[超突發]酒樓部長安排熟客打尖 壹周刊放蛇當場踢爆直擊!

1001 回覆
548 Like 47 Dislike
有內部守則/指引洗鬼比外人知
你就真係弱撚智喇
冇問題洗撚潛規則咩 on99
個部長唔係,但部長收利是比人入先,我唔敢講一定,但九成九係個老闆允許。

如果個老闆唔允許,佢去告ICAC,咁絕對係告得入。

但我奇怪係,好多人覺得個老闆係唔知情。
細個啲fd做m記,唔洗出聲都多幾盒野食到嘔
我希望美心集團盡快澄清可唔可以咁做
根本咩國家識人都可以優先啦
成班連登祟日撚 好弱智

前幾頁仲話日本一定無

屌你啦 日本人最鐘意 階級 講 關係 講 前後輩

日本人大撚班依種事

利申 反共 反泡 非祟日 非祟洋
咪撚係
無準則咁打尖都可以光明正大
重成世界
新移民 第一日飲茶?
連登仔好可憐
現實冇人做VIP通道比你
知又點 就無問題?
咁就唔使收收埋埋啦
買樓,買車都有優先啦
你估李嘉誠買樓都要去街邊排隊咩
人哋又有冇講明點先有得優先呀?
要問點先優先。證明你未夠班囉。
酒樓班workers 大部份都係新移民
一句 “乜生,你屋企人拎左位係入面等緊”
搞撚掂啦,唔洗排隊,你班撚樣又冇聲出
打關係不是一個制度, 他是一種人與人之間既溝通方式
制度唔係令到社會公平, 制度只係為保障社會唔好亂同有秩序
建議報紙佬去告 ICAC , 平機會.
日本先嚴重,你去d出名日本餐廳食omakase,同一個價錢熟客食d野都唔同,咁又點?其實成班連登柒頭幾大,係咪仲讀緊書個d細路黎
On9邏輯 受益唔代表合理
聽到d人話 一路都係咁 呢d論調 真係覺得民智未開
連登仔都可以既
有齊間野電話地址
總好過係度用鍵盤打唔公平
美心比熟客打尖就唔得
搵ae幫手book d 熟客枱/內部枱就得
你條友真係充滿幻想,用手機打筆劃覆架傻豬,想人身攻擊暗諷人地係蝗?come on 技倆低莊,btw 我筆劃真係唔識打個丑字,教下我呀。
日本貪污文化出哂名重攞嚟講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞