大概100件可能有件真
古文明,獸,外星生命體之類大把
以往久不久發外星人ufo既夢,至小一百次以上
感覺好真實下

有一次發訓係類似牙醫果D椅,密室gum,
個白袍人樣女人徒手插入我左胸
係極真實,感覺真係隻手伸左入去gum,
但唔痛,果下呆住左有D辛苦gum
原來係拎個心出黎,我望到個心
之後條友再伸手插入右胸放左舊野入去,但我就望唔到係咩

呢個夢一直無為意,因為本身太多夢
係直到一段時間之後,
我個左胸位molala有個小長三角形既深紅色痣
先諗反曾經有呢個夢

最奇唔係個痣,係我個夢之後,
我變左右胸位(個痣位胸口)入面會間唔時痛下,
反為左胸無再痛過,都有3,4年
本身我心係有D病睇開心臓科之前,不嬲左心胸位入面間唔時會小痛下
咁我就FF,會唔會佢地幫左我個心病

你地可以當我ff,不過係好古怪下

以下係個重古怪,但好Sad既夢 你地當故睇好了
幾年前發一個,夢係香港一個島,佢地飛碟落到黎有7-8個,深綠色成身蛇皮gum
類似"蟾蜍"樣但又唔係青蛙果d,樣惡/恐佈十倍既外星人,高過正常人

之後同龍打(恐龍種,會噴火 ),只有龍打得贏佢地 ,得2-4條
但龍本身係人 ,係食左支小藥水先至變龍, 而D蟾蜍野就係要果幾支藥水,周圍揾D人,又殺,D人狂逃周圍喱埋,而保管住藥水果幾個人,為左保護身邊人唯有去啪左支藥,一面周圍保人又趕殺D蟾蜍野,但變左龍就做唔返人 同愛人從此分開..

而點解我相信我某一D夢,
係我預知夢9成8已成真(唔係Uf0果D),係發完至小5年先見到,
例如個金鐘大車站好似起緊呢幾年我都唔清楚 ,
我成十幾年前就一直發,只知大約地點,我係入面轉車,激多層,度度都去到
我D夢時不時都會去反相同地方,周圍游走
搞笑係我有一年睇報紙,個草圖/地方同我夢入面既一樣,唔只1次

我知我發親果D未來地方既夢係真
不過都無乜理

人類未做到姐

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=19911232&category_guid=15335&category=daily&issue=20170128&mobile=1

人類未做到姐

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=19911232&category_guid=15335&category=daily&issue=20170128&mobile=1

換言之隻豬只係人類培養人體器官嘅器皿,將來科學家提高人類細胞成份,可能導致隻豬有意識,知道自己嘅命運然後反抗人類...?

人類未做到姐

換言之隻豬只係人類培養人體器官嘅器皿,將來科學家提高人類細胞成份,可能導致隻豬有意識,知道自己嘅命運然後反抗人類...?

岩岩睇新聞第一時間諗起

人類未做到姐

岩岩睇新聞第一時間諗起

半人獸 浮出面已經係呢啲 實際上唔知已經研究到有幾深
很耐之前複製羊, 多利都有啦

之前上面仲有人話基因對2物種唔同, 合唔到

要做複製人都有
定係投巴講左d唔應該講既野......
個po好似冇左投巴就完左
荷巴都係
係咪已經玩完

唔好啦

啲New Age撚真係好煩,你要討論出體、靈修可以自己開個post,呢度講陰謀論、外星人,係講緊嗰大picture,你自己修行成點冇人想知呀 騎劫完個post就拍拍籮柚走咗去
召喚荷巴投巴
等咗你地好多日喇
講多啲野比我地知啦
靜到沉

唔好啦

啲New Age撚真係好煩,你要討論出體、靈修可以自己開個post,呢度講陰謀論、外星人,係講緊嗰大picture,你自己修行成點冇人想知呀 騎劫完個post就拍拍籮柚走咗去

我寧願靜好撚過鳩追
而家明珠台套魔幻片好好睇
而家明珠台套魔幻片好好睇

魔幻王國:黎明王者號
有牛頭人,獨腳人,魔法,海上祭祀等等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞