有冇人對宇宙同外星人好有興趣?(7.5)

1001 回覆
63 Like 9 Dislike

正,最鐘意厚書。睇完一齊交流下

阿米上網好似搵到

啱啱度過大約4cm 厚,應該滿足倒你睇厚書嘅願望
我啱啱先睇完序,淨係個序都好長
Upload 幾頁賽斯自述本書嘅大綱俾你睇吓,淨係睇大綱都已經「未出發先興奮」,你睇完大綱應該即刻想買

佢本夢與意識投射就係講出體

請問巴打有無睇過佢本靈界的訊息?

當然有,我齊晒佢啲書
靈界的訊息係第一集,一定要睇
一切萬有是埸夢

有帶晒啲書咁犀利?!
我而家先開始第一本, 慢慢dap
好多謝每一個花時間心機去睇卡拉嘅說話嘅人, 都好多謝卡拉將呢番咁有意思嘅說話帶俾我哋, 衷心感激

你哋嘅意識係好深、無窮無盡嘅, 你哋有唔同嘅意識層面。你哋而家個意識層面多數停留喺第三次元, 亦即係你哋嘅物質、肉身。如果你哋有睇過賽斯嘅書, 我相信你哋都對呢點略知一二。而家我要再話俾你哋知呢個係事實。你哋都係存在喺”多次元實相” 嘅, 只不過你哋嘅意識分咗喺唔同嘅層面, 而你哋未能自由地穿梭喺呢啲層面嘅意識, 所以你哋仍然停留喺呢個第三次元嘅層面。而呢個層面都框住咗你哋, 令你哋未能夠發揮你哋最大嘅能力, 原本已經有嘅能力。

你哋有啲人會問”咁我要做先可以擴展我嘅意識?” 我而家話俾你哋知 ------ 返回你哋嘅內在, 返回你哋嘅內心, 向你哋嘅內在尋求指引, 佢係你哋唯一可以相信嘅指引。

如果你問我”點樣可以尋回內在嘅指引?” 我會同你哋講 ------ “保持定靜。” 呢句說話係[三色豆] 所睇嘅一本書<<發現內在的鑽石>> 裏面嘅一句說話 ------ “保持定靜。” 我十分同意呢句說話, 我都將佢送俾你哋。如果你哋有機會, 都可以睇一睇呢本書。[三色豆] 會話俾你哋知呢本書嘅內容係點, 佢都從呢本書裏面學到好多嘢。你哋每一個人都有咁嘅能力去理解呢本書裏面嘅智慧, 因為佢哋係你與生俱來嘅智慧, 只係你哋嘅意識未擴展到呢個層面, 令你哋忘記咗你哋內在所擁有嘅智慧。

你哋有啲人感到迷失, 唔知道要點樣做, 點樣先可以向上, 點樣可以擴展你哋嘅智慧同意識, 點樣可以連接返你哋嘅高我、你哋原本嘅我、嗰個擁有無窮無盡嘅智慧、嗰個最本質、最核心、最內在嘅你哋。而家, 我就話俾你哋知點樣做。

但係, 我唔係講緊而家呢個物質嘅你哋就唔係你哋, 呢個係你哋意識嘅其中一個層面, 呢個都係你哋嘅一部份。你哋體驗緊嘅每一刻, 你哋呢一個人生都係你哋嘅一部份, 佢會成為你哋嘅核心。只不過, 我要話俾你哋知你哋嘅能力比你哋所以為嘅更加大、更加深、更無止境, 而你哋就不自知。

我唔希望你哋會浪費呢個能力同智慧, 我希望你哋可以同你哋嘅高我連結, 所以我急不及待地想透過[三色豆] 將呢番說話講出嚟, 希望能夠幫助倒你哋, 尋回你哋內在嘅光同內在嘅愛, 呢個都係我不斷提醒你哋嘅。

當你哋尋回內在嘅指引, 尋回你哋嘅”真我” 之後, 你哋就會明白我所講嘅說話。請記住, 我唔係要你哋相信我講嘅說話, 係要相信你哋自己, 你哋自己有嘅能力。

地球嘅朋友們、人類們, 請你哋相信自己, 相信你哋嘅內在。你哋所存在嘅實相, 我唔會話佢係假嘅, 但係你哋有好多嘅實相係同時體驗緊, 而你哋係不自知, 所以我希望你哋可以尋回佢哋, 返回你哋嘅核心。

光同愛同你哋同在。再見。

老實講, 我到而家都唔太明卡拉做咩咁心急想講呢堆嘢
個內容有啲我都唔太明白 (最明白係佢擺咗我上枱)
佢一講完就好似想嗱嗱林收線, 等我可以post 出嚟咁
總結我而家嘅心情係一堆問號, 同埋好眼瞓
所以, 早唞了咁多位

好開心,睇完覺得係有人明白自己咁
同上次睇完卡拉嘅說話一樣,覺得好warm

多謝三色豆絲打同卡拉
又唔好話佢擺咗你上枱,可能真正嘅你都係想自己咁做
想見下外星人
其他野我唔知真定假,但啲咩人獸混合真係好on9
唔同既物種有唔同染色體數目,單係呢一點,已經令到冇可能有生命產生,因為即係卵子受精都係會因為胚胎缺少必要基因或者多左基因而令到生命產生唔到
基因係一樣好嚴謹,好複雜既野,人獸混合係冇可能,就算同星猩猩有99%基因相似既都唔會有混種
獅虎呢啲少數例子係萬中無一既巧合,兩者基因極度相似
但獅虎唔能夠稱為正常生物,因為佢地係冇生育能力
另外,唔同動物既血液都有唔同抗體,唔同既血型系統,大多數情況之下就算乜野換頭手術,好多情況下都係冇可能

人嘅智慧未去到呢個境界就叫on9?唔好話人on9,怪自己蠢吧
其他野我唔知真定假,但啲咩人獸混合真係好on9
唔同既物種有唔同染色體數目,單係呢一點,已經令到冇可能有生命產生,因為即係卵子受精都係會因為胚胎缺少必要基因或者多左基因而令到生命產生唔到
基因係一樣好嚴謹,好複雜既野,人獸混合係冇可能,就算同星猩猩有99%基因相似既都唔會有混種
獅虎呢啲少數例子係萬中無一既巧合,兩者基因極度相似
但獅虎唔能夠稱為正常生物,因為佢地係冇生育能力
另外,唔同動物既血液都有唔同抗體,唔同既血型系統,大多數情況之下就算乜野換頭手術,好多情況下都係冇可能

人嘅智慧未去到呢個境界就叫on9?唔好話人on9,怪自己蠢吧

GM FOOD

好開心,睇完覺得係有人明白自己咁
同上次睇完卡拉嘅說話一樣,覺得好warm

多謝三色豆絲打同卡拉
又唔好話佢擺咗你上枱,可能真正嘅你都係想自己咁做

哈哈, 我話佢擺我上枱都係講吓笑, 我知佢係為我好
同埋呢個係我要做嘅事 我都好樂意

佢本夢與意識投射就係講出體

請問巴打有無睇過佢本靈界的訊息?

當然有,我齊晒佢啲書
靈界的訊息係第一集,一定要睇
一切萬有是埸夢

買咗 靈界的訊息 同 心靈的本質,同fd 一齊買平50蚊運費
你地點睇《與神對話》?

可能問得衰
應該係 你地對《與神對話》有咩睇法?
投巴講嗰啲外星人好似同我概念既外星人有啲唔同
以我接觸new age之後 我一路覺得外星人係愛既存在
用張繼聰講過既例子:
「一個大人由好遠黎探個小朋友,佢唔會用拳腳同個小朋友打交」
而投巴所講既外星人就好似電影啲要侵略地球既外星人
究竟邊樣係真
你地點睇《與神對話》?

可能問得衰
應該係 你地對《與神對話》有咩睇法?

淺嘅new age 書
用張繼聰講過既例子:
究竟邊樣係真

why not both?

我相信好多致力提升大眾靈性嘅人都係真心想做呢樣嘢嘅
奈何呢個物質世界咩都講錢, 如果唔係就生存唔倒

btw 巴打你想學啲咩?

絲打我最近想學連接人地高我果種通靈,有無邊度推介?

我做緊嘅通靈係睇書學返嚟, 唔知係咪你指嗰隻通靈 ?
定係你講緊連結其他人嘅靈魂之類嘅嘢
(因為我估我哋對"高我" 嘅定義有唔同, 所以想問清楚啲)

睇咩書呀?我想學果種唔係連接人地靈魂果種,係高次元果種能量,例如賽斯以外果d,因為我淨係連接同賽斯同埋試過一次連接到地球嘅靈,其他無試過,想認真學多d
用張繼聰講過既例子:
究竟邊樣係真

why not both?

我相信係唔同進化程度嘅外星人做唔同嘅事,有幫人類嘅,亦有d係黎侵略人類嘅,好似唔同嘅外星綁架事件入面,有d人係俾外星人帶去幫佢醫病,有d俾係俾外星人帶去研究嘅一樣。
睇書真係會學到?
無巴打咁犀利
只係想連接下高我同指導靈

我相信好多致力提升大眾靈性嘅人都係真心想做呢樣嘢嘅
奈何呢個物質世界咩都講錢, 如果唔係就生存唔倒

btw 巴打你想學啲咩?

絲打我最近想學連接人地高我果種通靈,有無邊度推介?

睇咩書呀?我想學果種唔係連接人地靈魂果種,係高次元果種能量,例如賽斯以外果d,因為我淨係連接同賽斯同埋試過一次連接到地球嘅靈,其他無試過,想認真學多d

我係睇 <<開放通靈:如何連結你的指導靈>>, 內容主要係兩位指導靈透過兩位作者嘅口講出嚟嘅
佢哋喺美國有開通靈班, 後來指導靈建議將課程內容寫成書, 所以就有呢本書
http://www.books.com.tw/products/0010733590

本書好詳細咁講指導靈係咩嚟, 仲有好多練習一步步咁連結自己嘅指導靈
佢冇特別提到點樣連結不同嘅高次元靈體, 不過話唔定可以幫倒你連結其他高靈
我月頭喺三聯見過有呢本書賣, 可以去睇吓
睇書真係會學到?
無巴打咁犀利
只係想連接下高我同指導靈

當然唔止睇書, 仲要嘗試同練習
我相信每個人都有呢個能力
只係可能有啲人要練多啲先做倒, 有啲人就好快學識
冥想都有幫助

我係睇 &lt;&lt;開放通靈:如何連結你的指導靈&gt;&gt;, 內容主要係兩位指導靈透過兩位作者嘅口講出嚟嘅
佢哋喺美國有開通靈班, 後來指導靈建議將課程內容寫成書, 所以就有呢本書
http://www.books.com.tw/products/0010733590

本書好詳細咁講指導靈係咩嚟, 仲有好多練習一步步咁連結自己嘅指導靈
佢冇特別提到點樣連結不同嘅高次元靈體, 不過話唔定可以幫倒你連結其他高靈

變左學術po
變左學術po

本身唔係都喺學術台咩

我係睇 &lt;&lt;開放通靈:如何連結你的指導靈&gt;&gt;, 內容主要係兩位指導靈透過兩位作者嘅口講出嚟嘅

多謝絲打分享
其實好有興趣❤
想問樣嘢
聽過啲説法話冥想/靈修嗰啲
有機會啲怨親債主會搞鳩你

想問吓連接高我同冥思靈修之類係咪實質一樣
而所謂怨親債主妨礙 係連接高我嗰陣
又會唔會有呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞