[超突發]酒樓部長安排熟客打尖 壹周刊放蛇當場踢爆直擊!

1001 回覆
548 Like 47 Dislike
唔係, 因為熟客都係比4蚊
同埋你找巴士呢D公營受務去比已組錯Q曬
不過可以話你知, 熟客搭的士係優先搭車
唔好話人貪封利是
其實唔少茶客都需要呢種制度
帶班親戚朋友去飲茶,招呼周到,乜生前乜太後,自動免茶免芥免加一,送糖水送泊車送埋你出門口,幾有face屎
有啲茶客就係需要呢啲面子
唔得呀,老細批準先得
你樓下個保安新年夠收利是啦
最可悲係d撚樣覺得冇問題
咁都證明唔到
On9
股份都分好幾種
散戶股彈撚開啦
無人話俾利是先做到架,你試下你去俾利是做唔做到?俾利是只係建立關係既一部分
如果美心總公司俾你部長收錢 可以俾人入先就冇問題;但如果美心唔俾員公咁做部長就就犯法了
腐敗原來又分左公務員同私人機構 係你自己話咋 其實全部都個人意見
依d就係所謂無規距既社會 個個都有自己一套 用自己既野收買職員
有人報icac既話 你依d個人意見全部都無力架
咪係, 老細大大聲話批準咪捉自己蟲
有D野扮唔知, 到瀨屎咪話自己冇講過得

連登仔新年果陣記得拍片舉報ICAC
係連登
不意外

睇到依句 好撚好笑
班友係根本就唔明
講咁多曬口水
咁你溝女就光明正大d, 講明要樣靚大波波布腰有骨既, 唔係偷偷地嫌人地樣衰, 你自己冇潛規則架?
咁個保安有冇忽咩特別服務你
連登仔:冇問題=冇犯法到?
真係on9到震,premier banking咪唔洗排囉,連登係唔係咁多柒頭呀,落下街啦屌

再威d jade premier有埋貴賓室俾你呀on99
其實話去報ICAC嗰啲人,應該去加入共產黨,返返去老毛個時代,唔好去有社會主義特色嘅共產黨,共產黨有大鑊飯人人平等,啱晒佢哋呀
Ok你咁夾硬拗我真係無嘢好講
大把,你自己試下
我冇比到,所以冇呢D服務
只係冇明文話你聽
全社會都係公營事業
點解人地私人公司要公開話你知 ,你做到就自然會知
我無比利是,一早拎定飛,就到已經叫落樓等入座又叫貪污?

毒撚多 d 落街同經理吹下水啦
公司都冇話比你用電腦叉電話
個個又用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞