容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾 )

1001 回覆
254 Like 2 Dislike
成班友好似鴉片上癮咁,不停追文

between, 文呢?

邊有咁大威力
留名
文呀
文呀

啱啱收工咋屌你
文呀
文呀
終於!!追曬
希望巴打係我睇到盲之前出曬
終於!!追曬

介紹返視光師俾你配返副眼鏡
終於!!追曬

有樣野好好奇 你女朋友係外國人定香港人
Lm
終於!!追曬

有樣野好好奇 你女朋友係外國人定香港人

香港
有冇巴打想晏啲打FIFA?
放低PSN好嗎?
Van雖然位於土耳其人所講既「鄉下地方」,但相比起我旅途中所經過既國家,佢算係最文明既一個。

所謂「文明」,只係我既一種感覺,佢唔算十分現代化,商業味可以話冇,唔係d咩旅遊城市,比起強國既雲南、西藏既大城市,同埋巴基斯坦、伊朗等地既首都,Van既發展可能仲相對落後,但……係喇!佢多左一股開放既氣息。

Van冇左強國果浸濃郁既柒味,冇左尼泊爾對遊客奶袋底既獻媚,冇左印度既奸詐,冇左巴基斯坦既危機感,冇埋伊朗既封閉,雖然佢同樣係伊斯蘭政府統治,但呢度並唔需要包頭,相對上寬鬆好多。

搵緊地方買電話卡,見到Mobilya以為賣相關野,原來係傢俬舖

Vodafone維迪

亦因為咁,我地終於見到正常裝束既女仔。我同小明係街上面都打醒十二分精神,認真目不暇給,好似呢一世都未見過女咁。我仲同小明講:「屌你點解條條女都咁正既?係咪因為我地坐左廿碌先出返黎?」

嗚呀!

係土耳其買電話卡,係同其他國家唔同。因為要確保稅收,本地人一定要買返入口時已經交左稅既電話,如果買水貨,你都要補返稅個差價俾政府。如果唔補咁點?只要你插左張土耳其本地既電話卡落電話度,你有幾日定兩個禮拜時間咁上下去考慮,如果係限期前唔交稅,你部機就會被鎖,永久,係永久都唔可以係土耳其用。

但我同小明就join左d遊客plan,三十日,完左就鎖機,當時都預計三十日可以離開土耳其,換電話之前都應該唔會再返黎,所以到時佢鎖左都冇所謂。

土耳其政府呢招係可以收多d稅,但真係幾狗。
鎖左機後有冇得交返稅開返?
推post
鎖左機後有冇得交返稅開返?

好似有
但千鳩幾二千蚊稅呀屌
我出多篇,跟手打陣FIFA訓覺

好呀 仲有人睇緊

好呀 仲有人睇緊

sing me to sleep please

好呀 仲有人睇緊

https://www.youtube.com/watch?v=24qpKZnh9Z0

好呀 仲有人睇緊

https://www.youtube.com/watch?v=24qpKZnh9Z0

淨係聽過鄭秀文版本
多謝巴打

好呀 仲有人睇緊

淨係聽過鄭秀文版本
多謝巴打

原唱中山美穂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞