[超突發]酒樓部長安排熟客打尖 壹周刊放蛇當場踢爆直擊!

1001 回覆
548 Like 47 Dislike
又話我SIDE TRACK你,自己又落搭,怪得邊個,邊個幼稚啲
我鍾意SIDE TRACK咪SIDE TRACK,你可以唔答,不過你想贏,想人屈服你啲歪理,咁好難搞㗎喎
唔係啲蝗屌香港,係香港人屌香港,因為有班既得利益者為咗自己賣港,將劣質文化合理化

私人機構點做生意唔關我事,想了解吓你係唔係支持圍標啫。
無咩特別㗎咋,圍標等等嘅嘢好小事,打毒針都好小事,係你窮閪買唔到外國疫苗之嘛,唔關個社會事。
屌連登仔呢D講緊係兇狠
做服務業人地短裙靚女送哂波餅露下波GAP比你
冇哂理性咁服務人,幫人CALL的送埋人出門口

轉過頭見到CATGIRL呢D客都廢撚事彩佢
老豆老母夠係點?
冇人話你窮, 係話你唔識打關係姐, 打關係唔一定用錢架
1 外國都有唔等於合理
2 你講到靠關係乜都得咁
咪覺得支那呢個guanxi大國啱哂你囉
中國人部長知客職員+廢老愛中心態, 好合理
有無人打份草稿

理撚得班垃圾人類,搞鳩左美心先
sor 有時完全封鎖左中間d人 習慣睇最後個留言內容就覆
我完全唔明點解私營就可以收禮收利事打尖 依樣應該犯法喎?
純打尖無比著數我都覺得係錯 不過世界係咁 但我唔會講成岩 教壞人
只係咁
咪就係囉
茶樓唔係政府機構

佢有權留位比熟客

有咩問題?
D熟客買好多
咪話唔用錢/禮物去拉關係我無異議
但貪到出面重死撐我真係理解唔到
連登仔:冇問題,代表唔犯法?
你想講咩呢?你想有人開門畀你所以畀利是?
佢無打尖

酒樓一早留左位比佢
四月生日去天水圍頌富間乜鳩魚港都係咁,老豆一出聲屌唔洗兩分鐘即刻安排個位俾我地
唔係合理法曬貪污, 貪污本身係非法,
熟客比jetso (包括比利是, 帶大客幫酒樓谷營業額, 過件過節幫佢買coupon等等)呢D係合法既
茶記識人份雞扒都大件D
杯奶茶都沖得滑D
你地第時落茶記見到
記住影相投訴比餐廳老闆聽
老闆冇批準喎,一定嘈得啦
私營有冇錯 係老闆話事
公營唔同
兩個世界
班公屋仔不願去面對
你個留言,可以比連登仔做舉報證據
執正黎做一定夠料拉

咁都話無問題都講徥出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞