有冇人對宇宙同外星人好有興趣?(7.5)

1001 回覆
63 Like 9 Dislike
留名,開啱台,少咗人入黎講廢話

冇衝突

咁拜神以及向天使祈禱都係ok ?

或者咁講,聖經入面其實唔太prefer你咁做
佛並唔係神而係自身嘅修練
但係Christian prefer嘅係凡事要以靠神,而佛同脈輪係靠自己,所以當中係有衝突。

其實不可敬拜別的神有幾個思意
1. 當你明白唯一創造神係最起點時,你會知道拜其他神都冇意思,因為全部都係under 唯一創造神。問下自己你拜神爲左咩?求安心,求平安,求財,求運?求愛情?所有野點黎?引伸到命定論,時間線等概念,命運可否改變?祈求會否改變原設的事?重點係邊個制定你條時間線?同埋邊個制定你所敬拜的神的時間線?最初的起點 -唯一創造神

2. 好多所謂神都係要你以某d 野去交換你想要的野,如靈魂(魔鬼),血(獸-蛇),財(仙-觀音),色(四面),陽氣/壽命(鬼仔)等等,好多非神會被高舉成神,但想想最高宇宙信息係強調咩? 係愛,呢條規矩係避免人跌入錯路,傷害自己

先消化左呢兩點再講其他意思
留名
呢d 係人型獸
係以前被(人)混種配合
智商低,群居

記住呢d 係概念圖
我睇相真果d 係類似
我上網有時都搵到d 好料

真圖片我係組織d 記錄度睇過,真係好正

投巴點睇 相學 命理學
呢d 係人型獸
係以前被(人)混種配合
智商低,群居

記住呢d 係概念圖
我睇相真果d 係類似

係混咗邊啲獸?
獸可唔可以被馴服
大家唔好諗到獸好神奇好
可能只係你未見過先會有好奇的感覺

如果冇人同你講過河馬
你都可能會覺得呢隻獸好可怕
之前投巴講緊最占卜師
有冇多少少hints
或者有冇巴打搵到?
呢d 係人型獸
係以前被(人)混種配合
智商低,群居

記住呢d 係概念圖
我睇相真果d 係類似

係混咗邊啲獸?

有無得睇多啲 ,真圖片有無機會上網有
呢d 係人型獸
係以前被(人)混種配合
智商低,群居

記住呢d 係概念圖
我睇相真果d 係類似

係混咗邊啲獸?

好似picific rim d獸
投巴

一日不見如隔三秋
想問下投巴,阿努比斯有咩事蹟令你覺得佢係一個好強嘅存在

投巴講過:
阿努比斯係人類&動物實驗既成果,,而動物感受到既頻率比我地多,所以負責掌管亡靈

有錯請指正

投巴講過:
阿努比斯係人類&動物實驗既成果,,而動物感受到既頻率比我地多,所以負責掌管亡靈

有錯請指正

點解呢個實驗物有資格掌管亡靈,邊個委任佢架?
跪求巴打繼續指導
咁獸係咪同我哋同一個維度?
我哋可以用肉眼睇到佢哋?
之前世越號祭嗰條大海蛇咁撚大條, 應該容易被人類發現?

投巴講過:

有錯請指正

係呀,講過
牛頭馬面都係動物人類人體實驗結果
好多時天災地震海嘯都係動物感應到走先
動物天生個感應力,對頻率(所謂第六感)都比人好
果時(人)搵左好多人做實驗,經歷過無數失敗品同死亡,終於出現左阿努同其他成功實驗品
佢地當時被平民形容成神,擁有非人的能力
幫手管理當時個地方
管理亡靈係因為佢地輕易感覺到靈,(人)等存在,可以話係開灑眼
咁獸係咪同我哋同一個維度?
我哋可以用肉眼睇到佢哋?
之前世越號祭嗰條大海蛇咁撚大條, 應該容易被人類發現?

出事時政府對海域做左d 咩?
咩人可以入到去影相?
入到去影相的人係邊個的人?背後係咩人?
平民對件事的資料邊度黎?

地球的獸大部份同一維度

投巴講過:

有錯請指正

點解呢個實驗物有資格掌管亡靈,邊個委任佢架?
跪求巴打繼續指導

我諗你誤會左管理個意思,人民記錄阿努比斯係管理亡靈,傳說落後代
佢真正做的野係唔俾靈或其他野攪人,保護當時的人,正如我之前提過,好多希臘半人神都係(人)想保護人而同人結合產生有能力的半(人)去幫手

佢係基督徒,佢試過發左3個預知夢。分別係考試分數,兩次拍拖既長度。完全係夢所講既嘢。

想問下究竟點解會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞