[超突發]酒樓部長安排熟客打尖 壹周刊放蛇當場踢爆直擊!

1001 回覆
548 Like 47 Dislike
賤民同高級食客點同啊傻鳩
公營vs商業呢個point其實幾好
問題好多時收利是嗰個係啲經理
實質有幾多係益到間公司
銀行啲咭起碼相對上有個銀碼做標準

話一路都係咁就重on9
咁你以後唔好怨任何社會問題
因為「從來都係咁」
一路都有嘅問題唔代表唔係問題
呢啲中國式邏輯唔該自己反省下
[FF]child登仔開公司/酒樓做生意會點??[/FF]

見到大波妹熱褲妹會唔會免佢茶位?
又洗唔洗報ICAC
如果顧客係可以用道理同邏輯去講得通,就唔駛要公關呢一行了。
ok 咁潛規則有冇喺員工守則寫明
如果有 點解要鬼崇成咁 唔光明正大屌柒番啲記者
你估公司知唔知呢d情況呢
其實外國人一樣
點解要有個vip制度?
係知唔知very important person係人地揀你唔係你揀人?
vip唔係membership黎架
你要人整個透明制度出黎比你選擇入唔入會? 你當自己係邊個
日日搭同耐別中先搭
唔通熟客優先搭車?
公關係咁做嫁啦
有咩問題
人地日日黎幫襯,你有冇先
咪即係有道德考慮
上面啲人講到擺上枱面做都無問題喎
佢咪差呢一樣
759買夠二百都有會員卡啦
畀錢部長換Fast Pass直頭貪污
唔洗討論
寫哂出黎仲叫乜撚野潛規則
暑假真多弱智
child 登仔連做生意同政府機構都未分清楚就收皮啦
弓土:丑 明唔明?不過你應該打開拼音 ,就埋你:CHOU

咪咁撚戇鳩好唔好先,我邊有話唔幫喎,之不過係睇唔順眼你條撚屌將歪理當真理教壞人啫
唔通六七十年代未有ICAC之前,公務員收油水先做嘢又啱?𠵱個係BETTER SELF同BETTER WORLD嘅分別,唔係你𠵱家因為你係既得利益者就合理化不公義嘅事,明唔明?
成日話美心集團默許熟客優先

而家就係要推到美心集團澄清有無呢樣野

咩潛規則呀? 做人就光明正大啦
佢識叫依啲做 潛規則 就己經知咁係錯啦
仲有乜好拗
呢間野用thegulu個app拎定位先就ok啦
知又點唔知又點
反問以為自己好撚醒
唔講以為上緊香討uwants
好多上面講既優先明明人地內部都有規距要跟 黎計你分數 決定會籍
唔係個職員覺得今次你得就得 下次唔得就唔得
你以為自己同依個職員熟今次著數左 第二個人就用第二d方快左
個個都用自己方法 個個職員都有自己套計分方法 就無方向跟 又混亂又腐敗
一係就直接學銀行或者其他公司用會籍 唔係就不如排返隊最公平
自己著數左就話係咁架啦 到下次自己唔著數就屌人 cheap人都係咁亂
依d風氣你支持都唔可以講出黎 唔係好快就會滲透到去每一個角落
做生意光明正大 你估你係邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞