[超突發]酒樓部長安排熟客打尖 壹周刊放蛇當場踢爆直擊!

1001 回覆
548 Like 47 Dislike
連登仔應該好鐘意毛澤東時期既共產主義
而家係你比錢個空姐佢就幫你升喎
有啲唔同
有樣野同你地唔同 就係揚左出黎會認衰 唔做一排
就算以前既香港都係咁 段片都係咁
無人會將錯既野講到岩 大家都會知咩係錯
你地依家係為左樣錯既野 屌柒d人傻撚 咁係好有問題
其實巴士小巴係有人“打尖”
巴士佬,巴士維修員,巴士迷,家屬。。。成日都跟埋司機上車㗎啦。
你下次見到記得叫人哋落返車排隊
所有所謂嘅道德考慮,只係因為最終影響到佢盈利。

講嚟講去咪又係公關。如果所有合法嘅野,就可以放哂上枱面,而唔影響倒盈利嘅話,就會無咗無公關呢一行。
連登仔跟規則做人
宜家發左達未?
屌你老味,老廉成立之前個個華人警察都收片,有咩問題

請人答下我
不如咁講啦

食肆通常都會公開部分野比公眾睇, 之後寫多個最終決定權

之後員工又有內部守則/指引係唔可以公開

而家成班外人覺得唔公平, 唔夠透明度要公開

人地係私人機構, 點解要公開自己內部運作?
搞清楚 公務員 同 私人機構未啊
不嬲都有啦, 你壹週刊, 夠淨係益你自己d 政黨
私營關政府咩事
如果公營我就唔會講以上個段野啦
依家酒樓係私營 關政府咩事
定政府入左股 我唔知?
你要講公營 就算公營 依個世界政府人員好多野都係優先 無論醫療 住屋
唔係邊有 警察宿舍 睇公院優先個堆呀
依種形式咪又係講關係 個關係咪係 老闆同員工關係
要好公平講 就算員工都唔可以優先
但你睇到出面世界唔係咁
公平聽完就算啦
愈大既銀行分得愈勁,三四個級別,新聞唔撚報?銀行等得仲撚耐
講到咁空泛拋人 你同我都唔知佢有無指引 佢有指引當時就可以直接話跟公司規距啦
先假設間公司真係無指引 你講依段野出黎一樣通 有意義咩?
d毒撚第一日出街 大驚小怪
公司唔知就係貪污,公司知就係vip㗎喇。

至於部長收利是比人入先,你估間公司會唔知咩。
熟客有優先明喇
但點解要比利是先做到熟客呀
合理化唔到呢部分
有人答到我未
腐敗原來自己又分左公務員同私人機構
依d就係所謂無規距既社會 個個都有自己一套
先進國家都係咁架啦

唔係咩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞