有冇人對宇宙同外星人好有興趣?(7.5)

1001 回覆
63 Like 9 Dislike
爆post會唔會開 7.6

都無人傾

到時邊個1001就開囉

唔係無人傾 係最重要講開正嘢嘅巴打都走晒
有冇學Reiki嘅巴打試過遠傳能量俾地球 想睇睇大家感覺有咩分別
不斷想其他人俾料,自己又唔搵下,睇下
又係咁推post,成幾頁都係推,都戇鳩鳩
前嗰幾個post都有好多link啦
都係冇人討論
最近兩個陰謀論post廢到痴線
推一推
有無link 可以留意下呢方面資訊,
當學下英文都好
太多個post 啦有啲難揾

自己有睇開
要推到投巴入返黎爆獨家料

自己有睇開
要推到投巴入返黎爆獨家料

咪臭西
留名

Pizza果個陰謀論幾好睇呀
宜家有套戲就上叫Geostorm
有冇人覺得個風好古怪
有冇人覺得個風好古怪

有咩咁古怪 等我又留意吓
有冇人覺得個風好古怪

打風都古怪
有冇人覺得個風好古怪

之前連續幾個風已經夠古怪

另外早幾個月習總嚟香港排天氣都怪
果幾日個天唔正常地清
跟著佢走朝早上機,下晝就開始落左好多日大雨

早兩年李克強定唔知邊個嚟又係咁
條友嚟果幾日就好好天
之前之後都落狗屎
有冇人覺得個風好古怪

之前連續幾個風已經夠古怪

另外早幾個月習總嚟香港排天氣都怪
果幾日個天唔正常地清
跟著佢走朝早上機,下晝就開始落左好多日大雨

早兩年李克強定唔知邊個嚟又係咁
條友嚟果幾日就好好天
之前之後都落狗屎

Geo-engineering
我上面講過套geostorm就係講geo-engineering
呢一兩日又好似多左新聞講geo-engineering 不過可能係我無睇開啦

啱先又google吓 見到原來侵侵一早想普及geo-engineering 係個天噴啲氣緩和吓全球暖化
當然到時真係噴咩氣我地就唔知啦
如果你又信嘅 一陣又合理化埋cosmic disclosure一直講緊 宜家都噴緊嘅mind control氣體啦

Under the Trump administration, enthusiasm appears to be growing for the controversial technology of solar geo-engineering, which aims to spray sulphate particles into the atmosphere to reflect the sun’s radiation back to space and decrease the temperature of Earth.
https://www.theguardian.com/environment/true-north/2017/mar/27/trump-presidency-opens-door-to-planet-hacking-geoengineer-experiments

Pizza果個陰謀論幾好睇呀

可能個氣氛冇呢邊咁濃厚
宜家有套戲就上叫Geostorm

套戲會唔會講緊HAARP
有番啲人氣
唔好俾佢停 有冇巴絲有學reiki
投巴潛左水之後已經冇人lead住個discussion
月球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞