有冇人對宇宙同外星人好有興趣?(7.5)

1001 回覆
63 Like 9 Dislike
睇左arrival
好正wo
雖然唔係外星打鬥片完全係文戲
但內容都好正
套戲啲外星人係八爪魚型, 佢地想黎幫地球,因為3000年後佢地需要人類幫, 所以黎幫人類, 教識左佢地既"語言" ,識左佢地既"語言"後, 就更了解時間, 外星人既時間係非線性既, 女主解學識之後, 個意識係可以同時係未來同現在

你條問題嘅背景係啲咩

如果無二元性,係咪即係用直覺行事?

我理解係, 無論有冇所謂二元性, 佢影響倒嘅都只係外在
無論有冇二元性, 內在都唔會受影響
而直覺嚟講, 當我哋能夠真正運用直覺生活嘅時候, 應該唔會再考慮二元性係咪存在嘅問題喇

同意
睇左arrival
好正wo
雖然唔係外星打鬥片完全係文戲
但內容都好正
套戲啲外星人係八爪魚型, 佢地想黎幫地球,因為3000年後佢地需要人類幫, 所以黎幫人類, 教識左佢地既"語言" ,識左佢地既"語言"後, 就更了解時間, 外星人既時間係非線性既, 女主解學識之後, 個意識係可以同時係未來同現在

正啊 我都提過佢好多new age message
我想分享件事,lunch無事幹去左個地方吹風,有個印度人行埋黎話黎緊我好運,之後比張紙仔我,叫我拎住,佢問問題,我答既答案就係寫係紙入面,問左3次,全中。之後有同我祈禱,仲有叫我星期一唔食肉,好似係。同埋唔記得咩一星期同神兩次祈禱?因為小弟聽唔太清佢既英文。我真係好感動,有種打冷震。我完全冇諗過呢d事會發生我身上
我想分享件事,lunch無事幹去左個地方吹風,有個印度人行埋黎話黎緊我好運,之後比張紙仔我,叫我拎住,佢問問題,我答既答案就係寫係紙入面,問左3次,全中。之後有同我祈禱,仲有叫我星期一唔食肉,好似係。同埋唔記得咩一星期同神兩次祈禱?因為小弟聽唔太清佢既英文。我真係好感動,有種打冷震。我完全冇諗過呢d事會發生我身上

有冇問你攞錢

冇,乜都無,我都驚比人呃
劉明
我係一開始開post既巴打
我突然消失左 係因為我發覺身邊越黎越多奇怪野發生 詳情唔講 不過都有提過部電腦訓訓下會半夜自動開著 所以我覺得我都係應該唔好再插手 亦都無再追post 我講既係咁多

巴打保重
我突然消失左 係因為我發覺身邊越黎越多奇怪野發生 詳情唔講 不過都有提過部電腦訓訓下會半夜自動開著 所以我覺得我都係應該唔好再插手 亦都無再追post 我講既係咁多

巴打保重

希望你講既唔係事實 保重巴打

想問下當年馬航有冇內幕

巴打保重
https://youtu.be/Q5_5PI12C4w?t=14?t=14

點睇呢段片?

細心睇發現玻璃一直有車廂倒影,最後倒影更同灰衫男重疊,要做到咁完美既剪接係唔係要好高技術?

有無做開cg 既巴打判斷下?

(留意倒影係事發前消失過一陣係因為經過樹底)

[有片,驚嚇]香 港 發 現 時 空 旅 行 者 被 車 撞 倒
https://lihkg.com/thread/83198/page/1?ref=ios
留名
投巴點睇馬航MH370件事?又係血祭既一種?
留名
留名
兩日追曬6個post
留一留名先
Btw我想問投巴有冇睇過伊藤潤二d漫畫
裏面d野會唔會係獸or外星人
Eg有腳魚 地獄圼等
兩日追曬6個post
留一留名先
Btw我想問投巴有冇睇過伊藤潤二d漫畫
裏面d野會唔會係獸or外星人
Eg有腳魚 地獄

之前d post 講過
係大型失蹤事件之一
唔係祭
係捉人落地底

之前d post 講過
係大型失蹤事件之一
唔係祭
係捉人落地底

做研究?
https://youtu.be/Q5_5PI12C4w?t=14

點睇呢段片?

由0:14睇 真係睇極都睇唔出個人係點出現
https://youtu.be/Q5_5PI12C4w?t=14?t=14

點睇呢段片?

投巴點睇?

有冇問你攞錢

冇,乜都無,我都驚比人呃

我都有撞過, 之後佢話咩屋企人小朋友要人照顧問我拎錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞